- 15 Mayıs 2022
- 384
- 428
2 aylık muayenemde doktor tavsiye ediyorum dedi. Kalça çıkığı yapmayan ergonomik kangurular sağlıklı ve gelişimi destekliyor. Doğumdan itibaren kullanılabilir.Canım kaç aylıktan itibaren kanguruyu kullanabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 aylık muayenemde doktor tavsiye ediyorum dedi. Kalça çıkığı yapmayan ergonomik kangurular sağlıklı ve gelişimi destekliyor. Doğumdan itibaren kullanılabilir.Canım kaç aylıktan itibaren kanguruyu kullanabiliriz
Alla alla canım e hamile kalmadan önce yok muydu bu durum? Sonradan oluşabiliyor muymuş ki?Hanımlar çok moralim bozuk,bugün kontrole gittim ve doktor pcos olduğumu söyledi,gebe kalman zor dedi,ilk defa böyle bir sorunum oluyor,doğumdan önce hiç böyle birşeyim yoktu,kan tahlili verdim öğleden sonra görüşelim dedi
benim sanırm en büyük ihtiyacım 8-9 hatta 24 saatte olabilir uyumak istiyorum. Saçlarım sürekli karışık saçaklı pakize gibi tırnaklarım yamık yumuk kesik. Bide minik sivilce çıkmaya başladi bi o eksikmiş gibi.bazen bende çok üzülüyorum bazende hiç iplemiyorum ortaya karışık ama gerçekten bir an önce kendime çeki düzen vermeliyim aynaya bakınca bende rahatsız oluyorum
erken kullanımlarda omuriliğinde ciddi sorunlara sebep olabileceğini okumuştum bi yazıda, ben de şu 3 ayı bi dolduruyum kullanmaya başlarım artıkkanguruyu 3 aydan önce önermiyor doktorlar kalça için diye biliyorum
şu doktorlarda bazen kesin olmadan böyle şeyleri pat diye söylüyor ya uyuz oluyorum pcos olupta gebe kalan kadınlar tanıyorum. Bunu nasıl tespit etti doktorunHanımlar çok moralim bozuk,bugün kontrole gittim ve doktor pcos olduğumu söyledi,gebe kalman zor dedi,ilk defa böyle bir sorunum oluyor,doğumdan önce hiç böyle birşeyim yoktu,kan tahlili verdim öğleden sonra görüşelim dedi
Ben de Ergobaby 0-4 yaş olanından aldım ama aklımda bazı sorular var mesela bebeği 4-5 aydan önce omuriliği için otutturmayın diyorlar veya boyun kasları henüz tam kuvvetlenmediğinden bir zararı olabilir mi ki diye korkumdan2 aylık muayenemde doktor tavsiye ediyorum dedi. Kalça çıkığı yapmayan ergonomik kangurular sağlıklı ve gelişimi destekliyor. Doğumdan itibaren kullanılabilir.
ben de gece emzirmelerini bırakmadım evdeki tartıya ilk çıkıp kilomu ölçüyorum sonra bebeği kucağıma alıp ölçüyorum aradaki fark bebeğin kilosu çıkıyor. 70 günlüğüz ama 10 günde alması gereken kiloyu almamış gibi. Benimki gündüzler de sanki eskisi gibi iştahla emmiyor biberonla sütümü versem içiyorda memeyi 5-6 dakika zorla içiriyorum3 aylık kontrolden geliyorum kilosuna canım sıkıldı geçen 5 ocakta 5700 dü 25 gün oldu bugün 6100 ölçüldü kilo alımı sınırda daha sık emzir dedi. Üzerinde hırkası patikleri felan da vardı 6500 geldi üstünü başını çıkınca 6100 dedi işte. Gece de 3,4 saatte bir emziriyorum. Gündüz eli çok sık gidiyor ağzına artık her gidişinde takıcam mememi napiyim
Yoktu canım ilk defa böyle birşey duydum ya doktor yanlış teşhis koydu anlamadım bende genetik ve aileden gelen birşey olabilir dedi ama öyle olsa baştan olmazmıyfı hamilelikten öncede kontrollerimi aksatnmazfım ve böyle birşey asla denmesiAlla alla canım e hamile kalmadan önce yok muydu bu durum? Sonradan oluşabiliyor muymuş ki?
Ultrason ile baktı öyle dedi ama bende daha önce hiç böyle birşey yoktu yanlışmı tespit koydu acaba şünkü genetik ve aileden gelen birşey olabilir dedi böyle birşey daha önce olmazmıyfı anlayamadım baya moralim bozukşu doktorlarda bazen kesin olmadan böyle şeyleri pat diye söylüyor ya uyuz oluyorum pcos olupta gebe kalan kadınlar tanıyorum. Bunu nasıl tespit etti doktorun
Benimkide 5700 du 2aylik kontrolde 3aylik 6250fakat hemesire devam dedi kilosu iyi dedi artık öyle 1kilo alımları beklemiyorum dedi uff kafam karıştı acmi bırakıyorum bebeğimi emzirecem derken.mamayi azalttım günde 1bazen hiç vermiyorum.3 aylık kontrolden geliyorum kilosuna canım sıkıldı geçen 5 ocakta 5700 dü 25 gün oldu bugün 6100 ölçüldü kilo alımı sınırda daha sık emzir dedi. Üzerinde hırkası patikleri felan da vardı 6500 geldi üstünü başını çıkınca 6100 dedi işte. Gece de 3,4 saatte bir emziriyorum. Gündüz eli çok sık gidiyor ağzına artık her gidişinde takıcam mememi napiyim
yeni doğan aparatı hakkında bilgim yok sadece doktorlar 3 aydan önce bebeklerin kanguruda taşınmasını istemediğini biliyorum ama dediğiniz aparat sling etkisi oluşturuyorsa olabilir tabi. bende ilk zamanalr sling kullandım çok rahat etmişti ve dediğiniz gibi mışıl mışıl uyumuştu kuzum. slingler anne karnı hissi oluşturuyormuş bebeklerdeSolomon baby yeni doğan kullanıyorum ben doğduğu günden beri yeni doğan aparati var çok güzel bebeklerde seviyor hep uyuyor onda
vallahi ya gitgide çirkinleşmeye endeksli gibi çok acil kuaför görmeli bizi kıl tüy bakım akım artık Allah ne verdiyse bize bi girişse çok iyi olur kilo işinede kendim artık hevesim gelirse pilatese başlarımbenim sanırm en büyük ihtiyacım 8-9 hatta 24 saatte olabilir uyumak istiyorum. Saçlarım sürekli karışık saçaklı pakize gibi tırnaklarım yamık yumuk kesik. Bide minik sivilce çıkmaya başladi bi o eksikmiş gibi.
bende benzer birşey okudum bedensel olarak iyi gelmiyor ki zaten kangurudar kayar giderler sling temiz ben sling kullandım ilk aylar ama artık sling dar geliyor taşımasıda zor oluyor kanguruya geçtik 3.5 aylık oluncaerken kullanımlarda omuriliğinde ciddi sorunlara sebep olabileceğini okumuştum bi yazıda, ben de şu 3 ayı bi dolduruyum kullanmaya başlarım artık
Yine senin tercihin ama ayaklar m şekilde, sırt dışa doğru c şeklinde ve başı desteklersen bir sıkıntı yaratmaz. Bebek anneye dönük değilse sıkıntı oluyor. Ben de çok araştırdım ancak olumsuz hiçbir şey bulamadım ki çok pimpirikli bir insanım.Ben de Ergobaby 0-4 yaş olanından aldım ama aklımda bazı sorular var mesela bebeği 4-5 aydan önce omuriliği için otutturmayın diyorlar veya boyun kasları henüz tam kuvvetlenmediğinden bir zararı olabilir mi ki diye korkumdan
Canım farklı doktora görün benceUltrason ile baktı öyle dedi ama bende daha önce hiç böyle birşey yoktu yanlışmı tespit koydu acaba şünkü genetik ve aileden gelen birşey olabilir dedi böyle birşey daha önce olmazmıyfı anlayamadım baya moralim bozuk
Yaa, benimkide biberon almıyor yalnızca anne sütüyle besliyorum bir de benim kız çok hareketli eli ayağı durmuyor. Dediğin gibi tartıldım 6250 çıktı bebeğin kilosu. 5 gün daha var bir ay dolmasına.ben de gece emzirmelerini bırakmadım evdeki tartıya ilk çıkıp kilomu ölçüyorum sonra bebeği kucağıma alıp ölçüyorum aradaki fark bebeğin kilosu çıkıyor. 70 günlüğüz ama 10 günde alması gereken kiloyu almamış gibi. Benimki gündüzler de sanki eskisi gibi iştahla emmiyor biberonla sütümü versem içiyorda memeyi 5-6 dakika zorla içiriyorum
Aynada bakasım gelmiyor kendime. 40 çıkınca hayatım normale dönecek dedim şimdi 3 ayı hedefliyorumbenim sanırm en büyük ihtiyacım 8-9 hatta 24 saatte olabilir uyumak istiyorum. Saçlarım sürekli karışık saçaklı pakize gibi tırnaklarım yamık yumuk kesik. Bide minik sivilce çıkmaya başladi bi o eksikmiş gibi.