2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Teşekkür ederim canımm, Allah'ın izniyle öksürüğümüz geçsin biz de öyle yaparız inşallah

Mustela balsami göğüse mi sürülüyordu canım ? Bende alayım ise yarar belki
Evet göğüsüne sürüyordum.Rahatlatıyordu nefesini falan o konu da alabilirsin. Hırıltısını geçirmedi. Ben emzirirken sütüm akarmış tam kıyafetin güğüs kısmına nemlenirdi kıyafeti o da hırıltı yaparmış şimdi emzirirken önlük ya da mendil kullanıyorum özellikle dikkat ediyorum ona. Bi de otri bebe burun aspiratörü falan ağızla çekilenler çok etki etmiyor. Babyvac Burun Aspiratörü Bebek Burun Temizleme Fiyatı, Yorumları - Trendyol şundan al bak. Ben bununla geçirdim resmen. Öksürüğünü de keçiboynuzu pekmez özüyle.

Ben artık gündüz odasındaki beşiğinde yatırıyorum, gece de yatak odasında anne yanı beşiğinde. Eşim salonda yatıyor çünkü horluyor bebeği uyandırır diye korkuyoruz.

Türkçe ile İngilizceyi aynı anda öğretmek istiyorum bazı teknikler var onları araştırıyorum da
anladim canim . bende krese kadar sadece evde turkce konusup , kulaginda yer edinsin istiyorum
Teşekkür ederim Ne sıklıkla sağım yapıyorsun canım
2-3 saatte bir canim

kizlar youtube da Ms Rachel var. Buralarin bedava dadisi
konusmayi sarkilarla ogretiyor. Isinize yarar

Oguzhan Ugur un son programini izledim de Turkiye Isci partisi hamilelik izni uzatilsin vs yasa onerilerinde bulunmus calisma ve sosyal bakanligina ama red edilmis

Ay valla biz de 3 kişi yatıyoruz sığıyoruz da minnoşların canı ne ki yer kaplasınlar bence bir 3 kişi yatmayı deneyin belki bebişiyle uyumak eşinin de hoşuna gider

Günaydın hanımlar. Bebeğim gözü neden böyle olmuş olabilir

Oguzhan Ugur un son programini izledim de Turkiye Isci partisi hamilelik izni uzatilsin vs yasa onerilerinde bulunmus calisma ve sosyal bakanligina ama red edilmis
Aynen bende izledim onu. Birileri bi şey yapmaya çalışıyor ama izin verilmiyor anlamıyorum böyle bi şey yapmak çok mu zor?

Biz yatak odasından uyuyoruz doğduğundan beri bebeğimde yanımızda anne yani beşiğinde reflü yatağında uyuyor.geceleri .çok huysuzluk ettiğinde reflü yatagi ile aramıza almıştık 2 3 sefer okadar.esim emzirme saati çaldığında uyandırır sonra arkasını döner uyur.geceleri 1 gibi uyuyor sabah 11 e dek gece uykumuz.gunduz memede kestirirbazende salincaginda ve ana kucağında kestirir ama derin uykusu yok gündüzleri.

Ancak doğurun derler. Kadınların çalışma hayatında olmasını istemiyorlar.bunu kendi teşkilatımda da çok net görüyorum

Kızlar günaydın, anakucağı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz

Günaydın hanımlar. Bebeğim gözü neden böyle olmuş olabilirEki Görüntüle 3192818
Bizim de böyle oldu canım alerjiden mi diye düşündüm zeytinyağı sürüp beklettim sonra yıkadım kabuklara masaj yaptım düzeldi
Kızlar günaydın, anakucağı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz
Ben de nuna var canım bebeğim içinde gayet rahat yatıyor uyuyor uyanıyor bir sallıyorsun kendi kendine 1.5 2 dk sallanabiliyor dijital olmadan

Evet yukari tukursek biyik asagi tukursek sakal biyik demisken lazer vs yapiyomusunuz benim evde lazer cihazim var gecen haftadan basladim biyiklarima atis yapmaya artik bisey olmaz bebe buyudu diye dusundum oncesinde agdayla aliyordum
Canım ben lazere başlayacaktım 6 ay sonra dediler emzirdiğim için olmaz dediler

Bende kıza emzik alıcam avent ultra air mı bibs mi alayım kızlar. Wee baby demedim kauçuk denedim silikon kiraz uçlu damaklı hepsini denedim tutmuyor son şans bu ikisi kaldı sizce tutar mı boşuna mı alıyorum
Benim oğlum bipste midesi bulandı ya almadı onu

Evet bende izledim Barış Atayı ,sağolsunlar düşünmüşler hamileleri ama yine malum partiler reddedmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…