2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
83 ilk kan degerin mi? Yumurtlaman çok geç olmuş demek ki adet gününe yakın yumurtlamışsın.

Günaydın kizlarrr dün silik çıktı test diye korkmuştum,kan tahlili ne gidemedim ama tekrar sabah test yaptım sanki koyulasmis ya

Eklentiler

• IMG_20220318_062401.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 39
Hayırlı olsun beta neydi acaba keseyi gördüğünüzde
Merhaba teşekkür ederim ben beta takibini bir hafta önce bıraktım en son 11martta 6970 ti beta doktor da keseyi görünce istemedi zaten iki hafta sonra kalp atışı için gideceğim kısmetse

Merhaba teşekkür ederim ben beta takibini bir hafta önce bıraktım en son 11martta 6970 ti beta doktor da keseyi görünce istemedi zaten iki hafta sonra kalp atışı için gideceğim kısmetse
Merhaba Hayırlı olsun alttan muayene etti mi peki

Geç yumurtlamış olabilirsin canım değerinin düşük olması önemli değil önemli olan iki günde iki katına çıkması iki günde bir kan verip beta takibi yapın lekelenme yerleşme kanaması olabilir sağlıcakla gelsin inşallah

Merhaba Hayırlı olsun alttan muayene etti mi peki
Teşekkürler hayır canım karından göründü şükür siz de 6. Haftadasınız sanırım görebildiniz mi siz de bu bekleyişler çok zor hayırlısıyla kalp atışını da duyarsak rahat bi nefes alırız inşallah1

Bende pazar veya pazartesi günü gideceğim inşallah benimki geç döllenme sanırım

Kızlar şimdi doktordan geldim kalp atışını duyduk bu gün tam 6 haftalık.
Doktor benden kan idrar tahlili istedi sonuçlara göre tekrar konuşacağız dedi.
Beni hiç motive etmiyor ben bayağı sıkıntılı süreçten geçtim gebelikte her şey olabilir diyor yarın ne olacağını bilemeyiz diyor.

normalde alarm seslerine uyanamayan ben iki üç gündür sabah 6 da uyanıyorum. karnım ağrımıyor ama değişik bir his var orda. bıraksalar öğlene kadar yatardım şimdi çok garip geliyor kendiliğinden uyanmak.

Gebelikte kullandın mı yada benim gibi ilk haftalarında kullandın mı
Şuan 5 haftalık hamileyim gebelik öncesi nerdeyse 10 ay omega kullandim hala kullanmaya devam ediyorum. Primo hiç almadım ama içeriğini okumuştum yetersiz gelmişti bana omegada ihtiyacımiz olan her şey var

Şuan 5 haftalık hamileyim gebelik öncesi nerdeyse 10 ay omega kullandim hala kullanmaya devam ediyorum. Primo hiç almadım ama içeriğini okumuştum yetersiz gelmişti bana omegada ihtiyacımiz olan her şey var
Evet baya zengin içerik bakımından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…