2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Her gün 1 saat sadece İngilizce konuşulduğunda çok rahat öğreniyormuş bebekler OTOL yöntemi diyorlar one time one language. Siyahi bakiciyi nerde bulacaz bacım Kocaeli'de
Bakıcı şirketleri var ordan benim ki Konya’dan gelecekti kendisi de Kenyalıydı uyuz 13.000 istedi. Ocaktan sonra zam yaptı hasbam. Öncesin de 9.000 gelirim ayda 4 gün de Konya’ya gelirim yol paramı verirsiniz demişti. 4 gün Konya işi kafamı karıştırdığı için askıya almıştım

Yaa yavrucum pişik mantara çevirmesin çok dikkat edin mümkünse bez değişimlerinden sonra popişini yıkayın biraz havalandirip nemlendirin öyle bezleyin
Sudokrem aldım bugün altına zeytinyağı sürdüm bi kaç gündür suyla yıkamaya çalışıyorum mümkün oldıpjnca inşallah bişey olmaz acemi olmak ne kötü

Ayda 9 bin ona vereceğime kendim ögretirim kızıma tıkandığım yerde dil kursuna yazilirim

Ben de kreşe gidene kadar bakacağım bebişime kendimiz öğretecegiz İngilizceyi bu arada biz de pratik yapmış oluruz
Eşim çok iyi İngilizce de ben de tarzanca işte. Pasaportta çalışırken öğrendiklerim. Hiç ilgimi çekmedi hatta öğrenmek zorunda olduğum için zoruma bile gitti. Bizim ex gelin YouTube bi kanal takip ediyordu yiğenim ordan çizgi film izliyordu abc olması lazım emin değilim ama

Eşim de uçak mühendisliğini %100 İngilizce okudu akademik İngilizcesi çok iyi ama günlük dilimiz biraz sıkıntı ben de konuşulanları anlıyorum okuma da yapıyorum ama iş konuşmaya gelince hebele hübele

Kızlar oğlum öksürüyor, hırıltı sesi geliyor burnu filan akıyor cokkk mutsuzum. Bebeği böyle olup atlatan var mı acaba? Bide halsiz yavrum çok belli
Benim kızım çok yeni atlattı, sürekli doktor takibiyle hastane de yatmamiza gerek kalmadı ama çok dikkatli olmalısın ciğerlere baya hızlı ilerliyormus

Kızlar çocuğunu bilingual yetiştirmeyi düşünen var mı varsa nasıl bir yöntem düşünüyorsunuz? Kaynak araştırmasındayım.
ben düşünüyorum eşim ve ben üç dil biliyoruz ama bunu nasıl yaparız bilmiyorum açıkcası, instagram da öyle aileler var eğitim veriyorlar aslında danışmak iyi olabilir

Pahalıdır tabi normal bakicilar bile uctu ingilizce bileni daha da ucmustur
bir yaşına kadar ben bir yaşından sonra bakıcı olarak devam edeceğiz bizde ama eşim gelen bakıcı bebişe baksın 3-4 saat uzun uyku zamanlarda basit sil süpür yemek de yapsın istiyor, dil eğitimine gerek yok diyor ama ben çok önemsiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…