2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Yaa hayırlı olsun ne güzel bir foto bizlere de nasip olur inşallah. Progestan ağızdan alınınca gerçekten yamultan bir haptır her bünye kaldıramaz. Gece içip uyu demesinin sebebi de yan etkileri hissetme diye canım. Ama benim bildiğim vajinal fitil olarak kullanınca daha etkili progestan ilacını. Eğer çok rahatsız ederse doktoruna sor vajinal olarak kullandırabilir. Baş ağrısına gelirsek benim de migrenim tutunca (ki ilaçsız asla geçmezdi) enseme ve alnıma buz koyarak 1 gün de geçiriyorum. Minoset parol hiç bi işe yaramıyo hııı bi de alın kaş şakak viks sürüp tülbentle sıkıyorum üstüne buz koyup yatıyorum. Dene istersen başka çaremiz kalmıyo çünkü. Geçmiş olsun canım

Sağol canım bende de yaş biraz ileri 40 oldum doktor yüksek dedi en son, zarar vermesin bebeklerimize de yeter ki... bilmeden yanlış bişey yapmaktan korkuyorum

Aşeren var mı kızlar içinizde ? Peki hani derler ya ye tatlıyı falan çok tatlı veya ekşi yiyen var mı aranızda? Ben şu ara sirkeli şeylere turşuya falan sardım, hadi hayırlısı

Ay ne güzel yaa 1 kere geldim ama çok oldu sarımeşede halamlara gelmştim. Güzel haberlerimizi vermek nasip olur inşallah haftaya salı günü benim randevum kese için. Senin ne zaman?
Bana da doktor 21 nde gel dedi ama 26 mart cumartesiye randevu aldım rahat rahat eşimle gidebilmek için

Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah burda görürüz sizleri de :)
Bugün deniywcwğim bakalım ağızdan eğer beni çok kötü yaparsa direk vajinal yoldan denerim. Normalde bende baş ağrısı bu kadar şiddetli olmadı sabah 4.30 da uyandırdı beni gün içinde ağlama derecesine getirdi

Selam arkadaşlar
Ben gündüz okulda eve gelince uykudayım
Kar tatili oldu da gözümü arada açıyorum işte
Pazartesi dr a gideceğim hayır haberlerle dönerim inşallah
Herkes gitmiş ben kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…