2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar ya benim gibi çok üşüyen varmı acaba ben adet tarihime yakın üşümeye başlamıştım hala üşüyorum
Tam beni anlatmışsın, hele dün gece titredim uyurken eşime sorup duruyorum sende üşüyor msun diye yoo diyo, ısınamıyorum bir türlü .neden oluyo acaba?

Merhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz aranıza kısmetse ben de kasım annesiyim Çarşamba’ keseyi görmeye çağırdı doktorum 🙏 sat tarihim 9 Şubat hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Adet dongunuz kaç gün sürüyor ne zaman yumurtladiniz belirtileriniz neydi biraz bilgi verir misiniz?

Adetime 4 gün kala kan da 139 çıkmıştı adet günüm de sadece idrar testi yaptım koyu çıkınca doktorum kanı tekrar etmemi istemedi kısmetse çarşmabıyı bekliyoruz bize de dua edin 🙏

Benim adetim düzensiz yaklaşık bir hafta geçti 49,6 çıktı çok mu düşük

Kızlar kereviz zararlı mı bu dönemde bize doktoru yasaklayan varmı? Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek Pasha22 Pasha22 OKYANUS302 OKYANUS302
bu konu hakkında bilgim yok kuzum. ama sen söyleyince netten araştırdım biraz "kereviz oluşan iltihaplara iyi gelir ve gebe kadınlar rahimde iltihaplanma gibi sorunları daha fazla yaşamaktadır. Bu yüzden uzmanlar hamilelik döneminde kereviz yemekte bir sakınca olmadığını belirtirler." yazıyor

bu konu hakkında bilgim yok kuzum. ama sen söyleyince netten araştırdım biraz "kereviz oluşan iltihaplara iyi gelir ve gebe kadınlar rahimde iltihaplanma gibi sorunları daha fazla yaşamaktadır. Bu yüzden uzmanlar hamilelik döneminde kereviz yemekte bir sakınca olmadığını belirtirler." yazıyor
Kuzum bende netten baktım ama her site farklı yazmış arafta kaldım bende

Merhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz aranıza kısmetse ben de kasım annesiyim Çarşamba’ keseyi görmeye çağırdı doktorum 🙏 sat tarihim 9 Şubat hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Ayy benimde SAT 9 Şubat :KK200: Demek benimde haftaya gözükür kese:dua::anne:

Topiğimizde geç döllenme yaşayan var mı? Varsa hikayenizi öğrenebilir miyim?

Kızlar yaaa bende de mesela uykuya meyil olayı hiç yok 5+1 im şu an uyuyamıyorum geceleri dönüp duruyorum gündüz de uykum geliyo ama dalamıyorum bi türlü bunu yaşayan var mı? Ayrıca evet bende de üşüme var.

X