- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
Evet evet normalmiş o ben günlerdir öyleyimKızlar adet olucakmış gibi sancılarınız var değil miii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet normalmiş o ben günlerdir öyleyimKızlar adet olucakmış gibi sancılarınız var değil miii
Tamam canımSon adet tarihine göre canım
O sancılar Normalmiş canım bugün doktora sordum,rahim büyüdüğü için kasılmalar ağrılar olabilir dedi,çok şiddetlenmediği durulmayacak hale gelmediği sürece sorun yok dediKızlar adet olucakmış gibi sancılarınız var değil miii
Tüp bebekte sanki transfere göre dediler kafam karışık valla. Gerçi 4 gün oynar Ya 12 kasım ya da 16. Bakalım doktorum ne diyecekSon adet tarihine göre canım
Ekliyorum hemeennBenim de tüp bebek ekleyebilirseniz sat 5 şubat ama sanırım bizde embriyo transfer tarihine göre oluyor. O zaman doğum 16 kasım görünüyor
Bugün epey karıştı aklım pek bişey soramadım doktora heyecandan artık kalp atışında öğrenicem tam neymiş ne değilmiş valla kukla gibi olduk doktorlar ne dese tamam modundayızTamam canım
Valla bende 20 gün oynuyor regl 31 Ocak transfer 19 ŞubatTüp bebekte sanki transfere göre dediler kafam karışık valla. Gerçi 4 gün oynar Ya 12 kasım ya da 16. Bakalım doktorum ne diyecek
Valla ben şimdiden heyecanlıyım ne soracağımı kesinlikle bende unutacağımBugün epey karıştı aklım pek bişey soramadım doktora heyecandan artık kalp atışında öğrenicem tam neymiş ne değilmiş valla kukla gibi olduk doktorlar ne dese tamam modundayız
Ekledimm sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Oyy o içerde büyüsünde herşeye razıyımO sancılar Normalmiş canım bugün doktora sordum,rahim büyüdüğü için kasılmalar ağrılar olabilir dedi,çok şiddetlenmediği durulmayacak hale gelmediği sürece sorun yok dedi
AminnnEkledimm sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Yok ultrason kağıdında ki tahmini doğum tarihine göre ayarlayınca dahi regli tarihime denk geliyor. Doktorda bugün 5+3 günlük dedi demek ki sat tarihini baz alıyor bizim doktor ama doktordan doktora değişkenlik olabilen bir durum mu bilmiyorumTüp bebekte sanki transfere göre dediler kafam karışık valla. Gerçi 4 gün oynar Ya 12 kasım ya da 16. Bakalım doktorum ne diyecek
Bari ağrıyı çekiyoruz keseleri güzel büyüsnde görelimEvet evet normalmiş o ben günlerdir öyleyim
Her şeyimiz şaibeli Neyse doktor güncelleme yaparsa çizelgemi güncellerim. Sata göre 4+3 transfere göre 4+0 ımYok ultrason kağıdında ki tahmini doğum tarihine göre ayarlayınca dahi regli tarihime denk geliyor. Doktorda bugün 5+3 günlük dedi demek ki sat tarihini baz alıyor bizim doktor ama doktordan doktora değişkenlik olabilen bir durum mu bilmiyorum
1 Şubat regli 14 Şubat opu 18 Şubat transfer benimde herkesin ortalama aynıdır bu geçen süre taze transferlerde. Bir iki gün oynar. Transfer tarihide girince bir gün fark oluyor kuzum aradaValla bende 20 gün oynuyor regl 31 Ocak transfer 19 Şubat
Bende doktorum ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum ekim olsaydı benimle aynı ay olacaktı nasip ablam ve yeğenimle aynı ay olacak
Ben bu işten bir şey anlamadım 5. Gün embriyosu ya o 5 gün nereye gidiyor1 Şubat regli 14 Şubat opu 18 Şubat transfer benimde herkesin ortalama aynıdır bu geçen süre taze transferlerde. Bir iki gün oynar. Transfer tarihide girince bir gün fark oluyor kuzum arada