- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
Benim var canım idrarda hafif enfeksiyon çıktı sanırım o yüzdenKızlar hafif sarı renkte akıntısı olan varmııı ??
Beta en son bir hafta önce yani 11 martta 6970 ti ondan sonra beta takibi yapmadım ben dün keseyi gördük çok şükür iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı kısmetseKeseyi gördüğünde beta kaçtı canım
83 ilk kan degerin mi? Yumurtlaman çok geç olmuş demek ki adet gününe yakın yumurtlamışsın.Merhaba hanimlar lutfen yardim edin.
Bugun Cok az kahverengi akintim geldi. Acile gittim vajinal ultrason yapildi.
Hcg 83 cikti, ve kese filan da gorulmedi. Halbuki 6 Subat Benim en son Adet gunum. Yani Bugun 5,5 haftalik hamile olmam gerek.
Sizde nasil? Neden boyle oldu? Doktor da anlamadi. Pazartesi tekrar kan aldirip ultrason yapilacak.
Merhaba teşekkür ederim ben beta takibini bir hafta önce bıraktım en son 11martta 6970 ti beta doktor da keseyi görünce istemedi zaten iki hafta sonra kalp atışı için gideceğim kısmetseHayırlı olsun beta neydi acaba keseyi gördüğünüzde
MerhabaMerhaba teşekkür ederim ben beta takibini bir hafta önce bıraktım en son 11martta 6970 ti beta doktor da keseyi görünce istemedi zaten iki hafta sonra kalp atışı için gideceğim kısmetse
Geç yumurtlamış olabilirsin canım değerinin düşük olması önemli değil önemli olan iki günde iki katına çıkması iki günde bir kan verip beta takibi yapın lekelenme yerleşme kanaması olabilir sağlıcakla gelsin inşallahMerhaba hanimlar lutfen yardim edin.
Bugun Cok az kahverengi akintim geldi. Acile gittim vajinal ultrason yapildi.
Hcg 83 cikti, ve kese filan da gorulmedi. Halbuki 6 Subat Benim en son Adet gunum. Yani Bugun 5,5 haftalik hamile olmam gerek.
Sizde nasil? Neden boyle oldu? Doktor da anlamadi. Pazartesi tekrar kan aldirip ultrason yapilacak.
Teşekkürler hayır canım karından göründü şükür siz de 6. Haftadasınız sanırım görebildiniz mi siz de bu bekleyişler çok zor hayırlısıyla kalp atışını da duyarsak rahat bi nefes alırız inşallah1MerhabaHayırlı olsun alttan muayene etti mi peki
Bende pazar veya pazartesi günü gideceğim inşallahTeşekkürler hayır canım karından göründü şükür siz de 6. Haftadasınız sanırım görebildiniz mi siz de bu bekleyişler çok zor hayırlısıyla kalp atışını da duyarsak rahat bi nefes alırız inşallah1
Mide bulantısıdan ziyade değişik birşey var uyutmuyor bileMidesi bulananlar burdamı? kızlar ne durumdasınız
eğer ikiz istiyorsan inşallah öyledir canımİkiz olabilirmi ya 3 günde bu kadar yükseliş valla şaşırdım baya
Ya bende de var. Tam bulantı gibi de değil, midem bi tuhaf tam anlatamıyorum, aç mıyım değil miyim o da belli değil. İştahsızlık var bideMide bulantısıdan ziyade değişik birşey var uyutmuyor bile
Şuan 5 haftalık hamileyim gebelik öncesi nerdeyse 10 ay omega kullandim hala kullanmaya devam ediyorum. Primo hiç almadım ama içeriğini okumuştum yetersiz gelmişti bana omegada ihtiyacımiz olan her şey varGebelikte kullandın mı yada benim gibi ilk haftalarında kullandın mı
Evet baya zengin içerik bakımındanŞuan 5 haftalık hamileyim gebelik öncesi nerdeyse 10 ay omega kullandim hala kullanmaya devam ediyorum. Primo hiç almadım ama içeriğini okumuştum yetersiz gelmişti bana omegada ihtiyacımiz olan her şey var
Bende salı tekrar gidicem canım hadi hayırlısııeğer ikiz istiyorsan inşallah öyledir canımben çok istiyorum mesela pazartesi kontrole gidicem bende ilk kez