- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
yok yok kafanı çıkarmaya odaklama at ağzına naneli şeker, açsan su içme, bu arada senin ilk kan da hcg değerin kaçtı ne zaman vermiştin?Birşey yesem direk çıkarıcak gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok kafanı çıkarmaya odaklama at ağzına naneli şeker, açsan su içme, bu arada senin ilk kan da hcg değerin kaçtı ne zaman vermiştin?Birşey yesem direk çıkarıcak gibiyim
Dün verdim kuzum 98.1 çıktıyok yok kafanı çıkarmaya odaklama at ağzına naneli şeker, açsan su içme, bu arada senin ilk kan da hcg değerin kaçtı ne zaman vermiştin?
o zaman sonucun 270 civarı çıkması lazım. Sanırım benim de 300 civarı çıkması lazım. Yani birbirimize çok yakınızDün verdim kuzum 98.1 çıktı
ALLAHın izniyle sağlıkla yükselirler dün ilaçlara başladımo zaman sonucun 270 civarı çıkması lazım. Sanırım benim de 300 civarı çıkması lazım. Yani birbirimize çok yakınız
amin kuzum inşallah sağlıkla büyüsünler bebişler. hangi ilaçlara başladın.? Doktorun yazdıklarının dışında bir şey kullanmaALLAHın izniyle sağlıkla yükselirler dün ilaçlara başladım
Yok canım kullanmıyorum özelden sana resimlerini atıyımamin kuzum inşallah sağlıkla büyüsünler bebişler. hangi ilaçlara başladın.? Doktorun yazdıklarının dışında bir şey kullanma
at kuzum bekliyorumYok canım kullanmıyorum özelden sana resimlerini atıyım
Çokk şükğr kuzum ayy bende çok mutlu oluyorum beraber adet günlerimizi bekliyoruz aynı topikte,belritilerimizi yazıyoruz kaşrılaştırıyoruz, heyecanımızı söylüyoruz,sonra hoopp Kasım anneleri topiğinde tekrar buluşmaBebişim benim SAT 9 şubat. Ayyy buraya bunu yazmak ne güzelmiş Rabbim nasip etti.Şükürler olsun
Attım canımat kuzum bekliyorum
Aynen ya birlikte buraya gelmek çok güzel sizlerle birlikte olmakÇokk şükğr kuzum ayy bende çok mutlu oluyorum beraber adet günlerimizi bekliyoruz aynı topikte,belritilerimizi yazıyoruz kaşrılaştırıyoruz, heyecanımızı söylüyoruz,sonra hoopp Kasım anneleri topiğinde tekrar buluşma
O kese falan belli olunca sanırım belli olur kuzum veya bir uygulama üzerinden ama oda kese görünmeden sağlıklı bilgi vermezGuzum tahmini Doğum ne zaman olcak nasıl hesaplıyoruz
Günaydın yavrucum beyaz leblebi iyi gelir diyorlar ama ben henüz yaşamadım senin erken başlamışKızlar bu sabah benim mide bulantılarım ve mide ağrım başladı,sizce ne iyi gelir bu duruma sizde aynı şeyi yaşıyormusunuzz
Bende bulanti yok normalmi acabaDün akşam doktorun verdiği ilaçlara başlamıştım,acaba dedim onlarmı yaptı
Hayırlısı olsun canım çok sevindim bir kaç topictir görüyordum seni nasip burada buluşmak nasip oldu sağlıkla gelsin miniginBebişim benim SAT 9 şubat. Ayyy buraya bunu yazmak ne güzelmiş Rabbim nasip etti.Şükürler olsun
Sağol tatlım ya şükür nasip oldu yazdan beri istiyordukHayırlısı olsun canım çok sevindim bir kaç topictir görüyordum seni nasip burada buluşmak nasip oldu sağlıkla gelsin minigin
Maşallah canım çok da bekletmemis inşallah güzelce ilerler nasıl bekledin çizgi bu kadar koyulaşana kadar ya ben neredeyse bir hafta kala öğrendimSağol tatlım ya şükür nasip oldu yazdan beri istiyorduk
Hahaha bu seferdd belirtilerden cinsiyet tahmini yaparızKızlar herkese günaydın yine güzel geçen bir gün olsun bizlere
Şu iki kritik ayı atlatsakta artık yok sağ kasığım ağrıyor yok midem bulanıyor Ramzi, Nub gibi cinsiyet tahminlerine başlasak