2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kanguru aldım ama bebeğim sevmedi 😐 çok güzel hayaller kurmuştum. Niyeyse daha takmadan yaygara koparıyor. Bacaklarını ayırmak hoşuna gitmiyor sanki. Ya da ben mi yapamıyorum. Kollukları bile takmadan başlıyor ağlamaya.
canim onlarin ayarlari oluyor yeni doganlar icin.
hangi kangurudan aldin? uc aylik bebeklerde kullanilmasi icin uygun mu ?

canim onlarin ayarlari oluyor yeni doganlar icin.
hangi kangurudan aldin? uc aylik bebeklerde kullanilmasi icin uygun mu ?
Ergobaby yenidoğan uyumlu aldım, ayarını önce boyuna göre sonra en küçüğe ayarladım ikisini de sevmedi. İade etmek istemiyorum, belki ileride sever diyorum ama şimdi sevmezse hiç sevmez gibi bir durum var mı acaba?

Bir gün bile gazsız uyandığımız olmadı her sabah 7.30da alarm gibi ağlayarak uyanıyo 6da emiyor Baya da gaz çıkarıyor ama 1 saat sonra yine aynı
İnşallah bu kadar erken çıkmaz ya çok üzgünüm
Bizim son bir haftamiz böyle ama hiç şaşmıyor aynen sabaha karşı başlıyor uyanana kadar
Erken çıkmasında bir sakınca yok değil mi dişinin

Bizim son bir haftamiz böyle ama hiç şaşmıyor aynen sabaha karşı başlıyor uyanana kadar
Erken çıkmasında bir sakınca yok değil mi dişinin
Bilmiyorum canım doktorumuz görmedi daha soracağım gidince, çok küçük dayanamaz gibi hissediyorum kaşıyamaz bile diş kaşıyıcıyı falan tutup

Ergobaby yenidoğan uyumlu aldım, ayarını önce boyuna göre sonra en küçüğe ayarladım ikisini de sevmedi. İade etmek istemiyorum, belki ileride sever diyorum ama şimdi sevmezse hiç sevmez gibi bir durum var mı acaba?
her gun biraz biraz dene bence canim. benim kizimda ilk iki gun agladi. sonraki gun bir 5 dk durdu. bugun bende tekrar deneyecegim. alisirlar bence zamanla

Kanguru aldım ama bebeğim sevmedi 😐 çok güzel hayaller kurmuştum. Niyeyse daha takmadan yaygara koparıyor. Bacaklarını ayırmak hoşuna gitmiyor sanki. Ya da ben mi yapamıyorum. Kollukları bile takmadan başlıyor ağlamaya.
Canım kaç aylıktan itibaren kanguruyu kullanabiliriz

benim 10 kilo var hamile kalmadan önceki kiloma 😣 eşimde ara ara espiri karışık göt göbek oh maşallah diyor üzülüyorum 😔
bazen bende çok üzülüyorum bazende hiç iplemiyorum ortaya karışık ama gerçekten bir an önce kendime çeki düzen vermeliyim aynaya bakınca bende rahatsız oluyorum :110:

Annelerim benim kızımın dişi çıkıyor sanırım ya 3 aylık daha normal mi? Sol alt dişinin olduğu yer Baya beyaz ve şiş ve eli hep ağzında. Çok üzülüyorum daha çok küçük. Ben de ilk dişimi 3.5 aylıkken çıkarmışım annem çıktıktan sonra fark etmiş ama eşim 1 yaşına kadar hiç diş çıkarmamış. İnşallah en azından 1 ay sonra çıkar
bizde de sanırım aynı sorun var sürekli eli ağzında ve hırsını alamıyor bi türlü yavrum dü gece çok zorlandı ısırıyor ısırıyor kuvvet uyguluyor ama yok uykusuda mızıldamasıda cabası en son artık dayanamadım da calpol verdim azcık rahatlasın diye o da bi çay kaşığı yarısı ağzına yarısı üstüne gece körü naptımı bilmiyorum en son öyle sakinleştide uyudu ama 2-3 kere yine uyandı balım :110:

bizde de sanırım aynı sorun var sürekli eli ağzında ve hırsını alamıyor bi türlü yavrum dü gece çok zorlandı ısırıyor ısırıyor kuvvet uyguluyor ama yok uykusuda mızıldamasıda cabası en son artık dayanamadım da calpol verdim azcık rahatlasın diye o da bi çay kaşığı yarısı ağzına yarısı üstüne gece körü naptımı bilmiyorum en son öyle sakinleştide uyudu ama 2-3 kere yine uyandı balım :110:
O dış değildir bazen bebeklerde beyaz bir şişlik olur 10 gün içinde geçer ellemeye bir müdahaleye gerek olmaz eli 2. Aydan itibaren hep ağızlarında olacak çok normal bu diş yada aç anlamına gelmiyo dünyayı elleriyle kesfedicek. Oral dönemimiz 2. Ayla başladı 2 yaşında sona erecek

Uyku tulumuna ben de geçeceğim yavaş yavaş. Şimdilik yarım kundak ile devam.

Çok geçmiş olsun canım. Ne badireler atlatmışsınız. Şimdi iyisinizdir umarım.

Burada ve ekim annelerinde alerjik bebe çok. Kolay gelsin, çok zorluyor insanı. Benimkinde çoklu gıda alerjisi var. Süt ürünleri, yumurta, susam-tahin, buğday, kuruyemiş.

Diyetinden sonra düzelme oldu mu peki?
Canm test yaptirmadiysan deneme yanılma yapman lazım benim istagram hesabım elif_selman_durmaz kızlarımın foto var ordan yaz bana alerjiyi konuşuruz buraya giremiyorum. Bildirim gelmediği için bana

O dış değildir bazen bebeklerde beyaz bir şişlik olur 10 gün içinde geçer ellemeye bir müdahaleye gerek olmaz eli 2. Aydan itibaren hep ağızlarında olacak çok normal bu diş yada aç anlamına gelmiyo dünyayı elleriyle kesfedicek. Oral dönemimiz 2. Ayla başladı 2 yaşında sona erecek
Şu elini ağzına götürmesine aşırı gıcık oluyorum kendimi tutamiyorum kiziiyorum 😂 hemen emziği yapıştırıyorum Allah affetsin

X