2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağ ol canım içimi rahatlattın

Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağ ol canım içimi rahatlattın
Benimde ilk gebeliğim ve tüp bebek tedavisiyle
Haftada 2 3 vajinal muayene oluyorum neredeyse aylardır
Tedirginliğini çok iyi anlıyorum
Amin amin hepimizin inşallah

Benimde ilk gebeliğim ve tüp bebek tedavisiyle
Haftada 2 3 vajinal muayene oluyorum neredeyse aylardır
Tedirginliğini çok iyi anlıyorum
Amin amin hepimizin inşallah
Bende Ocak ayında aşılama olmuştum negatif oldu . Şubat'ı boş geçtik sanıyorduk ama Rabbim mucizesini gönderdi

Benım oglumda kasım doğumlu ne güzel tesadüf saglıklı gebelikler dilerşm daha çok heucanlıyım ben bu sefer
Teşekkürler gerçekten de öyle tecrübeliyim heyecanlanmam diyorsunuz ama daha çok heyecan oluyor nasıl bir duygudur ki hep aynı heyecan ve istek uyandırıyor umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı

Bugun mü 399 canım bugunde pazartesi 1596 salı verirsen 1700 küsürler de en az cıkması lazım
Pazartesi 399 cikti canim aşılamadan tam 15gün sonra oluyo belirtmeyi unuttum. Bidakine geri sali vericem kani.
Neden alttan muayene yapmiyolar yaa daha erken mi catlicam meraktan

Papatyamelo beni de ekler misin sat 4 şubat kese görme tarihi 16 mart

Pazartesi 399 cikti canim aşılamadan tam 15gün sonra oluyo belirtmeyi unuttum. Bidakine geri sali vericem kani.
Alttan muayne etmelerinin sebebi herhangi bir sorun olup olmadığı imiş gecenlerde sordum bende alttan muayne olmak istemiyorum diye dış gebelik vs belirtisi var ise erken müdahale amacıyla alttan muayne ediyoruz Rahmi kontrol etmeliyiz dedi doktor bir dahakine nasipse karından bakacaklar

Kese görünür aslında haftaya kadar diye düşünüyorum canım o yüzden sali sadece tekrar kan vermeye gidicem. Hiç muayeneden bahsetmedi doktor kese varmı herşey iyimi yolundamı merak ediyorum şimdiye kadar sadece bi kere kan verdim ondada hamilesiniz haftaya tekrar gelin dendi okadar çatlıyorum gün gelmiyo bi türlü millet iki güne bi kan veriyor

Doktorunuz neden öyle yapmış ki,ben geçen hafta çarşamba öğrendim cuma tekrsr gittim bu pazartesi tekrsr gittim,bugün keseyi gördük ve bana salı tekrar gel dedi hepsindede kan tahlili ultrason kontrol etti

Doktorunuz neden öyle yapmış ki,ben geçen hafta çarşamba öğrendim cuma tekrsr gittim bu pazartesi tekrsr gittim,bugün keseyi gördük ve bana salı tekrar gel dedi hepsindede kan tahlili ultrason kontrol etti
Bilmiyorum canım yaa özel doğum doktoruna gidicem bide o bari kontrol etsin hastane okadar ilgilenmio sanki. Diyorum acaba benmi abartıyorum ama ilk gebeliğim heycanlıyım merak ediyorum gün gelmiyor bi türlü

Canım kusura bakma ya kese görme tarihi 17 mart hızlı yazarken elim 6ya değmiş gerçi farketmez o kesecik dün de oradaydı yine de bilgilendireyim dedim ilgin için teşekkürler

Canım kusura bakma ya kese görme tarihi 17 mart hızlı yazarken elim 6ya değmiş gerçi farketmez o kesecik dün de oradaydı yine de bilgilendireyim dedim ilgin için teşekkürler
Keseyi gördüğünde beta kaçtı canım

Benim esim bakmaya bile dayanamiyorr o yuzden sanslisiin biraz biraz alisiyor insan ama bi yarim saat bakisiyoruz igneyle

Gecen pazartesi bu salıya demi gözükür canım 6384 en az karından görür 1500 lerde vajinal ultrason gözüküyo

Merhaba hanimlar lutfen yardim edin.
Bugun Cok az kahverengi akintim geldi. Acile gittim vajinal ultrason yapildi.

Hcg 83 cikti, ve kese filan da gorulmedi. Halbuki 6 Subat Benim en son Adet gunum. Yani Bugun 5,5 haftalik hamile olmam gerek.

Sizde nasil? Neden boyle oldu? Doktor da anlamadi. Pazartesi tekrar kan aldirip ultrason yapilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…