2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Bende de olmuştu canım bat günüme yakın tek seferlik ağrım da olmuştu doktorum progestan başlamamı istemişti tedbir amaçlı hala kullaniyorum sen de bir danış istersen Progestan rahatlatıyor

Ağrılar normalmiş canım çok şiddetli olmadığı sürece gönlünü ferah tut bugün ben de doktorun istediği kan tahlillerini vereyim diye gittim aile hekimine kan almadilar
Bugun grev ya bi sey yapmazlar

Bende de olmuştu canım bat günüme yakın tek seferlik ağrım da olmuştu doktorum progestan başlamamı istemişti tedbir amaçlı hala kullaniyorum sen de bir danış istersen Progestan rahatlatıyor

Ağrılar normalmiş canım çok şiddetli olmadığı sürece gönlünü ferah tut bugün ben de doktorun istediği kan tahlillerini vereyim diye gittim aile hekimine kan almadilar
bende sabah gittim aile hekimliğine bir tane acil için doktor vardı oda bakmıyoruz dedi

yaşadığım yerde tek hastane var canım bakmıyolar 3 gün sağlık ocaklarıda bakmıyo
Anladım canım benimde öyle yaşadığım yerde bi hastane var sabah aradım sordum doktorlar varmı diye evet var dediler, sağlık ocağına gittim şans eseri açıksa diye . Açıkmış kan verdim bende

Anladım canım benimde öyle yaşadığım yerde bi hastane var sabah aradım sordum doktorlar varmı diye evet var dediler, sağlık ocağına gittim şans eseri açıksa diye . Açıkmış kan verdim bende
iyi denk gelmişsin

Evet canım şansıma . Tanıdık doktor var sordum hastanelerin başkhekimlerini külliyeye çağırmışlar 2 güne indirin diye bugün. Sağlık ocağındaki dr mecbur geldik dedi bana.
yani bu işe bir çözüm bulmaları lazım sağlık bu başka birşeyde değil ki mağdur oluyoruz

Bugun grev ya bi sey yapmazlar
3 gün kan muayene yokmuş perşembe ve cuma da zaten kan verilmiyor burda haftaya pazartesi gelin dediler yani, yarin için devlet hast randevum var bi ihtimal bakarlarsa ordan isticem artik tahlilleri belki keseyi de görürüm tekrar 😍

Kızlar yerleşme kanaması bende olmadı başka olmayan varmı ? Birde benim rahimin sağına doğru hafif şişlik var kesenin orda olma olasılığı varmıdır
Benim hamilelik belirtilerimden biri de oymuş sonradan farkettim ve sende de görünce yazayım dedim bende hamile olduğumu bilmeden sağ kasığım şişmişti taş gibiydi korktum hatta kötü birsey var sandım bı kaç gün sonra test yapinca pozitifi gördüm ve bebek hala ulttrasonda sağ tarafımda gözüküyor 😄 ve yerleşme kanamasını da 9. Haftada yaşadım ben yani doktor yerleşme kanaması o dedi 🙄

İnşallah canım.
Çarşamba günü ve cuma günüde vericem artışları normal ise bir daha vermicem. 19 Mart randevu aldım Ankara’da özelde.
İyi yapmıssın canım
Canim ven sağlık ocağında verdim. Hastaneyi de aradım doktorlar varmış.
Demekki onlar grev yapmıyo yerine göre degısıyo demekki bugun sıkıntı cunku

3 gün kan muayene yokmuş perşembe ve cuma da zaten kan verilmiyor burda haftaya pazartesi gelin dediler yani, yarin için devlet hast randevum var bi ihtimal bakarlarsa ordan isticem artik tahlilleri belki keseyi de görürüm tekrar 😍
İnsallah canım valla sacma oldu iste ciddi işi olan ne yapcak yani sağlık bu önemli

Benim henuz bi doktorum uok ama devam ederse giderim ben de. Sagol cnm

Anne adayları günaydın 😊 dün testim pozitif çıktı ama grev yüzünden kan veremicem bir kaç gün bulunduğum yerde özel hastanede olmadığı için beklicem mecbur😏 size birşey sormak istiyorum rahimde sürekli batma hissediyorum regli ağrısından farklı olarak ilk öğrendiğiniz haftalarda bunu yaşayanınız oldu mu normal mi acaba?
Evet canım batma olması normal bende de oluyor

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım 😕

X