2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Sağ ol canım inşallah bizde de olmaz benimki de ağlamaktan katıldı insanın içi gidiyor öyle görünce

Harikasin Evaante
Vallahi diger gruplarin yoneticileri dogum sonra haliyle ilgilenemiyorlar ama sen hep burdasin bizimle

Sağ ol canım inşallah bizde de olmaz benimki de ağlamaktan katıldı insanın içi gidiyor öyle görünce
Aynen canım ya hele ben bi ara nefesi geri gelmiycek diye çok korktum hemen kaldırıp ters çevirip sırtına vurdu hemşire bişi yok katılırcasına ağlama normal dedi ama gel sen bana sor

Bio natural de 3ü 2sine göre baya büyük. Ama ben çok memnun kaldım. Senin kızın kaç kilo? Sızma olduysa demek ki küçük geliyor. Ben neredeyse sleepyi bırakacaktım. Meğerse küçük olduğu içinmiş. 3e geçince çok rahat ettim.

10 gün önce 5300 Gr tartmışız canım zaten bantlar kavuşmuyor ortada küçük olduğu belliymiş ben emin olamamışım

10 gün önce 5300 Gr tartmışız canım zaten bantlar kavuşmuyor ortada küçük olduğu belliymiş ben emin olamamışım
Tamam artık seninki de 3lük kesinlikle. Foto çektim ama bakalım becerirsem paylaşacağım. Farkı baya var.

Eklentiler

• IMG_20230112_232257_1.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 54
Açınca ne çok fark varmış kız rahat ederiz gerçekten bir an önce bitireyim şu 2 leri 35 tane falan kaldı zaten 4-5 güne biter
Aynen. Çok rahat 3 numara. trendyoldan 168li iki paket daha sipariş verdim. Benim çantada birkaç tane kalmış 2 numara. Sünnet oldu bol takın dedi doktor. Artık onlar kalacak. Veririm birilerine. Benim tosuncuk masallah 6.5 kilo olmuş.

Oy masallah yavruma ya ben de Hepsiburada dan aldım. Tanesi 1.87 TL ye geldi gayet uyguna geldi

Aynen canım ya hele ben bi ara nefesi geri gelmiycek diye çok korktum hemen kaldırıp ters çevirip sırtına vurdu hemşire bişi yok katılırcasına ağlama normal dedi ama gel sen bana sor
Sorma sorma valla ben de hemen kucağıma aldım üzerini bile giydirmeden sarıldım. Şimdi de ateş nöbetindeyim, çıkarsa diye saat başı ölçüyorum

Aynen canım ya hele ben bi ara nefesi geri gelmiycek diye çok korktum hemen kaldırıp ters çevirip sırtına vurdu hemşire bişi yok katılırcasına ağlama normal dediama gel sen bana sor
Sorma sorma valla ben de hemen kucağıma aldım üzerini bile giydirmeden sarıldım. Şimdi de ateş nöbetindeyim, çıkarsa diye saat başı ölçüyorum
İnş çıkmaz canım ateşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…