2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Ay sağ ol canım aldım şimdi uygulamasından
Güzel eğlenceli günlerde kullanmanız dileğiyle

Oyyy süper darısı başımıza artık ne diyelim

Çökeleğe benziyor canım kesilmiş süt gibi inşallah yarıyordur emmeye başlayınca bırakana kadar ayırmıyorum mümkün olduğunca, yarım saati geçiyor bazen

Bende bakayım ona sağol canım ama dışarı çıkarmıyız bir süre bilemiyorum. Geçen markete gittik gelene kadar çok ağladı, araba harwket edince sustu

Memenin ucu sertleşince çocuk ememiyor canım, geiliyor meme ucu haliyle çocuğa zor geliyor. Öncesinde azıcık sağ ki o bölge yumuşasın. Bende de öyleydi sızlardı her yerim, içten içten yanardı bide. Kaç gün sürdü hatırlamıyorum ama üzerimdeki kıyafetler bile canımın yanmasına yetiyordu, kıyafetin değdiği yer sızlıyordu

Eşim dün dayanamadı geldi beni de alınız yanınıza diye ben ortaya yattım eşime güvenmiyorum o da diyor ortanmız da yatsın diye ama ben ona dedim nau nau

aaa sen bensin ben senim hep memede bizim kız ben alıştım artık yakamı tutuyor onu bırakmayayım diye evden çıkıyoruz arabada yol boyu meme de nereye gitsek direk uyanıyor meme istiyor. Bende artık örtünün altından dayıyorum memeyi

Kızlar bir arkadaş bundan almıştı hatırlamıyorum kimdi ama bu da iş görür mü sizce baya fark var aralarında

Eklentiler

• 7A46620A-859E-4AFC-A0EA-F939DD89A1F2.png
    152,5 KB · Görüntüleme: 102
Evet sleepy de koku olmuyor ama ben bezin dokusunu sevemedim. Üstüne bir de sızdırma olunca bıraktım..

Prima’nın dokusu çok güzel, ama işte o da idrarda şok kokuyor.

Ben izmir’deyim, 0.3 tog aldım ama kış için 0.5 de alınırmış. Şimdilik geceleri kullanmıyorum, giydirirken uykusu açılmasın diye ama gündüz kullandığımda da belden aşağısına yine örtü örtüyorum.

Yaza ise cool özellikli olanından alırım diye düşünüyordum, çünkü burası için bu uyku tulumu kalın kaçar. Yazın da kullanayım demeseydin 1 tog bile düşünebilirsin derdim. Ama 0.5 olur sanki.

Çok geçmiş olsun canım.

Doyuruyordur canım merak etme, sana ihtiyaç duyuyordur. Ya da cidden bazen uyutamadığımızı düşünüyorum. Benimki uyutmaya götürdüğümde de ağlıyor, uykusu geldiğinde de, uyumak üzereyken de. Artık uykusu var ve uykuya geçmekte zorlandığını hissediyorum. Tekniği nedir bilmiyorum ama bi yerde okumuştum bazen hafif sallamak ninni söylemek vs de uykuya dalmalarını zorlaştırabiliyormuş, daha da yorgun hissettirerek.

Yoksa doymayan bebek durmaz ki çok ağlar.

Evaante 0.3 togu sık dokunmuş elastik penye kumaş gibi düşün. 0.5 de bi kalınıdır. O kahveli pozlara da geleceğim birazdan, bebemi bi uyutayım

O halde yarıyordur canım bu dediklerine göre. Emzik tutmadığı için sakinleşmek için elini emiyordur. Kilo alımı da iyi diyorsun ben bir problem olduğunu sanmıyorum ama doktoruna sor tabii

doymasa bu dediklerinin hiçbirini yapmaz, basar çığlığı uyumamaktan ziyade sürekli ağlar. Bence sen uyumamasında başka şeyler ara. Hatta yerinde olsam eğer boyu kilosu ve kafa çapı normal ise uykusuzluğu da çok problem yapmam. Eğer sağlığını etkilemiyorsa bazı şeyleri stres yapmaya gerek yok inan bana. Her çocuk kendine özel demiyor muyuz hep. Senin bebişte uyumayanlardan, gelişimini olumsuz etkilemiyorya sen ona bak

Kızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana

Kızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
Benim de kuzenim molfix kullandı hiç memnun kalmadı canbebeden memnun bende sleepy kullanıyorum memnunum acaba pişik çiş ya da kakadan kaynaklı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…