Teşekkür ederim canımm, Allah'ın izniyle öksürüğümüz geçsin biz de öyle yaparız inşallahAnne yani yataklar çok çok iyi canım tavsiye ederim kesinlikle eşimle düzenimizi bozmadan yatak odamizda yatıyoruz bebek de kendi yataginda yatıyor bazen ayırıyorum ileriye itip bazen yatağıma bitişik koyuyorum duruma göre değişiyor. İki kademeli benimki şimdi yukarda yatıyor ayaklaninca alt kademede yatiracagim. Şimdilik alt boşluğunu depolama alanı olarak kullanıyorum
Evet göğüsüne sürüyordum.Rahatlatıyordu nefesini falan o konu da alabilirsin. Hırıltısını geçirmedi. Ben emzirirken sütüm akarmış tam kıyafetin güğüs kısmına nemlenirdi kıyafeti o da hırıltı yaparmış şimdi emzirirken önlük ya da mendil kullanıyorum özellikle dikkat ediyorum ona. Bi de otri bebe burun aspiratörü falan ağızla çekilenler çok etki etmiyor. Babyvac Burun Aspiratörü Bebek Burun Temizleme Fiyatı, Yorumları - Trendyol şundan al bak. Ben bununla geçirdim resmen. Öksürüğünü de keçiboynuzu pekmez özüyle.Mustela balsami göğüse mi sürülüyordu canım ? Bende alayım ise yarar belki
Ben yine siz ne yapıyorsunuz sorumla geldim
biz normalde salonda uyuyorduk ben oğlumla uyuyorum. (Hamileyken sürekli ahkam keserdim birlikte uyumam alışmasın diye) eşim diğer koltukta(sanki kalkıyor puşt)
Bugün de pılımızı pırtımızı toplayıp odaya geçtik. Oğlum kolik. Çok şükür geceleri artık rahatım ama sürekli düzensiz aralıklarka uyanıyor sakinleştiriyorum ve meme veriyorum.
Bu eşle doğurup hassas olan hiç ben olamadım. Adam oğlumu beşiğe bırakmayacağımı anlayınca aldı yastığı sığmayız diye bahaneyle trip atıp küstü gitti.
Gitsin umrumda değil de sadece bu gece yanımda yatacak sanıyoranlatıyorum ayrılmaz diye ama uykudan mı anlamak mı istemedi bilmem
Neyse sorum şu ben bal yanağımdan 2 3 hafta daha ayrılmıcam sizce nasıl anlatmalıyım veya siz ne yaptınız
Evde karanlıkta bi trip makinesi dolaşiyorsinirle nefes verişini odadan duyuyorum
Olur canım ben yapıyorum kabuklarını soyup
Teşekkür ederim kızlar yaptımOlur olur cozdurup biraz daha haşla
anladim canim . bende krese kadar sadece evde turkce konusup , kulaginda yer edinsin istiyorumTürkçe ile İngilizceyi aynı anda öğretmek istiyorum bazı teknikler var onları araştırıyorum da
2-3 saatte bir canimTeşekkür ederimNe sıklıkla sağım yapıyorsun canım
Eşim çok iyi İngilizce de ben de tarzanca işte. Pasaportta çalışırken öğrendiklerim. Hiç ilgimi çekmedi hatta öğrenmek zorunda olduğum için zoruma bile gitti. Bizim ex gelin YouTube bi kanal takip ediyordu yiğenim ordan çizgi film izliyordu abc olması lazım emin değilim ama
Eşim de uçak mühendisliğini %100 İngilizce okudu akademik İngilizcesi çok iyi ama günlük dilimiz biraz sıkıntı ben de konuşulanları anlıyorum okuma da yapıyorum ama iş konuşmaya gelince hebele hübele
Ay valla biz de 3 kişi yatıyoruz sığıyoruz daBen yine siz ne yapıyorsunuz sorumla geldim
biz normalde salonda uyuyorduk ben oğlumla uyuyorum. (Hamileyken sürekli ahkam keserdim birlikte uyumam alışmasın diye) eşim diğer koltukta(sanki kalkıyor puşt)
Bugün de pılımızı pırtımızı toplayıp odaya geçtik. Oğlum kolik. Çok şükür geceleri artık rahatım ama sürekli düzensiz aralıklarka uyanıyor sakinleştiriyorum ve meme veriyorum.
Bu eşle doğurup hassas olan hiç ben olamadım. Adam oğlumu beşiğe bırakmayacağımı anlayınca aldı yastığı sığmayız diye bahaneyle trip atıp küstü gitti.
Gitsin umrumda değil de sadece bu gece yanımda yatacak sanıyoranlatıyorum ayrılmaz diye ama uykudan mı anlamak mı istemedi bilmem
Neyse sorum şu ben bal yanağımdan 2 3 hafta daha ayrılmıcam sizce nasıl anlatmalıyım veya siz ne yaptınız
Evde karanlıkta bi trip makinesi dolaşiyorsinirle nefes verişini odadan duyuyorum
Şaşırtmadı tabi kiOguzhan Ugur un son programini izledim de Turkiye Isci partisi hamilelik izni uzatilsin vs yasa onerilerinde bulunmus calisma ve sosyal bakanligina ama red edilmis
Aynen bende izledim onu. Birileri bi şey yapmaya çalışıyor ama izin verilmiyor anlamıyorum böyle bi şey yapmak çok mu zor?Oguzhan Ugur un son programini izledim de Turkiye Isci partisi hamilelik izni uzatilsin vs yasa onerilerinde bulunmus calisma ve sosyal bakanligina ama red edilmis
Benim kızım da böyle oldu sütümü sürdüm nemlendirdim geçti.Günaydın hanımlar. Bebeğim gözü neden böyle olmuş olabilirEki Görüntüle 3192818
Teşekkür ederim bende yapayımBenim kızım da böyle oldu sütümü sürdüm nemlendirdim geçti.
Biz yatak odasından uyuyoruz doğduğundan beri bebeğimde yanımızda anne yani beşiğinde reflü yatağında uyuyor.geceleri .çok huysuzluk ettiğinde reflü yatagi ile aramıza almıştık 2 3 sefer okadar.esim emzirme saati çaldığında uyandırır sonra arkasını döner uyur.geceleri 1 gibi uyuyor sabah 11 e dek gece uykumuz.gunduz memede kestirirbazende salincaginda ve ana kucağında kestirir ama derin uykusu yok gündüzleri.Ben yine siz ne yapıyorsunuz sorumla geldim
Ancak doğurun derler. Kadınların çalışma hayatında olmasını istemiyorlar.bunu kendi teşkilatımda da çok net görüyorumOguzhan Ugur un son programini izledim de Turkiye Isci partisi hamilelik izni uzatilsin vs yasa onerilerinde bulunmus calisma ve sosyal bakanligina ama red edilmis
Bizim de böyle oldu canım alerjiden mi diye düşündüm zeytinyağı sürüp beklettim sonra yıkadım kabuklara masaj yaptım düzeldiGünaydın hanımlar. Bebeğim gözü neden böyle olmuş olabilirEki Görüntüle 3192818
Ben de nuna var canım bebeğim içinde gayet rahat yatıyor uyuyor uyanıyor bir sallıyorsun kendi kendine 1.5 2 dk sallanabiliyor dijital olmadanKızlar günaydın, anakucağı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz
Canım ben lazere başlayacaktım 6 ay sonra dediler emzirdiğim için olmaz dedilerEvet yukari tukursek biyik asagi tukursek sakalbiyik demisken lazer vs yapiyomusunuz benim evde lazer cihazim var gecen haftadan basladim biyiklarima atis yapmaya artik bisey olmaz bebe buyudu diye dusundum oncesinde agdayla aliyordum
Benim oğlum bipste midesi bulandı ya almadı onuBende kıza emzik alıcam avent ultra air mı bibs mi alayım kızlar. Wee baby demedim kauçuk denedim silikon kiraz uçlu damaklı hepsini denedim tutmuyor son şans bu ikisi kaldı sizce tutar mı boşuna mı alıyorum
48 doğmuştu geçen hafta 59 santim çıktıKızlar bebeklerimizin boyu nasıl benim bebeğimin boyu çok uzuyor gibi geliyor 51cm doğmuştu şimdi 60 cm sanırım. 2 ay da bu 9 cm çok değil mi
Evet bende izledim Barış Atayı ,sağolsunlar düşünmüşler hamileleri ama yine malum partiler reddedmişOguzhan Ugur un son programini izledim de Turkiye Isci partisi hamilelik izni uzatilsin vs yasa onerilerinde bulunmus calisma ve sosyal bakanligina ama red edilmis