- 25 Kasım 2020
- 2.753
- 3.612
Bakıcı şirketleri var ordan benim ki Konya’dan gelecekti kendisi de KenyalıydıHer gün 1 saat sadece İngilizce konuşulduğunda çok rahat öğreniyormuş bebekler OTOL yöntemi diyorlar one time one language. Siyahi bakiciyi nerde bulacaz bacım Kocaeli'de
Sudokrem aldım bugün altına zeytinyağı sürdüm bi kaç gündür suyla yıkamaya çalışıyorum mümkün oldıpjnca inşallah bişey olmaz acemi olmak ne kötüYaa yavrucumpişik mantara çevirmesin çok dikkat edin mümkünse bez değişimlerinden sonra popişini yıkayın biraz havalandirip nemlendirin öyle bezleyin
Ayda 9 bin ona vereceğime kendim ögretirim kızımaBakıcı şirketleri var ordan benim ki Konya’dan gelecekti kendisi de Kenyalıydıuyuz 13.000 istedi. Ocaktan sonra zam yaptı hasbam. Öncesin de 9.000 gelirim ayda 4 gün de Konya’ya gelirim yol paramı verirsiniz demişti. 4 gün Konya işi kafamı karıştırdığı için askıya almıştım
Aşko o eski fiyatAyda 9 bin ona vereceğime kendim ögretirim kızımatıkandığım yerde dil kursuna yazilirim
Ben de kreşe gidene kadar bakacağım bebişimeAşko o eski fiyatbakıcı lazım ya ondan 3 kuruş fazla olsun dedik. Ama sanırım ben bakacağım
Aynenn bıraksam 24 saat memede kalacakgeçen gün arabada memede deliksiz 2 saat uyudu evde olsa o kadar uyumaz
Bizde onlarla birlikte büyüyüp öğreniyoruz bu böyleSudokrem aldım bugün altına zeytinyağı sürdüm bi kaç gündür suyla yıkamaya çalışıyorum mümkün oldıpjnca inşallah bişey olmaz acemi olmak ne kötü
Kaç günde geçti acaba? Geçmiş olsunBenimkide hastaydı sürekli emzirdim ve burun temizligi yaptimem
Bebeğime mi vericem canım ?Çok geçmiş olsun canım, geçmiş sayfalarda keçiboynuzu özünü tavsiye etmişlerdi diye hatırlıyorum
Aa bak sarımsak konusunda çok haklısın ya bol bol tüketeyimCanım sen bol bol satımsak ve kemik suyu tüket. Sütünden geçer.
Eşim çok iyi İngilizce de ben de tarzanca işte. Pasaportta çalışırken öğrendiklerim. Hiç ilgimi çekmedi hatta öğrenmek zorunda olduğum için zoruma bile gitti. Bizim ex gelin YouTube bi kanal takip ediyordu yiğenim ordan çizgi film izliyordu abc olması lazım emin değilim amaBen de kreşe gidene kadar bakacağım bebişimekendimiz öğretecegiz İngilizceyi bu arada biz de pratik yapmış oluruz
Eşim de uçak mühendisliğini %100 İngilizce okudu akademik İngilizcesi çok iyi ama günlük dilimiz biraz sıkıntı ben de konuşulanları anlıyorum okuma da yapıyorum ama iş konuşmaya gelince hebele hübeleEşim çok iyi İngilizce de ben de tarzanca işte. Pasaportta çalışırken öğrendiklerim. Hiç ilgimi çekmedi hatta öğrenmek zorunda olduğum için zoruma bile gitti. Bizim ex gelin YouTube bi kanal takip ediyordu yiğenim ordan çizgi film izliyordu abc olması lazım emin değilim ama
Benim kızım çok yeni atlattı, sürekli doktor takibiyle hastane de yatmamiza gerek kalmadı ama çok dikkatli olmalısın ciğerlere baya hızlı ilerliyormusKızlar oğlum öksürüyor, hırıltı sesi geliyor burnu filan akıyorcokkk mutsuzum. Bebeği böyle olup atlatan var mı acaba? Bide halsiz yavrum çok belli
ben düşünüyorum eşim ve ben üç dil biliyoruz ama bunu nasıl yaparız bilmiyorum açıkcası, instagram da öyle aileler var eğitim veriyorlar aslında danışmak iyi olabilirKızlar çocuğunu bilingual yetiştirmeyi düşünen var mı varsa nasıl bir yöntem düşünüyorsunuz? Kaynak araştırmasındayım.
bulsak bile çok pahalı değil midirHer gün 1 saat sadece İngilizce konuşulduğunda çok rahat öğreniyormuş bebekler OTOL yöntemi diyorlar one time one language. Siyahi bakiciyi nerde bulacaz bacım Kocaeli'de
Danışmak lazım aslında yöntemleri neler, ne yapmak lazım vs vs.ben düşünüyorum eşim ve ben üç dil biliyoruz ama bunu nasıl yaparız bilmiyorum açıkcası, instagram da öyle aileler var eğitim veriyorlar aslında danışmak iyi olabilir
Pahalıdır tabi normal bakicilar bile uctu ingilizce bileni daha da ucmusturbulsak bile çok pahalı değil midir
İki günde iyileşti ama oksuruk bı haftadır varKaç günde geçti acaba? Geçmiş olsun
Sarımsak ve soğan gaz yapıyor peşine gaz alacak şeyler de tüketAa bak sarımsak konusunda çok haklısın ya bol bol tüketeyim
bir yaşına kadar ben bir yaşından sonra bakıcı olarak devam edeceğiz bizde ama eşim gelen bakıcı bebişe baksın 3-4 saat uzun uyku zamanlarda basit sil süpür yemek de yapsın istiyor, dil eğitimine gerek yok diyor ama ben çok önemsiyorumPahalıdır tabi normal bakicilar bile uctu ingilizce bileni daha da ucmustur