2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Sevda canım sana birşey sorcam geçen hafta doktor bana kalp atışını da duy sonra kan değerlerine vs bakarız dedi sende de mi öyle oldu çoğu arkadaş değerlerine baktırıp vitaminler alıyor bana doktor eleviti kullan dedi hiçbir değerime bakmadan. Elevitin içinde de folik oranı 800 sen düşün
Yok bebeğim benim kalp atışlarım duyulmadan bana folik d vitamini falan verdi zaten bebeğin daha güçlü kalması için veriliyor kalp atışından sonra verilmesi saçma bence üstelik benim kan tahlillerimde kalp atışından önce istendi

Yok bebeğim benim kalp atışlarım duyulmadan bana folik d vitamini falan verdi zaten bebeğin daha güçlü kalması için veriliyor kalp atışından sonra verilmesi saçma bence üstelik benim kan tahlillerimde kalp atışından önce istendi
keseyi gördükten sonra istendi yani dimi kuzum

Canım ya cevap yazdım mı sana ben hatırlayamadım. Doktor 500 mg olan folik asidi değiştirdi , yüksek dedi. Aslında o bana başta sordu ama galiba ben markasını söylemedim folik asit kullanıyorum demiştim sadece. Folidays ile bir ilaç daha önerdi, ikisinden birini al dedi, folidays aldım, d3 falan da varmış içinde. Nasılsa kötü bişey olsa doktor yazmaz diye düşündüm
Bana da doktor folbiol yazmıştı. Ben de onu kullanıyorum. Başka bir doktora tekrar sorup, değiştirsem mi acaba? Bahsettiğiniz 500 mg olan folbiol mu?

0.75 mm yaziyor canim usg de
kuzu 7 haftalık 3.7 cm olması normaldir diyorlar sana o yüzden ısrarla cm mi mm mi diye sordum. Doktor normal dediyse normaldir kuzum içini ferah tut için rahat etmezse başka doktora da bir görün istersen

Merhabalar bugün doktora gittim beta dün 855 di bugün karindan baktı göremedi pazartesi vajinal görünür ama sen cuma gel karindan görünür dedi rahim kalınlaşmış dış gebelik degil gayet güzel dedi bide kan shlandirici ve coraspirin yazdı. Çok hızlı davrandı soramadım da şimdi günde bi defa dedi ama saatlerini sormadım hanımlar burda kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorlar günün hangi saati iğne kullanıp hangi saati coraspirin kullanıyo? Çalışıyorum o yüzden

Merhabalar bugün doktora gittim beta dün 855 di bugün karindan baktı göremedi pazartesi vajinal görünür ama sen cuma gel karindan görünür dedi rahim kalınlaşmış dış gebelik degil gayet güzel dedi bide kan shlandirici ve coraspirin yazdı. Çok hızlı davrandı soramadım da şimdi günde bi defa dedi ama saatlerini sormadım hanımlar burda kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorlar günün hangi saati iğne kullanıp hangi saati coraspirin kullanıyo? Çalışıyorum o yüzden
Merhaba iğneyi bilmiyorum ama coraspini akşam almamı önerdi doktorum

Benim 6+5 te 7.5 mm di crl belki geç dollenmedir seninki ya da birden atak yapıp büyüyecektir çok çabuk büyüyorlar bir önceki muayenemde ben sadece keseyi görmüştüm bebek yoktu mesela
Insallah canim bakalim bu durum beni uzdu acikcasi insallah sknti yoktur

Canım coraspirini sabah kahvaltıdan sonra iğneyi de akşam 8-9 gibi yapıyorum. Doktor bu şekilde tavsiye etti.

Bana da doktor folbiol yazmıştı. Ben de onu kullanıyorum. Başka bir doktora tekrar sorup, değiştirsem mi acaba? Bahsettiğiniz 500 mg olan folbiol mu?
Hayır 5 mg olan folbiol ama doktora danışın burdaki konuşmalarla hareket etmeyin derim 🥰 sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın inşallah 🥰

Kızlar bu haftalarda adet ağrısı gibi ağrılar normal mi 5.haftadayım arada geliyor bir süre sonra gidiyor

X