2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Merhaba, mustela göğüs kremini kullandığınızda kaç aylıktı benim kızımda kuru bi öksürük var acsba iyi gelirmi var bendede kullanmaya çekiniyorum onu

Biizm doktorumuz ne kadar erken başlarsa o kadar çok doz gerekiyor ilaç yüklemeye gerek yok bebeği kalabalıktan uzak tutuyorsanız geç başlayalım dedi misafir kabul etmiyoruz kalabalığa da giriyoruz diye 6 aydan sonra planlayacagiz çok karışıkmış menenjitin dozlari

Benimki de öyle. Bazen fışkırtıyor. Bazen ağzında tutuyor. Genelde başında bekliyorum bir süre. Çıkardıkca kaşıkla geri gönderiyorum ağzına

Kızlar 3. Ay kontrolünden geliyorum doktorumuz artık 5 6 saat uyandırma dedi, 3 saatte bir uyandırıyordum ben. 3-5 dk emse doyar artık dedi. Memeye olan ilgisi azalacak dedi. Top ve çıngırak dikkatini çeker ve sever artık dedi tummy time yaptırıyorum ama arttırabilirsin dedi bir de burnunu açarken sf yutuyor biraz onun yerine kaynamış soğumuş su kullan dedi

Eklentiler

• Screenshot_20230204_223805_com.instagram.android_edit_18340223296680.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 65
3.yda aşı yok diye biliyorum takvimde. 2 var 3 yok 4 var 5 yok 6 var bi dolu bi boş gidiyor .Sağlık bakanlığı takviminde böyle ..Belki size takvimde olmayan yani bakanlığın karşılamadığı özel aşı yapmış ondandır

Canım özel aşı kendin alırsan yaptırırsın almazsan vurulmaz rota da aynı şekilde menenjit aşısı da oyle ben 3 ayda devletin askısı yok diye ilk rota aldım yaptırdım
kuzu sen nerelerdesin ya valla özledim bebişin nasıl herşey yolunda mı?
Ben hep okuyorum da yazmıyordum fırsat buldukça okuyorum iyiyiz cok sukur teyzesi yolunda her sey cok sukur sünnet oldu yordu 2 gece ama genel olarak zaten durmuyo

Kızlar bebişlerin kakası kokuyor mu? Benimki 1 haftadır kokmaya başladı

sağlıkları yerinde olsun da varsın durmasınlar iyi olmanıza sevindim biz de sünneti bir yaşında düşünüyoruz. Umarm acılı olmaz

Biz olduk ama ateş olmadi çok şükür 4.ay rotanın 5. Ay da menenjit ikinci dozları olacak özel asi olarak 4.ayda sağlık ocağı aşısı da var üstelik

sağlıkları yerinde olsun da varsın durmasınlar iyi olmanıza sevindim biz de sünneti bir yaşında düşünüyoruz. Umarm acılı olmaz
Hiç 1 yasını bekleme dönmeden kestirin ne kadar erken o kadar iyi bezin içinde iyilesiyo birde klasik sünnet değil klempli sünnet yaptırın

Bugun bizim de 3. ay Rota ve menenjit asilari vardi. 8 saatte bir yarim olcek Carpol dedi.
Aksama dogru cok huzursuzlandi, agladi durdu. Eger emziriyor iseniz meme verin, memeyi huzur bulmak icin de emiyorlar. Ben ancak oyle uyutabildim. Katila katila bir aglamasi vardi anlatamam

Hiç 1 yasını bekleme dönmeden kestirin ne kadar erken o kadar iyi bezin içinde iyilesiyo birde klasik sünnet değil klempli sünnet yaptırın
babasına söz mü geçiyor tutturdu bebek biraz büyüsün diye, büyüdükçe acı hissedecek diyorum ısrarla bir yaş diyor. Klempli bunun notunu aldım kenara teşekkür ederim

babasına söz mü geçiyor tutturdu bebek biraz büyüsün diye, büyüdükçe acı hissedecek diyorum ısrarla bir yaş diyor. Klempli bunun notunu aldım kenara teşekkür ederim
Biraz baksın araştırsın netten büyüdükçe anestezi altında yapılıyo sımdı bi iğne vuruyolar 10 dk sonra uyusuyo zaten klempi takıyolar ucunu alıveriyolar 5 dk sürmüyo bile gecen cumartesi kestirdik çarsamba klemp çıktı düzeldi bile büyük kolaylık sünnet klinikleri yapıyo devlette olmuyo öyle de biz Denizli de 2bin 300 e kestirdik büyük oglum Ankara'da oldu 2017 de bin liraydı baksın arastırsın kestirir hemen cocuga da kolaylık hatırlamayacak biz seni yaptırdık dıyeceksiniz büyük oğlumdan tecrübeyle sabit korku piskoloji bozulması yok

Her doktor farklı düşünüyor canım işte doktor ne derse araştırmıyorum çok
Biz olduk ama ateş olmadi çok şükür 4.ay rotanın 5. Ay da menenjit ikinci dozları olacak özel asi olarak 4.ayda sağlık ocağı aşısı da var üstelik
Biz biraz ateşlendik ama çok şükür geçti. Rotanın 2. dozunu daha geç yapacak
Ben de 6 saatte bir verdim çok şükür atlattık. Memede tuttum hep emzirdim ama tabi ağladı. ağlamalarına hiç dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…