2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Evet çok farklı yaklaşıyorlar. Bir doktordan diğerine değişiyor.

Ayni sorun bizde de var sorun mu bilmiyorum tabi de oglum dis kasittiriyo bize. Haftaya 3.5 aylik olacak ben bide ise baslayacagim:/ alt disleri hep sertlesmis beyaz beyaz olmus. Kizim 1 yasinda cikarmisti bu erken gelecek galiba

Kendi uyanıyor 4-5 saatte bir o zaman emziriyorum onun dışında uyandırmiyorum dün mesela 22.30 da uyudu 4 te uyandı emzirdim 4 buçukta uyudu 8 de uyandı emzirdim sonra 10 buçukta uyandı emzirdim böyle böyle değişiyor

Philps tekli var bende memnunum mochi de var ama bebek emerken diğer memeden süt sağıyor o, makina almak istemezseniz emzirirken mochi kullanın

e araları çokta değilmiş aslında, 1 gibi uyansa emzirsen o arayı kısa tutmaya çalışsan belki kiloyu da toparlarız. Uykuda çok önemli tabi dediğin gibi

Evet canım ellerini keşfediyor şu an ama bana diş gibi de geliyor diş yeri kabarmış ve beyaz çünkü

Bilmiyorum aybı kreöden mi bahsediyoruz. Benim söylediĞim kremi içeren başka bir kremi daha var mustela nın cold cream özlü nemlendirici diye geçiyor olması lazım

Benim bebek tam ağlamadan uyanmış oluyorum ben. Yok ya vicdan yapma çünkü uyku da beslenmek kadar önemli ve 4 saat çok uzun bir süre değil büyüyorlar artık. Evet 6. Ay ek gıdayla beraber daha tok yatabilir ve uzun uyuyabilirler

Bilmiyorum aybı kreöden mi bahsediyoruz. Benim söylediĞim kremi içeren başka bir kremi daha var mustela nın cold cream özlü nemlendirici diye geçiyor olması lazım
Senin söylediğine baktım gramaji az ve stick şeklinde değil mi? Bir de mustelanin atopik ciltler için stelatopia isimli bir serisi var onda da çok iyi yorumlar var. Sanıyorum mustela alacağım ama hangisi daha iyi olur bilemedim

Benim bebişte bu aralar böyle sabahları aşırı gazlı uyanıyor ve tuvaletini yapıyor arkasından ikinarak. Dediğin gibi gece daha uzun uyuyup hareketsiz oldukları için sanırım ama o kadar gazlı uyanmalar ne zaman biter acaba çok acı çekiyor gibi uyanıyor çünkü
Ayy daha erkenmiş ya kıyamam ağrısız sızısız çıksın inşallah.
Bazı bebekler erken çıkarırmış tabi doktoruna sormakta fayda var bence.

Şaban gibi 6. aya şunun şurasında ne kaldı canım diye diye kendime avunuyorum

Çok teşekkür ederim

Ya şu saatleri görüncr özendim resmen ben emzirdiğimde maksimum uyuması 2 saat oluyor. Şu son günler ilk mama ile uyutsam bile saat başı uyanmaya başladı niye böyle oluyor anlamıyorum uykusuzluktan mahvoldum

Ya şu saatleri görüncr özendim resmen ben emzirdiğimde maksimum uyuması 2 saat oluyor. Şu son günler ilk mama ile uyutsam bile saat başı uyanmaya başladı niye böyle oluyor anlamıyorum uykusuzluktan mahvoldum
Ben de aynen bizim saat aralığı acılacagına kısalıyor uykusuzluktan mahvoldum valla bide dün sünnet yaptırdık iyice tükenmişlik sendromu yasıyorum

Kanguru aldım ama bebeğim sevmedi çok güzel hayaller kurmuştum. Niyeyse daha takmadan yaygara koparıyor. Bacaklarını ayırmak hoşuna gitmiyor sanki. Ya da ben mi yapamıyorum. Kollukları bile takmadan başlıyor ağlamaya.

Bir gün bile gazsız uyandığımız olmadı her sabah 7.30da alarm gibi ağlayarak uyanıyo 6da emiyor Baya da gaz çıkarıyor ama 1 saat sonra yine aynı
İnşallah bu kadar erken çıkmaz ya çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…