2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Evet yukari tukursek biyik asagi tukursek sakal biyik demisken lazer vs yapiyomusunuz benim evde lazer cihazim var gecen haftadan basladim biyiklarima atis yapmaya artik bisey olmaz bebe buyudu diye dusundum oncesinde agdayla aliyordum

Evet yukari tukursek biyik asagi tukursek sakal biyik demisken lazer vs yapiyomusunuz benim evde lazer cihazim var gecen haftadan basladim biyiklarima atis yapmaya artik bisey olmaz bebe buyudu diye dusundum oncesinde agdayla aliyordum
Yaa ben lazere gittim üniversitede güzellik salonu ile kavga ettim seanslara son iki seansa gitmedim etki etmiyor boşuna zarar görüyorum diye yarım kaldı. Evlendikten sonra başlıyim dedim hamile kalınca kıllar yeniden çıkabilir dediler pcoslu olunca bitme garantisi veremiyorlar. Çocuk doğurup gideyim dedim bakalım gidecez inşallah bir gün şimdilik kuaföre gidiyorum

Kızlar selam
2. ay kontrolümüz vardı bugün kızım 5 buçuk kilo 56 cm olmuş ( anası gibi selvi boylu olacak )
Virüs kapmıştı bir aylıkken öksürük geçmemişti ciğerler temiz çok şükür
Yine bir aylıkken kalça filminde hafif anomali vardı o da kendiliğinden düzelmiş ona aşırı sevindim
Ağlama krizlerine yapacak bişey yok kolik zamanla geçecek sabredeceksin dedi 7-8 ayda tamamen bitermiş
Haftaya 2 ay aşılarımız var ateş 37.7 leri görürse calpol ver 6 saatte bir düşmezse devam et dedi
3 ay kontrolünde de rotayı yapacaklar hastanede tamamlayıcı sağlık sigortası aşıyı karşılamıyormuş
Kızım bütün gece uyumadı uyutmadı ama aldığımız güzel haberlerle telafi etti kuşum

Maşallah basketçi kızımıza ömrü bahtı açık olsun rota aşısını hangi marka alacaksınız doktorun önerisi oldu mu?

Ahh bir İzmirli daha Dün gece başvuru yaptım ben de severim böyle şeyleri. Gelsin bakalım hemen.

Kızlar bir şey soracağım. Bebeğim özellikle uykusu varken kafasını sağa sola sallıyor. İnternetten baktım normalmiş. Ama bizim ailede otizm olduğu için bi korkmadım değil. Var mı yaşayan?

Çok teşekkürler bizimle de paylaştığın için. Bilmediğim birkaç şey daha varmış öğrenmiş oldum sayende. Tükürük olayi çok mantikli çünkü ben de mochiyi kullanmadan önce bir iki kez çektiriyorum oğluma. Ondan sonra takınca makineyle sagmaktan daha fazla çıkıyor süt. Ama kuruyken takarsam daha az geliyor.

Bizim çok şükür ateş olmadı sadece uyku yaptı aşıdan beri sabaha kadar uyudu uyandı resmen sürekli

Ay muhteşem bilgiler çok teşekkürler. Sağım o zaman mutlaka yapılmalı. En sevmediğim şey de sağım yapmak

Şifa olsun kuzucuga bizimkine de asi yapilirken beni lafa tuttular görmedim neresine ne yaptılar çocuğumun götürdüler biz tutacaz diye neyse ki biraz ağladı sarılınca sustu bizde ateş olmadı ama huzursuzluk çok vardı hep irkildi uykusunda ve dus aldirirken ağlıyor hala aşıdan beri soyunca bi şey olacak sanıyor heralde ya da 3 gün yikamayinca unutmuş olabilir bilemiyorum suya zor alışmıştı zaten bizim için çok kotu oldu

Kızlar bir şey soracağım. Bebeğim özellikle uykusu varken kafasını sağa sola sallıyor. İnternetten baktım normalmiş. Ama bizim ailede otizm olduğu için bi korkmadım değil. Var mı yaşayan?
Meme aranırken sallıyor benimki kafayı doğduğundan beri ama otizmle alakası ne anlamadim

Amin hepimizin bebişlerine şifa olsun ya evet beni de konusturuyorlar hep ne alakaysa insanın aklı kalıyor. Ay benim kiz da öyle son iki üç banyosu rahat gecmisti yine başa sarmayiz inşallah

Çok güzel bilgiler, çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…