2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar bu hediyeleri gönderen hangi belediye yahu bizde yok öyle bi şey?? İzmir’de olup da o paketten alan var mı?
Başvuru yapılıyormuş internet sitesinden. Almayanlar varsa bilginiz olsun kızlar.

Bu arada evet ayaktayım akşamdan beri doğru düzgün uyuyamadı benim bebe. Gazı da yoktu, uykusuzluk uykusuzluğu getirdi. Tam uyudu derken bi daha uyandı, meme isteyip durdu, emdikçe altına yaptı küstü, bez değiştir vs. Kısırdöngü. Şimdi uyudu. Hadi ben de dinleneyim…

bende direk eşim yasa girdi güya hassas olan doğuracak olan benim doğumdan sonra 1 aylıkken falan babam kaynanama benzetti bende 2 3 gün hüngür hüngür ağladım. Teyzem denk geldi neye ağlıyorsun yavrum dedi. söyledim babamı uyarmış çocuğuma küsefektim nerdeyse hayır benzemesin tabş de Allah korusun benzese neyse dicem şaka bi yana huyu suyu ahlağı benzemesin. Güzel ahlaklı olurlar inşallah

Bende çok iyi yorumlar okumuştum..Sleppden sonra alalım bi diyorum memnun kalan çokmuş
Kuzum A101 soffio kullandım ben gayet güzel sleppy nin yan ürünüymüş ona da bakabilirsin istersen hatta kampanya iste 1 paket 60 2 paket 108 4 paket 200 tl, bir pakette 34 adet vardı ben denemek için 3 numara almıştım bantları kısa kalıyordu esnek değildi ama sızdırma pisik yapmadi kuruluğu da iyiydi, esim benden habersiz molfix stokladıgi için devamını almadık bitince ya soffiodan devam edeceğim ya da minies ikisi de temiz içerikli bu arada, soffio toplu alımda çok ucuza geliyor

Kızlar bu hediyeleri gönderen hangi belediye yahu bizde yok öyle bi şey?? İzmir’de olup da o paketten alan var mı?
İzmirde başvuru yapıyorsun canim izmire hoşgeldin bebek basvurusu yazarsan çıkar biz başvuru yaptık hemen gönderdiler. çantanın içine yenidogan takim, penye battaniye, bebek havlusu, emzirme örtüsü, bebek kitapları, fidan sertifikası koymuslar üstlerinde logo var ama ben çok sevdim izmirli gururuyla kullanacağım takim aşırı küçük ama battaniye örtü falan cok güzel kitapları da bebişim çok sevdi bakıp bakıp guluyor

İzmir’e gittiğimizde eşimin sülalesi ziyaretlere falan geldi gelen diyor ki selmaya benziyor (kaynanam) hepsine benzemiyor dedim. Eşimle çiftleştim kaynanamla değil dedim. Kaynanam da kahkaha atarak gülüyor tövbe. Eşimde diyor ki huyu benzemesin valla dedim ki bir aile ye bir selma yeter ikinciyi kaldıramam dedim kimse de benzetmesin çünkü çocuğum babasına benziyor.

Ahhaaha açık sözlülükte 1dogasever gibi olmak hayal bile edemem kız helal olsun

Ahhaaha açık sözlülükte 1dogasever gibi olmak hayal bile edemem kız helal olsun
Ben bu hale kolay gelmedim aşko bi de saolsun eşim biliyor annesini. Bana da şey dedi benle evlisin ve benden başkasıyla anlaşmak zorun da değilsin dedi. Onlarda biliyor kalbimde olan dilimdedir. Kaynanamda bana diyor

Ben gidicem öykünün bugün kalça çıkıklığı muayenesi var e Bebek’e de gidicem. Oyun halısı bakacam. Trendyoldan almak istemedim bakarak almak istiyorum
Ben de oyun halısı almadım daha piyanolu olanlardan almak istiyorum içine sinerse haber et ben de bakayım
Ben bu hale kolay gelmedim aşko bi de saolsun eşim biliyor annesini. Bana da şey dedi benle evlisin ve benden başkasıyla anlaşmak zorun da değilsin dedi. Onlarda biliyor kalbimde olan dilimdedir. Kaynanamda bana diyor
Psikiyatriye gidenler hasta olanlar değil bir deli tarafından hasta edilenlerdir Kesinlikle öyle bu halde olup bir de ana kuzusu olsaydı hayat çok zor olurdu seni anlayabilmesi çok güzel maşallah.

İkinci ay aşımızı olduk anneler. Bugün hep takipte olacağım. Ateş ihtimali yüksekmiş. Aşı olurken çok ağladı. Bana oradan diyorlar ki alışman lazım. Çok saçma niye kızımın acı çekmesine alışıp niye soğukkanlı olmak zorundayım ki her annenin yüreği hop oturur hop kalkar.

Piyanolu aldim ben çok memnunum inanılmaz ilgisini çekiyor ve dün tam 35-40 dakika aynasından kendini izledi piyano ışıklarına baktı ve konuşup durdu hep böyle devam eder umarım

E bebekten fisher price ın piyanolu jimnastik merkezi diye geçiyor. Fiyatı artmış yine ama trendyoldansa e bebekte hala daha uygun
Evet görmüştüm bunu canım aklimda olsun bimden de fisher price in piyanosunu aldım oynuyorum şimdi çok keyifli kızım da belki ilgi duyar evdeki piyano süs olarak durmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…