Vallahi bilmiyorumBen bu işten bir şey anlamadım5. Gün embriyosu ya o 5 gün nereye gidiyor
Bakalım bana ne diyecekVallahi bilmiyorummesela doktor bana ağzıyla 5+3 dedi ama kâğıtta 5+1 yazıyor salak oldum resmen aman iyi olsunlarda Allah'ın izniyle kaç olursa olsun
Hadi hayırlısı ile kucağınıza alın inşallahBat 7 Şubattı
Amin sağlıcakla gelsinlerRabbim hepimize sağlıkla evladımıza kavusmayı nasip etsin sürecimiz güzel geçsin insallahyeni gelen arkadaslarda hosgeldiler
Ay ben de terazi. Bı ay terazilerin mi yüzü gülmüş yoksaBen de terazi
Yaa bu başlık çok heveslendirici gerçekten. Ben de geldimm hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
AminnnnnYaa bu başlık çok heveslendirici gerçekten. Ben de geldimm hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Aminnnnnnnnnİnşallah Rabbim hepimize kalp atışlarını duymayı nasip etsin
Bende teraziAy ben de terazi. Bı ay terazilerin mi yüzü gülmüş yoksa
Amin umarım sağlıklıdır hepimizinki inşallah öyledirKorkma içini ferah tut.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklıysa nasip eder
Yaaa hayırlı olsun tatlımMerhaba
Nasip olursa ben de Kasım annesi olacağım
Sat 30 ocak :)
Yaaa kıyamam kuzum.Kızlar bu sabah benim mide bulantılarım ve mide ağrım başladı,sizce ne iyi gelir bu duruma sizde aynı şeyi yaşıyormusunuzz
Dün akşam doktorun verdiği ilaçlara başlamıştım,acaba dedim onlarmı yaptıYaaa kıyamam kuzum.
Tuzsuz leblebi çubuk kraker
Sabah mide bulantıları kız annesi olacağına işaret derlerKızlar bu sabah benim mide bulantılarım ve mide ağrım başladı,sizce ne iyi gelir bu duruma sizde aynı şeyi yaşıyormusunuzz
Birşey yesem direk çıkarıcak gibiyimSabah mide bulantıları kız annesi olacağına işaret derlerkuzum naneli şeker ve tuzlu kraker ye mutlaka