Günaydın canımEvett Hanımlar Sonunda Beklenen Topik GeldiHayırlısıyla Sağ Salim Bebişlerimizi Kucağımıza Alalım Tarihlerde Sapma Olabilir Tabi ki Ekim Olur Kasım Olur Aralık Olur Bunlar Önemli Değil,Önemli Olan Yine Hep Birlikte Olmak,Bilen Bilir Totem Yapıp Kasım Anneleri Açmak İstediğimi,Hayırlısıyla Onu Gerçekleştiriyorum,Hadi Bakalım Hep Beraber Hamilelik Haberini Beklemiştik,Şimdide Hep Beraber Gün,Ay Olarak Doğumu Bekleyelim
Rabbime Şükürler OlsunLütfen Bilgileri Yazınca Beni Etiketlemeyi Veya Mesajdan Alıntı Yapmayı Unutmayın Ki Mesajlarınızı Daha Sağlıklı Görebileyim
Hamile Üye İsimi Sat Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet OKYANUS302 25.01.2022 @mucizemler 27.01.2022 @30sng 30.01.2022 @gul_gunal 30.01.2022 @tgba98 31.01.2022 @Hayalperestttttttt 31.01.2022 10 Kasım @catterflym 31.01.2022 @bsra61 31.01.2022 @Bayanstress 01.02.2022 @sevdaluk1911 04.02.2022 11 Kasım eras0201 05.02.2022 16 Kasım @ceetaraf 05.02.2022 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][USER=1034033]@Serla06.02.2022 Papatyamelo 07.02.2022 @liyalim 07.02.2022 @LoBeLYa 07.02.2022 Ruyaperisi 07.02.2022 @adehussG 07.02.2022 HEYECANLIYIM 09.02.2022 Eflatun1Kelebek 09.02.2022 kahvelihatunn 14.02.2022 @MathiIda 17.02.2022 Pasha22 18.02.2022 pr3nses21 18.02.2022
Bebeklerim mi ikizmi yoksaGünaydın canımPapatyamelo benim sat 1şubat, beni de ekleyebilirsin. Dün 4+6günlüktü bebeklerim bugün tam 5haftalık bu arada kızlar kese görmeye gidince ultrason cihazında kese boyutuna göre kaç haftalık olduğu yazıyormuş. Ve bitirilen hafta söyleniyormuş yaşlarımızda olduğu gibi. Bana daha ilerideyim gelmişti neye göre hesaplandığında sordum böyle açıkladı doktorum. Belki biliyorsunuzdur ben yeni duydum
Evet iki kesem var inşallah sağlıkla ilerlerlerBebeklerim mi ikizmi yoksasağlıkla büyüsünn keselerr bebişlerr,hemen ekliyorum hoşgeldin aramızaa
Eveet zaten dolunay mı ne vardı şubat sonu mart başı, teraziler için aileye yeni üyeler katılabilir yazıyorduAy ben de terazi. Bı ay terazilerin mi yüzü gülmüş yoksa
Dün bana oldu bulantı ama geçti kuzum bilemiyorum ki hiç bence temiz hava en iyisi tabi ama sen bilirsinKızlar bu sabah benim mide bulantılarım ve mide ağrım başladı,sizce ne iyi gelir bu duruma sizde aynı şeyi yaşıyormusunuzz
öyle deme kız nice insanlar var gerçek çıkanHahahabu seferdd belirtilerden cinsiyet tahmini yaparız
O nasıl kızzz banada anlatınnn çin ve rus takviminde bana şubat ve mart ayı için kız diyoöyle deme kız nice insanlar var gerçek çıkanben şahsen Ramzi teorisine güveniyorum.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim . İnşallah rabbimden diliyorum . Rabbim yüzümü güldürür inşallah .Sabah kalkar kalkmaz sizin için dua etmeye devam.edicem.mucizeniz size tutunacak inanıyorum ben
Ay tüylerim diken diken oldu :) Allah razı olsun canım benim umarım güzel haberlerle gelirim. Tekrar tekrar yaşadıklarım yıprattı /(Umarım olmaz canım, bol bol dua edelim. Ayın 17 si kandildi galiba, yanlış bim iyorsam doğacaktır ve ölecekler belli olur diye okumuştum. Dua edelim sürekli Allah büyük
Ben daha transferim olmadan meraktan rus ve çin takvimlerine bakmıştım. İkisi de kız gösteriyoHahahabu seferdd belirtilerden cinsiyet tahmini yaparız
uykusuzluk ve halsizlik var bende de akşamları çok zorlanıyorum işe kalkarken :)))Valla şuan koca danayı yatırmaya çalışıyorum. Okula giderken kalkamıyor bi de her gün kaosBi de ben akşam bildiğin yaşayan ölü oluyorum asla uykudan gözüm açılmıyor çocuk anlam veremiyo noldu anne sana diyo
koyulaşmış canım bariz belli demek ki hcg miz artıyor maşallah :))))Kızlar kan vermeye geldim şimdi .
Dün ve bugün test yapmıştım bir bakarmısınız koyulaşma var mı diye.
Sol taraftaki dün
Sağ taraftaki de bu sabah
canım kasık ağrısı bende de oluyor ara ara son 1 haftadır ama çok şiddetli değil bendeki hissettiriyor. korkulacak bir durum mu yerleşme kaynaklı mı bilemiyorum ama :)Kızlar ağrısı olan varmı? Benim arada karnıma adet sancısı gibi vurup geçiyo korkmalı mıyım?
Günaydın canımPapatyamelo benim sat 1şubat, beni de ekleyebilirsin. Dün 4+6günlüktü bebeklerim bugün tam 5haftalık bu arada kızlar kese görmeye gidince ultrason cihazında kese boyutuna göre kaç haftalık olduğu yazıyormuş. Ve bitirilen hafta söyleniyormuş yaşlarımızda olduğu gibi. Bana daha ilerideyim gelmişti neye göre hesaplandığında sordum böyle açıkladı doktorum. Belki biliyorsunuzdur ben yeni duydum
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisler ya hem de ikizEvet iki kesem var inşallah sağlıkla ilerlerler
Ayy inşallah testin sonucu da böyle sevindirici olur . Çok heyecanlıyımkoyulaşmış canım bariz belli demek ki hcg miz artıyor maşallah :))))
Son iki ay günüm gelmeden yaptım negatifi görünce çok üzülmüştüm dedim bu sefer günüm geçince yapcamMaşallah canım çok da bekletmemis inşallah güzelce ilerler nasıl bekledin çizgi bu kadar koyulaşana kadar ya ben neredeyse bir hafta kala öğrendim
Guzum BAT 8 mart uğurlu geldi ikimizede .Bende çift çzigiyi gördüm sabah. Yarın kan vermeye gitcemcanım kasık ağrısı bende de oluyor ara ara son 1 haftadır ama çok şiddetli değil bendeki hissettiriyor. korkulacak bir durum mu yerleşme kaynaklı mı bilemiyorum ama :)
Canım cok sevindimAynen ya birlikte buraya gelmek çok güzel sizlerle birlikte olmak