- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin inşallah :)))Papatyamelo canım bugün kan verdim sonucum 196 çıktı 2 günde bir artış takip etcem benide ekler misin sat 13 şubat
Aminn ALLAH razı olsun hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimiziKimisi 7-8 Haftada falan duyuluyormus herkeste farkli oluyor ama doktorlar belirli bir standarta gore takip ediyor bizi iste bakalim bende cok merak ediyorum umarim duyariz❤sizide tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi
Hoşgeldin canım aramızaPapatyamelo canım bugün kan verdim sonucum 196 çıktı 2 günde bir artış takip etcem benide ekler misin sat 13 şubat
Amin canım inşallah doktor dış gebelikten şüphelendi biraz morali mi bozdu ama şuan takip etcez artışıHoşgeldin canım aramızahemen ekliyorum sağlıkla büyüsün değerler
sigarayı bırakmayacak mısınız? doktorunuza söylemelisiniz bu durumuBen hem sigara hemde Türk kahvesi içiyorum
Sormadı sigarayla ilgili bişey bende söylemedimsigarayı bırakmayacak mısınız? doktorunuza söylemelisiniz bu durumu
İmom omegayi öneren çok sayıda doktor var siz öyle söyleyince bir emin olamadım2 günlük mesajları okuya okuya geliyorum bende folbiol ile başladım imom a geçirdi özeldeki doktorum
Evaante
Bende omega olanı istedim doktordan bunun içeriği daha iyi dedim iyi gelecek olsa onu önerirdim dimi dedi
Gebelikte A vitamini fazla alınırsa Allah korusun anomali veya riskli doğum olabiliyormuş bende anemiden tutun birçok vitamin eksikliği olmasına rağmen ŞUAN ona gerek yok dedi. Yumurta peynir hibi biçok şeyde a vitamini var zaten dedi. O yüzden primo tavsiye etti
Benimde o şekildeydi 4 haftalıkta canım içini ferah tut dünde kalp atışını duydum şükürMerhaba Kızlar, bugün keseyi gördüm henüz 4 haftalık, ince uzun görünümü var doktorum normal dedi 10 gün sonra kalp atışı için gidicem, kesesi böyle olan var mı ya da bilgisi olan?
Ben de istiyorum ama kendimle savaştığım yetmiyor gibi bide gardiyanım varBen hem sigara hemde Türk kahvesi içiyorum
O da öneriyor zaten ama ilk aylarda değilİmom omegayi öneren çok sayıda doktor var siz öyle söyleyince bir emin olamadımkonuşayım doktorumla
Yaa çok sağolun içime su serptiniz, sizin adınızada çok sevindim darısı başımaBenimde o şekildeydi 4 haftalıkta canım içini ferah tut dünde kalp atışını duydum şükür
O gardiyan eşin mi oluyorBen de istiyorum ama kendimle savaştığım yetmiyor gibi bide gardiyanım var
O da öneriyor zaten ama ilk aylarda değil10 11. Haftalarda falan diyor. Şuan depolarından (ki bomboş )kullanır dedi demir depom boşmuş primpda da demir var zaten.
Amin inşallah rabbim nasip etsinYaa çok sağolun içime su serptiniz, sizin adınızada çok sevindim darısı başıma
MalesefO gardiyan eşin mi oluyor
Evet çok kötü oluyor içmeyince yaMalesefkaçamak yapcam yoksa bu gece rüyamda pofur pofur sigara içtim o raddeye geldim artık
Hemde nasıl. Bide stres yasak diyorlar. Sigara yasak diye içemiyorken nasıl stres yapmasın insanEvet çok kötü oluyor içmeyince ya
Malesefkaçamak yapcam yoksa bu gece rüyamda pofur pofur sigara içtim o raddeye geldim artık
BEN İÇMİYORUM KIZLAR ÖĞRENİNCE BIRAKTIM. İNANIN ZOR DEĞİL. BU BANA DÜŞMEZ BELKİ AMA İÇMEK İSTEDİĞİNİZDE BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN. ONA ZARAR GELECEĞİ KÜÇÜK BİR İHTİMAL OLSA BİLE ÇOK KORKUNÇ. BU KONUDA BAŞARAMAYACAĞINIZI DÜŞÜNÜRSENİZ DESTEK ALABİLİRSİNİZ. NACİZANE TAVSİYEMDİR. SAĞLIKLI GEBELİKLER DİLERİM.Hemde nasıl. Bide stres yasak diyorlar. Sigara yasak diye içemiyorken nasıl stres yapmasın insan
Bende içmiyorum problem ordaBEN İÇMİYORUM KIZLAR ÖĞRENİNCE BIRAKTIM. İNANIN ZOR DEĞİL. BU BANA DÜŞMEZ BELKİ AMA İÇMEK İSTEDİĞİNİZDE BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN. ONA ZARAR GELECEĞİ KÜÇÜK BİR İHTİMAL OLSA BİLE ÇOK KORKUNÇ. BU KONUDA BAŞARAMAYACAĞINIZI DÜŞÜNÜRSENİZ DESTEK ALABİLİRSİNİZ. NACİZANE TAVSİYEMDİR. SAĞLIKLI GEBELİKLER DİLERİM.