- 11 Mart 2022
- 121
- 153
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam beni anlatmışsın, hele dün gece titredim uyurken eşime sorup duruyorum sende üşüyor msun diye yoo diyo, ısınamıyorum bir türlü .neden oluyo acaba?Kızlar ya benim gibi çok üşüyen varmı acaba ben adet tarihime yakın üşümeye başlamıştım hala üşüyorum
Adet dongunuz kaç gün sürüyor ne zaman yumurtladiniz belirtileriniz neydi biraz bilgi verir misiniz?Merhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz aranıza kısmetse ben de kasım annesiyim Çarşamba’ keseyi görmeye çağırdı doktorum sat tarihim 9 Şubat hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
30 gğn sürüyor çok erken yumurtlama oldu his etmiştim biraz fazla acıkıyordum hafif baş dönmesi başk da belirtim yoktu öle içime doğdu test yaptımAdet dongunuz kaç gün sürüyor ne zaman yumurtladiniz belirtileriniz neydi biraz bilgi verir misiniz?
Ayarlardan hamilelik kısmındaKızlar aşağıda ki gebelik takvimi nasıl ayardınız
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah30 gğn sürüyor çok erken yumurtlama oldu his etmiştim biraz fazla acıkıyordum hafif baş dönmesi başk da belirtim yoktu öle içime doğdu test yaptım
Teşekkür ederimAyarlardan hamilelik kısmında
Amin cümlemizin inşallahSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Bende anlamadım ya biran önce yaz gelsin istiyorumTam beni anlatmışsın, hele dün gece titredim uyurken eşime sorup duruyorum sende üşüyor msun diye yoo diyo, ısınamıyorum bir türlü .neden oluyo acaba?
bu konu hakkında bilgim yok kuzum. ama sen söyleyince netten araştırdım biraz "kereviz oluşan iltihaplara iyi gelir ve gebe kadınlar rahimde iltihaplanma gibi sorunları daha fazla yaşamaktadır. Bu yüzden uzmanlar hamilelik döneminde kereviz yemekte bir sakınca olmadığını belirtirler." yazıyorKızlar kereviz zararlı mı bu dönemde bize doktoru yasaklayan varmı? Eflatun1Kelebek Pasha22 OKYANUS302
Kuzum bende netten baktım ama her site farklı yazmış arafta kaldım bendebu konu hakkında bilgim yok kuzum. ama sen söyleyince netten araştırdım biraz "kereviz oluşan iltihaplara iyi gelir ve gebe kadınlar rahimde iltihaplanma gibi sorunları daha fazla yaşamaktadır. Bu yüzden uzmanlar hamilelik döneminde kereviz yemekte bir sakınca olmadığını belirtirler." yazıyor
Asırı yeme yersen de az ye canımKızlar kereviz zararlı mı bu dönemde bize doktoru yasaklayan varmı? Eflatun1Kelebek Pasha22 OKYANUS302
Ayy benimde SAT 9 Şubat Demek benimde haftaya gözükür keseMerhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz aranıza kısmetse ben de kasım annesiyim Çarşamba’ keseyi görmeye çağırdı doktorum sat tarihim 9 Şubat hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah