- 25 Kasım 2020
- 2.753
- 3.612
Kesinlikle ben de severdimBen de piyanolu oyun halısı siparişi verdim bugün. Oğlumun ki piyanosuzdu ve yırtıldı o bile çok kullanışlıydı ve çok zaman geçirdik içinde. Bundan da çok umutluyum o yüzden, sever bence ya ben olsam çok severdim.
Hadi yaa. İstersen özelden konuşalım olduğum yerde kalmışsa kargo yapayım sanaBana yakın hiç bir mağazada yok anlamadım karaborsa olmuş sanırım
Eşim arada söyleniyor biz o beşiği neden aldık diye. Gecenin ilerleyen saatlerin de belki bırakırım. O fark edene kadar. Çocuktan ziyade ben ayrılamıyorun sanırım bebeğimin bağımlısı oldum kokusunu duymayınca gözümü kapatasım gelmiyorGözünü korkutmak gibi olmasın ama alt komşum da eşiyle yatakları ayırmıştı bebeğiyle uyuyordu bazen eşi bebekle uyuyordu kendi çocuğun odasında uyuyordu. çocuk 2 buçuk yaşında hala aynı duzendelersenin bebiş ikna olur inşallah
Bir haftasonu eşin çıksın yola yaka falan değiştirmesi gerekebilir
Bizim min 4 saat uyur ilk uykusu ama. Sonra emer bundan sonra güne başlayana kadar tam 2 saat bi uyanır emer uyur 12 saate tamamlar sonra güne başlarKızlar emzirdiğinizde özellikle geceleri kaç saat uyuyor bebeğiniz. Ben emziriyorum doyuyor almıyor artık ystırıyorum ama max 1.5 saate tekrar uyanıyor. Sabaha kadar böyle devam ediyor sonunda süt de kalmıyor tamam mama gibi beklemiyorum ama doyurmuyor mu diye düşünmeye başladım
Aynı benim kuzum da böyleBizim min 4 saat uyur ilk uykusu ama. Sonra emer bundan sonra güne başlayana kadar tam 2 saat bi uyanır emer uyur 12 saate tamamlar sonra güne başlar
Bezin numarasına dikkat ediyor musun. Ben 2 numara kullanıyordum sızdırma çok oluyordu. Gelinimiz dedi ki bezin küçük ondan yapıyor ve evet gerçekten 3 numaraya geçince soZdırmaz oldu bende akrepte naturel kullanıyorumEvet sleepy de koku olmuyor ama ben bezin dokusunu sevemedim. Üstüne bir de sızdırma olunca bıraktım..
Canım ne yaptınız merak ettimYo ilk günden beri kavramasi cok iyi iste doymadigini kilosundan anladık doktor beslenme yetersizliği dedi sariligi artti oyle gerilemeye basladik zaten
Bizde de var piyanolu şimdilik yattığı yerde ayakları hareket ederken vuruyor ama bilinçsiz, yani piyanoya basayım oynayayım diye değilKesinlikle ben de severdimpiyanosuna henüz aklı ermiyor onunla da oynayacak zamanla inanıyorum
Benim kızda aynı o ıhhh ıhhh şspırdanma ve eli ayağı haraketli durum bizde de var gözünü açmıyor da. Birde eli kolu başı çok haraketlendi yaa. Ellerini de bir emiyor sorma iştahlı iştahlı sonra hepsini sokup öğürüyorGünaydın kızlar nasıl gidiyor?size bir sorum olacak merak ettim sizde de durumlar aynı mı diye, kızım hergün 7.30 gibi kıpırdanmaya başlar, eller kollar ayaklar hareketlenir, ıhhh ıhhh diye sesler de çıkarır, ağzını şapırdatır ama uyanmaz. 1,5-2 saate yakın böyle sürer. Aç mı diye etrafında dolanıyorum, hemen alıp besleyeyim diye ama gözünü açmıyor. Rüya beslemesi mi yapsam acaba ? O da olur mu bilmiyorum.
Bide uykularınız nasıl geceleri kaç kez uyanıyor bebekleriniz
Günaydın kızlar nasıl gidiyor?size bir sorum olacak merak ettim sizde de durumlar aynı mı diye, kızım hergün 7.30 gibi kıpırdanmaya başlar, eller kollar ayaklar hareketlenir, ıhhh ıhhh diye sesler de çıkarır, ağzını şapırdatır ama uyanmaz. 1,5-2 saate yakın böyle sürer. Aç mı diye etrafında dolanıyorum, hemen alıp besleyeyim diye ama gözünü açmıyor. Rüya beslemesi mi yapsam acaba ? O da olur mu bilmiyorum.
Bide uykularınız nasıl geceleri kaç kez uyanıyor bebekleriniz
Kizlar bizde de durum aynıBenim kızda aynı o ıhhh ıhhh şspırdanma ve eli ayağı haraketli durum bizde de var gözünü açmıyor da. Birde eli kolu başı çok haraketlendi yaa. Ellerini de bir emiyor sorma iştahlı iştahlı sonra hepsini sokup öğürüyor
Yapma ya kötü olmış. Valla daha az zararlı olsun diye herşeyi yapıyoruz bunlar büyüyünce nerde zararlı şey var buluşacaklar gibiSerla ben ultra air’den hemen sonra yine Philips’in soothie’sini de aldım, ama tutamadı onu çok sevdi aslında ama ağzında desteksiz durmuyor bi türlü
Kusması daha öncede var mıydı? Mama da ziyade reflü olma ihtimali de var benim paşa da hep kusardı şimdi mama da versem emzirsem de hep biraz eğimli tutuyorum kusması çok çok azaldı.Arkadaşlar merhaba bebeğinize hangi mamayi veriyorsunuz? Ben geceleri daha tok tutsun diye mama başladım Sma veriyorum ama farkettim ki mamadan sonra baya kusuyor. Mama kullanan arkadaşlar size de sormak istedim kusma sebebi neden olabilir acaba mamayi mi beğenmedi? Varsa başka mama önerileriniz onu da deneyeyim bu kutu bitmek üzere çünkü.
evet kuzu hepsini karıştırdım içine de iki kaşık pekmez döktüm şeker yerine tadı gayet güzel oldu. Damlaydı çaydı hepsi boş gerçekten, sütü arttırmak için 1-Uyumak 2- Şu içmek 3- kuru incir ve 4-kuru kayısı 5-Bol Yürüyüş bana çook iyi gelen şeylerSleepy bionatural kullanıyoruz canım ama koku olayı olmadı, kaka olursa beklerse o kokuyor
Hepsini mi karıştırıyorsun canın
Bayıldım anneannenin lafına
Evet veriyorum zehir değil sonuçta
Aa nerede satılıyor face de canım link atar mısın
Biz bikaç kere çıktık ama bir daha gider miyim bilmiyorum, çok ağlıyor. Nisana kadar hastane ve ev ziyareti hariç çıkmam sanırım
Evet probiyotik kullanıyoruz canım, kızarıklık döküntü ciddi manada olmadı arada oluyor nemlendirici losyon sürüyorum, eğer göğüslerim çok dolmadıysa çok tazyikli gelmiyor. Bunlar önemli mi ? alerji olabilir diye.düşünmüştüm. Bikaç gündür normal bakalım.
Benim kız bi ara elini ağzına götürdü açtır diye emzirdim şu an hiç öyle şeyler yapmıyo. Kızım keşfetmeyi bıraktı heraldeKizlar bizde de durum aynıikiniyo ellerini sapır şupur yalıyor galiba yeni keşfettiler keşiflerini yidiklerim.
Ben de yalanmaya başlayınca açıktı sanıyordum ama emzirip yatırdigimda da yalanınca heralde keşfediyor dedimBenim kız bi ara elini ağzına götürdü açtır diye emzirdim şu an hiç öyle şeyler yapmıyo. Kızım keşfetmeyi bıraktı heralde
Benim ki sağınca geçiyordu, sabah uyandığımda da baya sertleşmiş biri mochiyle sağdım sonra emzirdim şimdi daha iyi. Bir iki saat gece geç emse hemen sertleşiyor, sık sık emmeye alıştı sanırım sütümde ona göre oluyor.
Ateş kızarıklık vs geçmişse, sadece kitle kalmışsa sıcak havlu veya lansinoh’un göğüs için sıcak kompresleri var, onları koyup makine ile sağım yapabilirsin sık sık. Eğer bebişin de atağının olduğu bi haftadaysa ve sürekli sık sık emmek istiyorsa o da boşaltır bi güzel.
Bende ilk haftalar çok sık olurdu. Sık sık sağım yaparak boşaltmıştım. Birinde de bebeğim sabaha kadar uyanıp uyanıp emmek istemişti, sabahına tüm kitleler geçmiş, memeler yumuşamıştı. Ama bende ateş ve kızarıklık olmadı hiç. O yüzden yine de takipte kal, geçmezse bi görün doktora, için rahat etsin.