2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kesinlikle ben de severdim piyanosuna henüz aklı ermiyor onunla da oynayacak zamanla inanıyorum

Eşim arada söyleniyor biz o beşiği neden aldık diye. Gecenin ilerleyen saatlerin de belki bırakırım. O fark edene kadar. Çocuktan ziyade ben ayrılamıyorun sanırım bebeğimin bağımlısı oldum kokusunu duymayınca gözümü kapatasım gelmiyor

Bizim min 4 saat uyur ilk uykusu ama. Sonra emer bundan sonra güne başlayana kadar tam 2 saat bi uyanır emer uyur 12 saate tamamlar sonra güne başlar

Evet sleepy de koku olmuyor ama ben bezin dokusunu sevemedim. Üstüne bir de sızdırma olunca bıraktım..
Bezin numarasına dikkat ediyor musun. Ben 2 numara kullanıyordum sızdırma çok oluyordu. Gelinimiz dedi ki bezin küçük ondan yapıyor ve evet gerçekten 3 numaraya geçince soZdırmaz oldu bende akrepte naturel kullanıyorum

Günaydın kızlar nasıl gidiyor? size bir sorum olacak merak ettim sizde de durumlar aynı mı diye, kızım hergün 7.30 gibi kıpırdanmaya başlar, eller kollar ayaklar hareketlenir, ıhhh ıhhh diye sesler de çıkarır, ağzını şapırdatır ama uyanmaz. 1,5-2 saate yakın böyle sürer. Aç mı diye etrafında dolanıyorum, hemen alıp besleyeyim diye ama gözünü açmıyor. Rüya beslemesi mi yapsam acaba ? O da olur mu bilmiyorum.

Bide uykularınız nasıl geceleri kaç kez uyanıyor bebekleriniz

Benim kızda aynı o ıhhh ıhhh şspırdanma ve eli ayağı haraketli durum bizde de var gözünü açmıyor da. Birde eli kolu başı çok haraketlendi yaa. Ellerini de bir emiyor sorma iştahlı iştahlı sonra hepsini sokup öğürüyor

Kizlar bizde de durum aynı ikiniyo ellerini sapır şupur yalıyor galiba yeni keşfettiler keşiflerini yidiklerim.

Kızlar owli uyku gurusu kullananlar yardımcı olabilir mi bizim yatak odası minimum 20 derece oluyor konvektörle 20 nin altına düşmesini engelliyoruz. 0.5 tog alsam hem yazın da kullanımı rahat olur diye düşünüyorum kışın da içine pijama giydirip kullansam nasıl olur. Siz nasıl kullanıyorsunuz

Serla ben ultra air’den hemen sonra yine Philips’in soothie’sini de aldım, ama tutamadı onu çok sevdi aslında ama ağzında desteksiz durmuyor bi türlü
Yapma ya kötü olmış. Valla daha az zararlı olsun diye herşeyi yapıyoruz bunlar büyüyünce nerde zararlı şey var buluşacaklar gibi eşim de diyor büyünce cips yiyemez. Tabi o da öyle diyordu dedim

Kusması daha öncede var mıydı? Mama da ziyade reflü olma ihtimali de var benim paşa da hep kusardı şimdi mama da versem emzirsem de hep biraz eğimli tutuyorum kusması çok çok azaldı.

evet kuzu hepsini karıştırdım içine de iki kaşık pekmez döktüm şeker yerine tadı gayet güzel oldu. Damlaydı çaydı hepsi boş gerçekten, sütü arttırmak için 1-Uyumak 2- Şu içmek 3- kuru incir ve 4-kuru kayısı 5-Bol Yürüyüş bana çook iyi gelen şeyler

Kizlar bizde de durum aynı ikiniyo ellerini sapır şupur yalıyor galiba yeni keşfettiler keşiflerini yidiklerim.
Benim kız bi ara elini ağzına götürdü açtır diye emzirdim şu an hiç öyle şeyler yapmıyo. Kızım keşfetmeyi bıraktı heralde

Benim kız bi ara elini ağzına götürdü açtır diye emzirdim şu an hiç öyle şeyler yapmıyo. Kızım keşfetmeyi bıraktı heralde
Ben de yalanmaya başlayınca açıktı sanıyordum ama emzirip yatırdigimda da yalanınca heralde keşfediyor dedim

Kizlar, sol gogsumun kahve kismindan onceki alands bir sertlik var , aciyor. saniyorum ki hir tıkanma oldu.
sicak torba beklettim sonra sagdim ama hala gecmedi.

bir saat sonra tekrar sagacagim , gene gecmezse epsom salt ile mochi de bekleticem.

baska oneri ve tavsiyesi olan var mi ? baya sert ve aciyor. gogsun alt kismina dogru. onceden hep ust kisimda olurdu.

Randevu aldım gideceğim, ağrılı yumru var içeride. Geçmiyor. Sıcak duş masaj emzirme pompa fayda etmedi. Bileğim de incinmiş bebeğimle tam ilgilenemiyorum. Allah hiçbir bebeğin çocuğun annesini hasta etmesin. Çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…