Benimkide hastaydı sürekli emzirdim ve burun temizligi yaptimemKızlar oğlum öksürüyor, hırıltı sesi geliyor burnu filan akıyorcokkk mutsuzum. Bebeği böyle olup atlatan var mı acaba? Bide halsiz yavrum çok belli
Güzel eğlenceli günlerde kullanmanız dileğiyleAy sağ ol canım aldım şimdi uygulamasından
Oyyy süper darısı başımıza artık ne diyelimİki kez kahvaltıya gittik ikisinde de 5 dakka içinde uyandı ve meme istedi örtünün altında emzirdim tek elle kahvaltı yaptımevde de hep kucağımda olduğu için bu şekilde yemek yemeye alıştım ben zor gelmiyor o memedeyken kahvaltımı yaptım kahvemi içtim bir sıkıntı olmadı hiç
Çökeleğe benziyor canım kesilmiş süt gibi inşallah yarıyordurCanım süt konusunda kustuğunda su gibi mi kusuyor yoksa çökelek gibi parçacıklı mı? İkinci gibiyse süt yarar derler genelde. Bir de sonuna kadar emzir göğüsüne ilk süt sulu gelir ardından yağlı ve besleyici olan gelir.
Hımm emzik tutmuyorsa yapacak bir şey yok tabii. Umarım alışkanlık haline getirmez canım sen de onun yerine uyku arkadaşı gibi bir şey ver eline belki onu tutarken falan yapmaz. Tabii şu an tutamaz ilerisi için devam ederse diye diyorum
Bende bakayım ona sağol canım ama dışarı çıkarmıyız bir süre bilemiyorum. Geçen markete gittik gelene kadar çok ağladı, araba harwket edince sustuEmzirme örtüsü oğlumu büyütürken de şimdi de en büyük yardımcım. Oğlumu emzirmediğim yer kalmadı onun sayesinde. Cafe, bank, otobüs, uçak hiç fark etmeden emzirebildim. Ki oğlumda kullandığım yanları açık bir modeldi ve büyüdükçe biraz zorlaştı onu kapalı tutmak ama şimdi Juniperusun puset-emzirme-mama örtüsü olan kapalı modelini aldım o çok daha kullanışlı çıktı çok memnunum.
Memenin ucu sertleşince çocuk ememiyor canım, geiliyor meme ucu haliyle çocuğa zor geliyor. Öncesinde azıcık sağ ki o bölge yumuşasın. Bende de öyleydi sızlardı her yerim, içten içten yanardı bide. Kaç gün sürdü hatırlamıyorum ama üzerimdeki kıyafetler bile canımın yanmasına yetiyordu, kıyafetin değdiği yer sızlıyorduSert yatak daha iyi, içiniz ferah olsun.
Bende buna ek ateş, kitlenin olduğu yerde kızarıklık ağrı meme ucunda hassasiyet ve ürpermd vardı canım. Bayağı ağırdı çok zorlandım. Sık duş al, banyoda o bölgeye kanal yönünde masaj yap. Ben duşta sağım yaptım.Emzirme en iyi yöntem ama senin bebiş almıyor sanırım. İnşallah geçer benim azaldı ama geçmiyor. Doktora gideceğim.
Lahana dışındakilerş denedim canım bugün 4.gün. Azaldı ama bir tarafta yumru ve ağrı geçmiyor. Senin de uzun sürdü mü böyle.
Çok geçmiş olsun canım, geçmiş sayfalarda keçiboynuzu özünü tavsiye etmişlerdi diye hatırlıyorumKızlar oğlum öksürüyor, hırıltı sesi geliyor burnu filan akıyorcokkk mutsuzum. Bebeği böyle olup atlatan var mı acaba? Bide halsiz yavrum çok belli
Eşim dün dayanamadı geldi beni de alınız yanınıza diye ben ortaya yattım eşime güvenmiyorum o da diyor ortanmız da yatsın diye ama ben ona dedim nau nauBiz de kızımla birlikte yatıyoruzeşim hatta diyor biraz daha benim tarafımda yatsın diye de ben ona güvenmiyorum benim uykum daha hafif. Biz beşiği depolama alanı olarak kullanıyoruz valla. Hatta dedim kaldıralım bu diye de eşim üşendiği için hala duruyor.
aaa sen bensin ben senimİki kez kahvaltıya gittik ikisinde de 5 dakka içinde uyandı ve meme istedi örtünün altında emzirdim tek elle kahvaltı yaptımevde de hep kucağımda olduğu için bu şekilde yemek yemeye alıştım ben zor gelmiyor o memedeyken kahvaltımı yaptım kahvemi içtim bir sıkıntı olmadı hiç
Canım sen bol bol satımsak ve kemik suyu tüket. Sütünden geçer.Kızlar oğlum öksürüyor, hırıltı sesi geliyor burnu filan akıyorcokkk mutsuzum. Bebeği böyle olup atlatan var mı acaba? Bide halsiz yavrum çok belli
Evet sleepy de koku olmuyor ama ben bezin dokusunu sevemedim. Üstüne bir de sızdırma olunca bıraktım..
Kızlar owli uyku gurusu kullananlar yardımcı olabilir mibizim yatak odası minimum 20 derece oluyor konvektörle 20 nin altına düşmesini engelliyoruz. 0.5 tog alsam hem yazın da kullanımı rahat olur diye düşünüyorum kışın da içine pijama giydirip kullansam nasıl olur. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Kizlar, sol gogsumun kahve kismindan onceki alands bir sertlik var , aciyor. saniyorum ki hir tıkanma oldu.
sicak torba beklettim sonra sagdim ama hala gecmedi.
bir saat sonra tekrar sagacagim , gene gecmezse epsom salt ile mochi de bekleticem.
baska oneri ve tavsiyesi olan var mi ? baya sert ve aciyor. gogsun alt kismina dogru. onceden hep ust kisimda olurdu.
Doyuruyordur canım merak etme, sana ihtiyaç duyuyordur. Ya da cidden bazen uyutamadığımızı düşünüyorum. Benimki uyutmaya götürdüğümde de ağlıyor, uykusu geldiğinde de, uyumak üzereyken de. Artık uykusu var ve uykuya geçmekte zorlandığını hissediyorum. Tekniği nedir bilmiyorum ama bi yerde okumuştum bazen hafif sallamak ninni söylemek vs de uykuya dalmalarını zorlaştırabiliyormuş, daha da yorgun hissettirerek.Afiyet olsun canım bende yapayım bişeyler. Uyku ve dinlenmek çok önemli. Ya sütüm doyurmuyor gibi geliyor bazen bu beni çok üzüyor. Miktarından ziyade kalitesi de çok önemli acaba diyorum benim sütüm dıyurucu mu değilkilosu normal, kaka da yapıyor günlük, sürekli karnını doyuruyoruz emmmama ne isterse yapıyoruz ama uyumuyor. Doymadığından mı uyumuyor acaba diyorum. Bazen hafif kusuyor günlük hıçkırıyor da ama uyumadığı zaman öyle düşünüyorum
Olur canım ben yapıyorum kabuklarını soyupKızlar bu arada çok alakasız ama buzluktaki haşlanmış nohuttan humus olur mu ya
O halde yarıyordur canım bu dediklerine göre. Emzik tutmadığı için sakinleşmek için elini emiyordur. Kilo alımı da iyi diyorsun ben bir problem olduğunu sanmıyorum ama doktoruna sor tabiiGüzel eğlenceli günlerde kullanmanız dileğiyle
Oyyy süper darısı başımıza artık ne diyelim
Çökeleğe benziyor canım kesilmiş süt gibi inşallah yarıyorduremmeye başlayınca bırakana kadar ayırmıyorum mümkün olduğunca, yarım saati geçiyor bazen
Bende bakayım ona sağol canım ama dışarı çıkarmıyız bir süre bilemiyorum. Geçen markete gittik gelene kadar çok ağladı, araba harwket edince sustu
Memenin ucu sertleşince çocuk ememiyor canım, geiliyor meme ucu haliyle çocuğa zor geliyor. Öncesinde azıcık sağ ki o bölge yumuşasın. Bende de öyleydi sızlardı her yerim, içten içten yanardı bide. Kaç gün sürdü hatırlamıyorum ama üzerimdeki kıyafetler bile canımın yanmasına yetiyordu, kıyafetin değdiği yer sızlıyordu
doymasa bu dediklerinin hiçbirini yapmaz, basar çığlığı uyumamaktan ziyade sürekli ağlar. Bence sen uyumamasında başka şeyler ara. Hatta yerinde olsam eğer boyu kilosu ve kafa çapı normal ise uykusuzluğu da çok problem yapmam. Eğer sağlığını etkilemiyorsa bazı şeyleri stres yapmaya gerek yok inan bana. Her çocuk kendine özel demiyor muyuz hep. Senin bebişte uyumayanlardan, gelişimini olumsuz etkilemiyorya sen ona bakO eller çok tatlı çünkü yenmesi çok normalbizimki de ellerini yiyor ama o uyurken ellerini yemiyor sesler çıkarıyor sadece ama normal galiba
Afiyet olsun canım bende yapayım bişeyler. Uyku ve dinlenmek çok önemli. Ya sütüm doyurmuyor gibi geliyor bazen bu beni çok üzüyor. Miktarından ziyade kalitesi de çok önemli acaba diyorum benim sütüm dıyurucu mu değilkilosu normal, kaka da yapıyor günlük, sürekli karnını doyuruyoruz emmmama ne isterse yapıyoruz ama uyumuyor. Doymadığından mı uyumuyor acaba diyorum. Bazen hafif kusuyor günlük hıçkırıyor da ama uyumadığı zaman öyle düşünüyorum
Ben uyanırsa diye emziremiyorum uykusu açılmasın diye, bide memede uyumaya alıştı, bırakınca yerine, tekrar uyumazsa diye korkuyorum.
Şu dönemde normal diye ses etmiyorum bende kendilerini keşfediyorlar ama haklıaın alışkanlık yapmamaları lazım. Emzik wmmiyor kızım öğürüyor hemen
Olur olur cozdurup biraz daha haşlaKızlar bu arada çok alakasız ama buzluktaki haşlanmış nohuttan humus olur mu ya
Benim de kuzenim molfix kullandı hiç memnun kalmadı canbebeden memnun bende sleepy kullanıyorum memnunum acaba pişik çiş ya da kakadan kaynaklı olabilir mi?Kızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
Ben prima opremuim kullanıyorum. Çok pahalı olduğu için moltix puro softa geçtim cokda memnunum hiç pisikde yapmadiKızlar bebeğim pişik oldu geçmedi sleepy bez kullanıyorum molfix veya can bebe deniycem hangisini önerirsiniz bir de molfixin de çeşitleri var akıl verin bana
Düzenli değişiyorum altını 5. Günden beri sıkıntısı varBenim de kuzenim molfix kullandı hiç memnun kalmadı canbebeden memnun bende sleepy kullanıyorum memnunum acaba pişik çiş ya da kakadan kaynaklı olabilir mi?