2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Günaydınlar bisey sorucam hanımlar. Ayın 12sinde kan verdim 89 çıktı 14unde 189 ve 18 inde 855 çıktı artış nasıl sizce ? Daha mi fazla olması lazım gibi geldi bana biraz tedirgin oldum acikcasi

Günaydınlar bisey sorucam hanımlar. Ayın 12sinde kan verdim 89 çıktı 14unde 189 ve 18 inde 855 çıktı artış nasıl sizce ? Daha mi fazla olması lazım gibi geldi bana biraz tedirgin oldum acikcasi
En az 756 cıkması gerekirken 855 cıkmıs normal artış endişe etme

Bence iyi gibi duruyor kendini tedirgin etme bir sorun olsa doktor söylerdi

Ya bende de var. Tam bulantı gibi de değil, midem bi tuhaf tam anlatamıyorum, aç mıyım değil miyim o da belli değil. İştahsızlık var bide
Kahvaltıdan sonra ben de garip bişeyler oluyor. Midem bulanmıyor ama böyle sanki dünyaları yemişim gibi bir his kötü hissediyorum

yeni anne adayları her gün türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum. bırakmalı mıyım? sigarayı bıraktım hemen ama günde iki kahve zararı olur mu bilmiyorum.
sizler kahve içiyor musunuz bu ilk dönemde?

yeni anne adayları her gün türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum. bırakmalı mıyım? sigarayı bıraktım hemen ama günde iki kahve zararı olur mu bilmiyorum.
sizler kahve içiyor musunuz bu ilk dönemde?
Kahveye çok düşkündüm ben de günde bir fincan Türk kahvesi içiyorum sadece ondan da eski tadı alamıyorum gerçi ağzımın tadı tuzu yok..2-3 bardak çok açık çay içiyorum bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…