2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Peki kızlar gebeliği takip edeceğimiz güzel bir uygulama varmı

Evham yapma canım kendini strese sokma bana kadın dogum doktorum söyledi hergün de kullanabilirsin diye ama sen doktoruna sor için rahat etsin

Gözün aydın canım cok sevindim darısı bana ve kalp atışını duymamış arkadaşlarıma inşallah
Ay gözün aydın çok sevindim yaa darısı başımıza inşallah bende 4 nisan diyodum ama 2 nisana çekebilirim dayanamıcak gibiyim

Kızlar gebe kalmadan önce doktora gebelik düşünüyorum demiştim. Bana folik asit için omepa vm vermişti. Şimdi kullanmaya devam ediyorum doktora gidene kadar kullansam sıkıntı olur mu? Bilgisi olan var mı ve ı mom folik asit çok iyi diye duymuştum o daha mı iyi?

Merhabaa, ya bu oksapar igne sizdede aciyo mu sokarken filan cok zorlaniyorumm en cok zorlandigim suan bu igne yaa hic istemiyorum kullanmak ama doktor yazdi niyeyse transfer oldugum gun baslatti beni suan daha 3. Gun

Merhabaa, ya bu oksapar igne sizdede aciyo mu sokarken filan cok zorlaniyorumm en cok zorlandigim suan bu igne yaa hic istemiyorum kullanmak ama doktor yazdi niyeyse transfer oldugum gun baslatti beni suan daha 3. Gun
Ben de ilk oksapar iğnemi yaptım biraz önce acıdı gerçekten gonalf ler kullandım o kadar bu farklı yaktı sanki tedbir amaçlı yazmıştır canım inşallah uzun süreli kullandırmaz doktor..karnımız büyüyünce koldan falan yapılıyormuş bi de

Yaa evettt inan en cok zorlandigim benimde bu igneydi cok yakiyor ve ertesi gun morariyor vurdugum yer maleseff insallah gecer odaa

Hameliligin hayirli olsun senindeee daha yeni sanirim darisi basima insaAllahh

Pazartesi keseyi kalp atışını duyarım diye tahmin ediyorum Allah nasip ederse. Vajinal ultrason ile baktırmaktan korkuyorum ama

Yaa evettt inan en cok zorlandigim benimde bu igneydi cok yakiyor ve ertesi gun morariyor vurdugum yer maleseff insallah gecer odaa

Hameliligin hayirli olsun senindeee daha yeni sanirim darisi basima insaAllahh
Sağolasın canım darısı başına inşallah bu hafta başı kese gördük 5 haftalık dedi doktor çok şükür.. senin transfer dediğine göre tüp bebek inşallah tutunur pozitifi görürsün haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…