- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
canim onlarin ayarlari oluyor yeni doganlar icin.Kanguru aldım ama bebeğim sevmediçok güzel hayaller kurmuştum. Niyeyse daha takmadan yaygara koparıyor. Bacaklarını ayırmak hoşuna gitmiyor sanki. Ya da ben mi yapamıyorum. Kollukları bile takmadan başlıyor ağlamaya.
Ergobaby yenidoğan uyumlu aldım, ayarını önce boyuna göre sonra en küçüğe ayarladım ikisini de sevmedi. İade etmek istemiyorum, belki ileride sever diyorum ama şimdi sevmezse hiç sevmez gibi bir durum var mı acaba?canim onlarin ayarlari oluyor yeni doganlar icin.
hangi kangurudan aldin? uc aylik bebeklerde kullanilmasi icin uygun mu ?
Bizim son bir haftamiz böyle ama hiç şaşmıyor aynen sabaha karşı başlıyor uyanana kadarBir gün bile gazsız uyandığımız olmadı her sabah 7.30da alarm gibi ağlayarak uyanıyo 6da emiyor Baya da gaz çıkarıyor ama 1 saat sonra yine aynı
İnşallah bu kadar erken çıkmaz ya çok üzgünüm
Bilmiyorum canım doktorumuz görmedi daha soracağım gidince, çok küçük dayanamaz gibi hissediyorum kaşıyamaz bile diş kaşıyıcıyı falan tutupBizim son bir haftamiz böyle ama hiç şaşmıyor aynen sabaha karşı başlıyor uyanana kadar
Erken çıkmasında bir sakınca yok değil mi dişinin
Doğru zorlayabilir kaşınma konusunda. Doktoruna sor bakalım hayırlı güzel neticelensin bebiş için inşallahBilmiyorum canım doktorumuz görmedi daha soracağım gidince, çok küçük dayanamaz gibi hissediyorum kaşıyamaz bile diş kaşıyıcıyı falan tutup
her gun biraz biraz dene bence canim. benim kizimda ilk iki gun agladi. sonraki gun bir 5 dk durdu. bugun bende tekrar deneyecegim. alisirlar bence zamanlaErgobaby yenidoğan uyumlu aldım, ayarını önce boyuna göre sonra en küçüğe ayarladım ikisini de sevmedi. İade etmek istemiyorum, belki ileride sever diyorum ama şimdi sevmezse hiç sevmez gibi bir durum var mı acaba?
İnşallah alışırlar iyice tombişlediler, bel sırt bırakmayacaklar yoksaher gun biraz biraz dene bence canim. benim kizimda ilk iki gun agladi. sonraki gun bir 5 dk durdu. bugun bende tekrar deneyecegim. alisirlar bence zamanla
benim sol omzum zaten skntili , sag da tasiyorum hep, oda yakinda sakatlanicakİnşallah alışırlar iyice tombişlediler, bel sırt bırakmayacaklar yoksa
Canım kaç aylıktan itibaren kanguruyu kullanabilirizKanguru aldım ama bebeğim sevmediçok güzel hayaller kurmuştum. Niyeyse daha takmadan yaygara koparıyor. Bacaklarını ayırmak hoşuna gitmiyor sanki. Ya da ben mi yapamıyorum. Kollukları bile takmadan başlıyor ağlamaya.
bazen bende çok üzülüyorum bazende hiç iplemiyorum ortaya karışık ama gerçekten bir an önce kendime çeki düzen vermeliyim aynaya bakınca bende rahatsız oluyorumbenim 10 kilo var hamile kalmadan önceki kilomaeşimde ara ara espiri karışık göt göbek oh maşallah diyor üzülüyorum
doktor da demese haberim yok deAy ben de 40 im çıkınca adet olmuşum haberim yok bebeğim 2 ay 10 günlük ikinci adetim yaklaşıyormus kontrolde doktorum söyledi.
Ben çoklu gıda alerjisi diyeti yapıyorum, neredeyse her şey yasak, hamile kaldığım kilonun da 5 kilo altına düştüm, memnun değilim.
kanguruyu 3 aydan önce önermiyor doktorlar kalça için diye biliyorumCanım kaç aylıktan itibaren kanguruyu kullanabiliriz
Çok normal bu durum bazı bebekler 10 güne kadar yapamıyor korkulacak bir durum değilMerhabalar benim bebeğimde bazen 2 günde bir bazen 4 günde bir kaka yapıyor.Bu kabızlık mi acaba alttan gaz çıkarıyor çişini de yapıyor ama kaka yapmıyor.1 buçuk aylik
Solomon baby yeni doğan kullanıyorum ben doğduğu günden beri yeni doğan aparati var çok güzel bebeklerde seviyor hep uyuyor ondakanguruyu 3 aydan önce önermiyor doktorlar kalça için diye biliyorum
bizde de sanırım aynı sorun var sürekli eli ağzında ve hırsını alamıyor bi türlü yavrum dü gece çok zorlandı ısırıyor ısırıyor kuvvet uyguluyor ama yok uykusuda mızıldamasıda cabası en son artık dayanamadım da calpol verdim azcık rahatlasın diye o da bi çay kaşığı yarısı ağzına yarısı üstüne gece körü naptımı bilmiyorum en son öyle sakinleştide uyudu ama 2-3 kere yine uyandı balımAnnelerim benim kızımın dişi çıkıyor sanırım ya 3 aylık daha normal mi? Sol alt dişinin olduğu yer Baya beyaz ve şiş ve eli hep ağzında. Çok üzülüyorum daha çok küçük. Ben de ilk dişimi 3.5 aylıkken çıkarmışım annem çıktıktan sonra fark etmiş ama eşim 1 yaşına kadar hiç diş çıkarmamış. İnşallah en azından 1 ay sonra çıkar
O dış değildir bazen bebeklerde beyaz bir şişlik olur 10 gün içinde geçer ellemeye bir müdahaleye gerek olmaz eli 2. Aydan itibaren hep ağızlarında olacak çok normal bu diş yada aç anlamına gelmiyo dünyayı elleriyle kesfedicek. Oral dönemimiz 2. Ayla başladı 2 yaşında sona erecekbizde de sanırım aynı sorun var sürekli eli ağzında ve hırsını alamıyor bi türlü yavrum dü gece çok zorlandı ısırıyor ısırıyor kuvvet uyguluyor ama yok uykusuda mızıldamasıda cabası en son artık dayanamadım da calpol verdim azcık rahatlasın diye o da bi çay kaşığı yarısı ağzına yarısı üstüne gece körü naptımı bilmiyorum en son öyle sakinleştide uyudu ama 2-3 kere yine uyandı balım
Canm test yaptirmadiysan deneme yanılma yapman lazım benim istagram hesabım elif_selman_durmaz kızlarımın foto var ordan yaz bana alerjiyi konuşuruz buraya giremiyorum. Bildirim gelmediği için banaUyku tulumuna ben de geçeceğim yavaş yavaş. Şimdilik yarım kundak ile devam.
Çok geçmiş olsun canım. Ne badireler atlatmışsınız. Şimdi iyisinizdir umarım.
Burada ve ekim annelerinde alerjik bebe çok. Kolay gelsin, çok zorluyor insanı. Benimkinde çoklu gıda alerjisi var. Süt ürünleri, yumurta, susam-tahin, buğday, kuruyemiş.
Diyetinden sonra düzelme oldu mu peki?
Şu elini ağzına götürmesine aşırı gıcık oluyorum kendimi tutamiyorum kiziiyorumO dış değildir bazen bebeklerde beyaz bir şişlik olur 10 gün içinde geçer ellemeye bir müdahaleye gerek olmaz eli 2. Aydan itibaren hep ağızlarında olacak çok normal bu diş yada aç anlamına gelmiyo dünyayı elleriyle kesfedicek. Oral dönemimiz 2. Ayla başladı 2 yaşında sona erecek
Benim de sol bilek problemli atel ile dolaşıyorum evde, ponçikler yiyor bitiriyor anneleri.benim sol omzum zaten skntili , sag da tasiyorum hep, oda yakinda sakatlanicak