Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acibadem hastanesi icin sordum 36bin dedi ustelik de 10bin limitli muayene laboratuarYine iyiymiş ben 20 25 binleri okudum şok oldum
Ben dogumumu orda yapmistim ama esimin isyerinden sigortamiz vardi o zmn 1000lira vermistik sadece. Dpktorum da cok iyiydi tekrar ona gitmek isterdim simdi de mesela. Hastanenin bakimi sunduklari da guzel evet ama yine de 36bin verilip yaptirilmaz tabi simdiÇok abartı geldi bana bilemiyorum bir yandanda tercih meselesi bende ankarada doğum paketi arıyorum ama kimseden bilgi alamadım
Ben ben... evdekiler normal kiyafetle dolasiyo ben en kalin polarlari.giyip bi de battaniye çekiyorum ustume. Yaklasik 10gundur varKızlar ya benim gibi çok üşüyen varmı acaba ben adet tarihime yakın üşümeye başlamıştım hala üşüyorum
Aynen yaa diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım titriyorum resmenBen ben... evdekiler normal kiyafetle dolasiyo ben en kalin polarlari.giyip bi de battaniye çekiyorum ustume. Yaklasik 10gundur var
Valla ben eskileri hatirlamiyorum ama zaten bu usume ustune geceleri oldugum yerde uyumaya baslayinca geliyo bebe dedimAynen yaa diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım titriyorum resmen
Ben kesin hastalanıyorum dedim kaçıncı gebelik seninkiValla ben eskileri hatirlamiyorum ama zaten bu usume ustune geceleri oldugum yerde uyumaya baslayinca geliyo bebe dedim
Senin kaç haftalık gebelikBu arada test sonucum cikti. 127
Insallah guzelce ilerler.
Papatyamelo simdi ekleyebilirsin artik
Sat 15subat
3. Simdiki. 1kayip 1dogum insallah bu da dogum seklinde ilerler seninBen kesin hastalanıyorum dedim kaçıncı gebelik seninki
Bugun regl gunum.4hafta oluyo sanirim 1 2 gun oynamis olabilir tabiSenin kaç haftalık gebelik
İnşaAllah cabim Rabbim sağlıkla afiyetle kucağına Almayı nasip eylesin3. Simdiki. 1kayip 1dogum insallah bu da dogum seklinde ilerler senin
Benimde 3.cü gebelik Rabbim bağışlasın 2oğlum var3. Simdiki. 1kayip 1dogum insallah bu da dogum seklinde ilerler senin
Oy masallah en tecrübeli annemiz sensin sanirimBenimde 3.cü gebelik Rabbim bağışlasın 2oğlum var
Benimde eşiminde işyerindek sigorta yaptırcazda daha bilmiyoruz ne kadar indirim oluyorAcibadem hastanesi icin sordum 36bin dedi ustelik de 10bin limitli muayene laboratuar
Ben dogumumu orda yapmistim ama esimin isyerinden sigortamiz vardi o zmn 1000lira vermistik sadece. Dpktorum da cok iyiydi tekrar ona gitmek isterdim simdi de mesela. Hastanenin bakimi sunduklari da guzel evet ama yine de 36bin verilip yaptirilmaz tabi simdi
Beni de çok korkuttu o ağrılar önce Ekim anneleri sonra doktorum çok normal aşırı dayanılmıcak kadar olmadığı sürece dedi. Kendini sıcak tut azalıyor. bugün 5+0 hala biraz üşüyünce ağrı oluyor.3+2 gözüküyor şuan 17 sinde 4 haftalık olucak sanırım. Regli olacakmışım gibi bir ağrı var anlayamadım
Siz yine de dikkat edin canım ne olur olmazdüşük tehlikesi olana doktor ilk ay ilişki yasak dermiş bana serbest demişti. ama belim kopuyor
yuh çok pahalı bu neAcibadem hastanesi icin sordum 36bin dedi ustelik de 10bin limitli muayene laboratuar