- 24 Eylül 2019
- 216
- 435
- 33
Ekledim canım
canim gunduz bizim yanimizdayken yatiriyoruz ama gece yatirmiyoruzkızlar bebeklerinizi yüz üstü uyutuyor musunuz hiç ?
canim egitim bir gunluktu, dur videosunuda eklim izle sende . egitimden sonra whatpsapp dan tablolarimizi va paylasiyoruz. sorularimiz varsa soruyoruz o kadar .Spicelover canım emzirme eğitimleri nasıl gidiyor yeni öğrendiklerini yine paylaşırsan çok sevinirim. Bilmediğim şeylerden bahsetmiştin geçen gün de
Bende üsttekinin farklı bir modeli var iş görüyor canım, sadece şarkılarda ve melodilerde fark var ben memnunumKızlar bir arkadaş bundan almıştı hatırlamıyorum kimdiama bu da iş görür mü sizce baya fark var aralarında
Fisher aldım gittiBende üsttekinin farklı bir modeli var iş görüyor canım, sadece şarkılarda ve melodilerde fark var ben memnunum
Kızlar çocuğunu bilingual yetiştirmeyi düşünen var mı varsa nasıl bir yöntem düşünüyorsunuz? Kaynak araştırmasındayım.
Güle güle kullansın bebecikFisher aldım gitti
Aynenn bıraksam 24 saat memede kalacakaaa sen bensin ben senimhep memede bizim kız ben alıştım artık yakamı tutuyor onu bırakmayayım diye evden çıkıyoruz arabada yol boyu meme de nereye gitsek direk uyanıyor meme istiyor. Bende artık örtünün altından dayıyorum memeyi
Ben ortamıza da alıyorum ama bana yakın duruyor eşim farketmez elini kolunu atar çocuğa zarar verir diye güvenmiyorum pek. Tabi ben pek rahat yatamıyorum genelde kol ağrısı ile uyanıyorum ama olsun gene de gece uyanıp minik pandamı yanımda görünce mutlu oluyorumEşim dün dayanamadı geldi beni de alınız yanınıza diye ben ortaya yattım eşime güvenmiyorum o da diyor ortanmız da yatsın diye ama ben ona dedim nau nau
Ben de park yatağın bir yanını aşağıya indirip yatağımiza yanastirdim yanyana uyuyoruz bayılıyorum onun uyurken pamuk yanaklarina bakmayaBen ortamıza da alıyorum ama bana yakın duruyor eşim farketmez elini kolunu atar çocuğa zarar verir diye güvenmiyorum pek. Tabi ben pek rahat yatamıyorum genelde kol ağrısı ile uyanıyorum ama olsun gene de gece uyanıp minik pandamı yanımda görünce mutlu oluyorum
o nasil bir egitim canim ?Kızlar çocuğunu bilingual yetiştirmeyi düşünen var mı varsa nasıl bir yöntem düşünüyorsunuz? Kaynak araştırmasındayım.
Türkçe ile İngilizceyi aynı anda öğretmek istiyorum bazı teknikler var onları araştırıyorum dao nasil bir egitim canim ?
Bu konu da siyahi bakıcı tutma taraftarıyım en temiziTürkçe ile İngilizceyi aynı anda öğretmek istiyorum bazı teknikler var onları araştırıyorum da
Her gün 1 saat sadece İngilizce konuşulduğunda çok rahat öğreniyormuş bebekler OTOL yöntemi diyorlar one time one language. Siyahi bakiciyi nerde bulacaz bacım Kocaeli'deBu konu da siyahi bakıcı tutma taraftarıyım en temizi
Teşekkür ederimcanim gunduz bizim yanimizdayken yatiriyoruz ama gece yatirmiyoruz
canim egitim bir gunluktu, dur videosunuda eklim izle sende . egitimden sonra whatpsapp dan tablolarimizi va paylasiyoruz. sorularimiz varsa soruyoruz o kadar .
Benim adima guzel gidiyor, tablolarimi eklimDun mesela sadcee 3 kere mama yemis kizim . bu cok iyi. Onceden %50-%50 ydi.
Benim icin memeye dondurmek uzerine biraz konusuldu ama ben istemiyorum memeye donsun. Bu sekilde sagil yaparak devam edecegim.
Yaa yavrucumDüzenli değişiyorum altını 5. Günden beri sıkıntısı var