2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Yaa masallah. Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah Evett benim tup bebek

Pazartesi keseyi kalp atışını duyarım diye tahmin ediyorum Allah nasip ederse. Vajinal ultrason ile baktırmaktan korkuyorum ama
Rahat görürsün keseyi canım 5 hafta civarı görünüyor herkeste gözlemlediğim. Vajinal muayeneden korkma normal kontrol gibi ancak öyle görebilir bir sorun olup bilmemekten iyidir böyle düşün canım her şey güzel gitsin inşallah

Çok sağ olun Allah razı olsun pazartesiyi iple çekiyorum o halde

Merhabaa, ya bu oksapar igne sizdede aciyo mu sokarken filan cok zorlaniyorumm en cok zorlandigim suan bu igne yaa hic istemiyorum kullanmak ama doktor yazdi niyeyse transfer oldugum gun baslatti beni suan daha 3. Gun
Benimde en büyük sıkıntım o İğneyi sokmak değilde içerisinde ki sıvıyı enjekte edince inanılmaz bir yanma oluyor ve mosmor tüm göbeğim. Doktorum şuan için kalp atışına kadar devam dedi ama 32. Haftaya kadar kullananlarda varmış maalesef tedbir amaçlı. Allah yardımcımız olsun Umarım kullanmamıza gerek kalmaz.

Kese görme 2 Mart 5 haftalık kalp atışı duyma 11 Mart 6 hafta 3 günlük tahmini doğum da 1 Kasım canım ekleme yapmışsın

Kızlar aşılamadan sonra 15inci günüm beta 399 çıkmış ? Nasıl iyimi ?
Ve sali günü bidaha kan vericem kaç olmalı nasıl hesaplanıyor ?
Bugun mü 399 canım bugunde pazartesi 1596 salı verirsen 1700 küsürler de en az cıkması lazım

canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin önceki gruplardan hatırlıyorum seni çok bekletmeden gelmiş bebişin maşallah
Evet çok şükür canım henüz çok yeni ultrasona bile gitmedim beta artışı güzel oldu inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah

Merhaba arkadaşlar
bende Allah nasip ederse kasım annesi olcam daha yolun cok basi ama hepimize hayırlı dogum yolculugu diliyorum
Amiinn istersen son adet tarihini söyle listeye kaydedeyim

Merhabaa, ya bu oksapar igne sizdede aciyo mu sokarken filan cok zorlaniyorumm en cok zorlandigim suan bu igne yaa hic istemiyorum kullanmak ama doktor yazdi niyeyse transfer oldugum gun baslatti beni suan daha 3. Gun

Benim esim yapıyor iğneyi göbeğimi falan o tutuyor bi kere ben tutayım dedim yanmadan dolayı bıraktım morardı esim tutup birakmayınca bi de çok yavaş enjekte ediyor o yüzden morarmadı oturur vaziyette yapıyoruz çok olmuyor yanması artik belki de alıştım bilemiyorum ama kendime asla yapamazdim heralde inşallah kalbi duyunca gerek kalmaz gerçekten

Kızlar bana da İstanbul Anadolu yakasında iyi bir doktor önerir misiniz? İnşallah önümüzdeki haftaya kadar değerlerim düzgün artarsa doktora gitmek istiyorum

Yok canım Bi sıkıntı olmaz ama yine de doktoruna sor stres yapma canım allahın izniyle bişey olmaz
Sağol canım değiştirdi ilacı, mg yüksek defi daha düşük olanı verdi. Daha önce folik asit kullanıyor musun diye sorduğunda var elimde kullanıyorum demiştim. Mg aklıma gelmemişti. Folidays önerdi onu aldım

Pazartesi keseyi kalp atışını duyarım diye tahmin ediyorum Allah nasip ederse. Vajinal ultrason ile baktırmaktan korkuyorum ama
Bence hiç korkma hiç hissetmiyorsun bile zaten afedersin doktor normal muayene gibi yapmıyor daha açık olayım probunun sadece uc kısmı ilke muayene ediyor
Ben mesela normal vajinal muayenelerde canım çok acırdı ama gebelik için baktığında hissetmedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…