Sağ ol canım inşallah bizde de olmazGeçmiş olsun canım.Benimkide çok ağlamıştı hele bacaktan sıvıyı verirken nefesi kesildi ağlamaktan.. Bizde ateş olmamıştı,her saat başı ateş ölçmüştüm. 37 olursa ılık bezle sil demişti hemşire 38 olursa Calpol ver demişti
Harikasin EvaanteKızlar çocuklar okula başlamadan çok şükür tabloyu tamamlayabildim :) hepimiz doğurduğumuza göre tablo eksiksiz olsun istedim. @CnnTncrr canım sadece senin bilgilerin eksik müsait olduğunda yazarsan her şey tamamlanmış olur :)
Aynen canım ya hele ben bi ara nefesi geri gelmiycek diye çok korktum hemen kaldırıp ters çevirip sırtına vurdu hemşire bişi yok katılırcasına ağlama normal dedi ama gel sen bana sorSağ ol canım inşallah bizde de olmazbenimki de ağlamaktan katıldı insanın içi gidiyor öyle görünce
Sürekli evde çocuklayım burası sanki kız grubumla kafede buluşmuşum gibi keyif veriyor banaHarikasin Evaante
Vallahi diger gruplarin yoneticileri dogum sonra haliyle ilgilenemiyorlar ama sen hep burdasin bizimle
Kızlar çocuklar okula başlamadan çok şükür tabloyu tamamlayabildim :) hepimiz doğurduğumuza göre tablo eksiksiz olsun istedim. @CnnTncrr canım sadece senin bilgilerin eksik müsait olduğunda yazarsan her şey tamamlanmış olur :)
Bio natural de 3ü 2sine göre baya büyük. Ama ben çok memnun kaldım. Senin kızın kaç kilo? Sızma olduysa demek ki küçük geliyor. Ben neredeyse sleepyi bırakacaktım. Meğerse küçük olduğu içinmiş. 3e geçince çok rahat ettim.Elimde yarım paket falan 2 numara kaldı dün 4 paket 3 numara aldım direkt 3 e geçmeyi düşünüyorum çünkü artık çiş hacmi de arttii bebislerin cisini kakasını yapınca hemen yandan sızmaya başlıyor iki kere sızdı bizimki de zibinina geldi. İki paket natural serisinden hediye geldi 3 numara onlar çok büyük geldi gözüme o yüzden merak ettim bio natural de aynı mı diye
10 gün önce 5300 Gr tartmışız canım zaten bantlar kavuşmuyor ortada küçük olduğu belliymiş ben emin olamamışımBio natural de 3ü 2sine göre baya büyük. Ama ben çok memnun kaldım. Senin kızın kaç kilo? Sızma olduysa demek ki küçük geliyor. Ben neredeyse sleepyi bırakacaktım. Meğerse küçük olduğu içinmiş. 3e geçince çok rahat ettim.
Tamam artık seninki de 3lük kesinlikle. Foto çektim ama bakalım becerirsem paylaşacağım. Farkı baya var.10 gün önce 5300 Gr tartmışız canım zaten bantlar kavuşmuyor ortada küçük olduğu belliymiş ben emin olamamışım
Açınca ne çok fark varmış kız rahat ederiz gerçekten bir an önce bitireyim şu 2 leri 35 tane falan kaldı zaten 4-5 güne biterTamam artık seninki de 3lük kesinlikle. Foto çektim ama bakalım becerirsem paylaşacağım. Farkı baya var.
Aynen. Çok rahat 3 numara. trendyoldan 168li iki paket daha sipariş verdim. Benim çantada birkaç tane kalmış 2 numara. Sünnet oldu bol takın dedi doktor. Artık onlar kalacak. Veririm birilerine. Benim tosuncuk masallah 6.5 kilo olmuşAçınca ne çok fark varmış kız rahat ederiz gerçekten bir an önce bitireyim şu 2 leri 35 tane falan kaldı zaten 4-5 güne biter
Oy masallah yavruma yaAynen. Çok rahat 3 numara. trendyoldan 168li iki paket daha sipariş verdim. Benim çantada birkaç tane kalmış 2 numara. Sünnet oldu bol takın dedi doktor. Artık onlar kalacak. Veririm birilerine. Benim tosuncuk masallah 6.5 kilo olmuş.
Çok iyiymiş. Ben onu yakalayamadım. Külot bez mi cırtlı mı o fiyata. Ben baktığımda cırtlı yoktu uyguna. Benimki de 1.96ya geldi.Oy masallah yavruma yaben de Hepsiburada dan aldım. Tanesi 1.87 TL ye geldi gayet uyguna geldi
https://www.hepsiburada.com/sleepy-...QRPB?magaza=Sleepy&url_src=and-product-detail burda canım ikincisi 1 TL indirimi var 112 tanesi 209 a geliyorÇok iyiymiş. Ben onu yakalayamadım. Külot bez mi cırtlı mı o fiyata. Ben baktığımda cırtlı yoktu uyguna. Benimki de 1.96ya geldi.
Bende yarın aşıya götürüyorum korktum şimdi böyle oluncaSağ ol canım inşallah bizde de olmazbenimki de ağlamaktan katıldı insanın içi gidiyor öyle görünce
bizimde son 10 tane 2 numara kaldi, 3 de baya rahat ettik bizdeAçınca ne çok fark varmış kız rahat ederiz gerçekten bir an önce bitireyim şu 2 leri 35 tane falan kaldı zaten 4-5 güne biter
Korkma canım haliyle 3 tane aşı olunca ağlıyor bebişler ama ben kucağıma aldım sarıldım sakinleşti biraz. Bir de hemşire ağlaması iyi dedi.Bende yarın aşıya götürüyorum korktum şimdi böyle olunca
Sorma sorma valla ben de hemen kucağıma aldım üzerini bile giydirmeden sarıldım. Şimdi de ateş nöbetindeyim, çıkarsa diye saat başı ölçüyorumAynen canım ya hele ben bi ara nefesi geri gelmiycek diye çok korktum hemen kaldırıp ters çevirip sırtına vurdu hemşire bişi yok katılırcasına ağlama normal dedi ama gel sen bana sor
Aynen canım ya hele ben bi ara nefesi geri gelmiycek diye çok korktum hemen kaldırıp ters çevirip sırtına vurdu hemşire bişi yok katılırcasına ağlama normal dediama gel sen bana sorSağ ol canım inşallah bizde de olmazbenimki de ağlamaktan katıldı insanın içi gidiyor öyle görünce
İnş çıkmaz canım ateşiSorma sorma valla ben de hemen kucağıma aldım üzerini bile giydirmeden sarıldım. Şimdi de ateş nöbetindeyim, çıkarsa diye saat başı ölçüyorum