2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Sarımsak ve soğan gaz yapıyor peşine gaz alacak şeyler de tüket
bugün dayanamayıp gaz yaptığını bile bile mercimek çorbası içtim gaz yapmaması için içine karabiber atın dediler bende baya attım biraz acı olmuştu ama gerçekten işe yaradı gaz yapmadı. yemeklerinize karabiber veya kimyon katmayı unutmayın

bir yaşına kadar ben bir yaşından sonra bakıcı olarak devam edeceğiz bizde ama eşim gelen bakıcı bebişe baksın 3-4 saat uzun uyku zamanlarda basit sil süpür yemek de yapsın istiyor, dil eğitimine gerek yok diyor ama ben çok önemsiyorum
Ev bir şekilde silip supurulur de dil eğitimi vermek daha önemli sanki ☺️

Kızlar oğlum öksürüyor, hırıltı sesi geliyor burnu filan akıyor😔😔😔 cokkk mutsuzum. Bebeği böyle olup atlatan var mı acaba? Bide halsiz yavrum çok belli
Canım benim kız bir kaç hafta önce olmuştu. Ben keçiboynuzu pekmez özü verdim hırıltısı için mustelanın balsamını kullandım burnunu sürekli açtım. Ama en önemlisi terletmedim bu çok önemli terleyince hop başa sardık. Hırıltısı hep devam etti doğduğundan beri var geçmiyor

Benim kızım çok yeni atlattı, sürekli doktor takibiyle hastane de yatmamiza gerek kalmadı ama çok dikkatli olmalısın ciğerlere baya hızlı ilerliyormus
Evet doktorumuzda aynı şeyi söyledi 😞 sürekli emzirip burnunu temizliyorum. Reflü yatağında yatırıyorum bide. Başka da bişey gelmiyo elimden zaten 😔 huzursuz olunca da calpol veriyoruz 2 ml

Canım benim kız bir kaç hafta önce olmuştu. Ben keçiboynuzu pekmez özü verdim hırıltısı için mustelanın balsamını kullandım burnunu sürekli açtım. Ama en önemlisi terletmedim bu çok önemli terleyince hop başa sardık. Hırıltısı hep devam etti doğduğundan beri var geçmiyor
Mustela balsami göğüse mi sürülüyordu canım ? Bende alayım ise yarar belki

Ben yine siz ne yapıyorsunuz sorumla geldim🤣

biz normalde salonda uyuyorduk ben oğlumla uyuyorum. (Hamileyken sürekli ahkam keserdim birlikte uyumam alışmasın diye) eşim diğer koltukta(sanki kalkıyor puşt)

Bugün de pılımızı pırtımızı toplayıp odaya geçtik. Oğlum kolik. Çok şükür geceleri artık rahatım ama sürekli düzensiz aralıklarka uyanıyor sakinleştiriyorum ve meme veriyorum.

Bu eşle doğurup hassas olan hiç ben olamadım. Adam oğlumu beşiğe bırakmayacağımı anlayınca aldı yastığı sığmayız diye bahaneyle trip atıp küstü gitti. 🤣🤣🤣

Gitsin umrumda değil de sadece bu gece yanımda yatacak sanıyor 🤣 anlatıyorum ayrılmaz diye ama uykudan mı anlamak mı istemedi bilmem🤣
Neyse sorum şu ben bal yanağımdan 2 3 hafta daha ayrılmıcam sizce nasıl anlatmalıyım veya siz ne yaptınız
Evde karanlıkta bi trip makinesi dolaşiyor 🤣🤣sinirle nefes verişini odadan duyuyorum 🤣

Kızlar merhaba, bizde de sabah başlayan öksürük ve burun tıkanıklığı var. Direkt hastaneye gittik doktorumuz mukotik şurup verdi öksürük için. Burnunu serum fizyolojik ile temizleyip aspiratör ile çekiyorum ama yavrum çok uyukluyor sanırım şurup da ekstra uyku yaptı. Normalde uyurken yastık kullanmıyorduk ama şimdi yüksek yastık kullanıyorum. Siz başka neler yaptınız, çabuk toparlaması için ne yapabilirim çok üzülüyorum o öksürünce içim gidiyor

Evet doktorumuzda aynı şeyi söyledi 😞 sürekli emzirip burnunu temizliyorum. Reflü yatağında yatırıyorum bide. Başka da bişey gelmiyo elimden zaten 😔 huzursuz olunca da calpol veriyoruz 2 ml
Bizde ciğerlere ilerliyordu, iğne ve antibiyotik şurupla destekledik.buhar tedavisi bı tık öksürüğü rahatlatmıştı. O şekilde durdu. O surupta çocuğun sindirim sistemini bozdu, inşallah sizde antibiyotik gerekmez

Ben yine siz ne yapıyorsunuz sorumla geldim🤣

biz normalde salonda uyuyorduk ben oğlumla uyuyorum. (Hamileyken sürekli ahkam keserdim birlikte uyumam alışmasın diye) eşim diğer koltukta(sanki kalkıyor puşt)

Bugün de pılımızı pırtımızı toplayıp odaya geçtik. Oğlum kolik. Çok şükür geceleri artık rahatım ama sürekli düzensiz aralıklarka uyanıyor sakinleştiriyorum ve meme veriyorum.

Bu eşle doğurup hassas olan hiç ben olamadım. Adam oğlumu beşiğe bırakmayacağımı anlayınca aldı yastığı sığmayız diye bahaneyle trip atıp küstü gitti. 🤣🤣🤣

Gitsin umrumda değil de sadece bu gece yanımda yatacak sanıyor 🤣 anlatıyorum ayrılmaz diye ama uykudan mı anlamak mı istemedi bilmem🤣
Neyse sorum şu ben bal yanağımdan 2 3 hafta daha ayrılmıcam sizce nasıl anlatmalıyım veya siz ne yaptınız
Evde karanlıkta bi trip makinesi dolaşiyor 🤣🤣sinirle nefes verişini odadan duyuyorum 🤣
Canım biz de bebekle birlikte salonda uyuyoruz, eşim diğer koltukta uyuyor. Bugün yatak odasına geçmeye niyetlenmistik ama bebeğim rahatsızlandı o yüzden yalan oldu ama bebeğin bende ayrılacağını sanmıyorum çünkü gün içinde dahi 10 dakika yanından kalksam çığlık kıyamet ağlamaya başlıyor

Canım biz de bebekle birlikte salonda uyuyoruz, eşim diğer koltukta uyuyor. Bugün yatak odasına geçmeye niyetlenmistik ama bebeğim rahatsızlandı o yüzden yalan oldu ama bebeğin bende ayrılacağını sanmıyorum çünkü gün içinde dahi 10 dakika yanından kalksam çığlık kıyamet ağlamaya başlıyor
Benim oğlum da öyle. Eşim nerden öıkardıysa oğlumla ayrılacağımızı😁

Kızlar merhaba, bizde de sabah başlayan öksürük ve burun tıkanıklığı var. Direkt hastaneye gittik doktorumuz mukotik şurup verdi öksürük için. Burnunu serum fizyolojik ile temizleyip aspiratör ile çekiyorum ama yavrum çok uyukluyor sanırım şurup da ekstra uyku yaptı. Normalde uyurken yastık kullanmıyorduk ama şimdi yüksek yastık kullanıyorum. Siz başka neler yaptınız, çabuk toparlaması için ne yapabilirim çok üzülüyorum o öksürünce içim gidiyor
Şimdi okudum geçmiş olsun. Mustela balsam bizim için vazgeçilmez oldu. Onu Öneririm.

Anne yanı yataklara bakıcam ben kullanışlı mı bilmiyorum gerçi 😅 eşler idare edecek bir süre yapacak bir şey yok 😃
Anne yani yataklar çok çok iyi canım tavsiye ederim kesinlikle eşimle düzenimizi bozmadan yatak odamizda yatıyoruz bebek de kendi yataginda yatıyor bazen ayırıyorum ileriye itip bazen yatağıma bitişik koyuyorum duruma göre değişiyor. İki kademeli benimki şimdi yukarda yatıyor ayaklaninca alt kademede yatiracagim. Şimdilik alt boşluğunu depolama alanı olarak kullanıyorum ☺️

X