2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Yine iyiymiş ben 20 25 binleri okudum şok oldum
Acibadem hastanesi icin sordum 36bin dedi ustelik de 10bin limitli muayene laboratuar
Çok abartı geldi bana bilemiyorum bir yandanda tercih meselesi bende ankarada doğum paketi arıyorum ama kimseden bilgi alamadım
Ben dogumumu orda yapmistim ama esimin isyerinden sigortamiz vardi o zmn 1000lira vermistik sadece. Dpktorum da cok iyiydi tekrar ona gitmek isterdim simdi de mesela. Hastanenin bakimi sunduklari da guzel evet ama yine de 36bin verilip yaptirilmaz tabi simdi

Acibadem hastanesi icin sordum 36bin dedi ustelik de 10bin limitli muayene laboratuar

Ben dogumumu orda yapmistim ama esimin isyerinden sigortamiz vardi o zmn 1000lira vermistik sadece. Dpktorum da cok iyiydi tekrar ona gitmek isterdim simdi de mesela. Hastanenin bakimi sunduklari da guzel evet ama yine de 36bin verilip yaptirilmaz tabi simdi
Benimde eşiminde işyerindek sigorta yaptırcazda daha bilmiyoruz ne kadar indirim oluyor

Kızlar bişey sorucam ben bugün ev sil şükür yaptım biraz aşırı yormadan kendimi bişey olurmu acaba hafif kasıklarımda agridi

3+2 gözüküyor şuan 😌 17 sinde 4 haftalık olucak sanırım. Regli olacakmışım gibi bir ağrı var anlayamadım
Beni de çok korkuttu o ağrılar önce Ekim anneleri sonra doktorum çok normal aşırı dayanılmıcak kadar olmadığı sürece dedi. Kendini sıcak tut azalıyor. bugün 5+0 hala biraz üşüyünce ağrı oluyor.

X