- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr banu çiftçi uygulaması iyi canım. bilgilendirici videolar makaleler var.Peki kızlar gebeliği takip edeceğimiz güzel bir uygulama varmı
Happy mom indirdim fena değilPeki kızlar gebeliği takip edeceğimiz güzel bir uygulama varmı
Evham yapma canım kendini strese sokma bana kadın dogum doktorum söyledi hergün de kullanabilirsin diye ama sen doktoruna sor için rahat etsinBenim ilk gebeliğim belkide o yüzden evham yaptım 4 nisanda kadın doğuma gidicem doktorla konusucam bu konuyu belki değiştirir kuzum en azından doktor kontrolünde kullanayım asm nin tam branşı olmadığı için net bilmeyebilirler nebileyim kötü hissettim kendimi
Kuzum yani normalde 4 mg yada 400 mikrogram olması gerekiyomuş ama sen doktoruna danış o ne derse onu yap bende öyle yapıcam hayırlısı hakkımızda
Yok şükür şuan değişti folik asidim Imom bakalım bundan sonrası inşallah güzelmolucaknEvham yapma canım kendini strese sokma bana kadın dogum doktorum söyledi hergün de kullanabilirsin diye ama sen doktoruna sor için rahat etsin
Gözün aydın canım cok sevindim darısı bana ve kalp atışını duymamış arkadaşlarıma inşallahKızlarım çok mutluyummm kalp atışımızı duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ay gözün aydın çok sevindim yaa darısı başımıza inşallah bende 4 nisan diyodum ama 2 nisana çekebilirim dayanamıcak gibiyimGözün aydın canım cok sevindim darısı bana ve kalp atışını duymamış arkadaşlarıma inşallah
sevdaluk1911 yanlış cevaplamışım heyecan yaptım daAy gözün aydın çok sevindim yaa darısı başımıza inşallah bende 4 nisan diyodum ama 2 nisana çekebilirim dayanamıcak gibiyim
Gözün aydın canım saglıkla kucağına alÇok şükür bizde kalp atışını duyduk
Amin hepimiz inşallahGözün aydın canım saglıkla kucağına al
İkisinin de kalbini dinledim Allah’a şükür herşey yolundaymışİnşallah ikiside ordadır içini ferah tut canım
Merhabaa, ya bu oksapar igne sizdede aciyo mu sokarken filan cok zorlaniyorumm en cok zorlandigim suan bu igne yaa hic istemiyorum kullanmak ama doktor yazdi niyeyse transfer oldugum gun baslatti beni suan daha 3. GunCanım bir ilaç daha yazmıştı bana onunla birlikte 395 tuttu 10 tane var içinde, ben özel muayenehaneye gittiğimden reçeteyi devlet karşılamıyor devam edersek sağlık ocagina soracağım yazabilirler mi diye bende pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyoruz daha önce kayıp yaşadığımdan tedbir amaçlı verdi umarım kalbini duyunca gerek kalmaz her gün bir tane vuruyorum
Ben de ilk oksapar iğnemi yaptım biraz önce acıdı gerçekten gonalf ler kullandım o kadar bu farklı yaktı sanki tedbir amaçlı yazmıştır canım inşallah uzun süreli kullandırmaz doktor..karnımız büyüyünce koldan falan yapılıyormuş bi deMerhabaa, ya bu oksapar igne sizdede aciyo mu sokarken filan cok zorlaniyorumm en cok zorlandigim suan bu igne yaa hic istemiyorum kullanmak ama doktor yazdi niyeyse transfer oldugum gun baslatti beni suan daha 3. Gun
Yaa evettt inan en cok zorlandigim benimde bu igneydi cok yakiyor ve ertesi gun morariyor vurdugum yer maleseff insallah gecer odaaBen de ilk oksapar iğnemi yaptım biraz önce acıdı gerçekten gonalf ler kullandım o kadar bu farklı yaktı sanki tedbir amaçlı yazmıştır canım inşallah uzun süreli kullandırmaz doktor..karnımız büyüyünce koldan falan yapılıyormuş bi de
Gün gün gebelik uygulamasını kullanıyorum canım ben çok memnunumPeki kızlar gebeliği takip edeceğimiz güzel bir uygulama varmı
Ben de yaklaşık 1 senedir imom kullanıyorum her şey tek kapsülde tüm referans değerleri karşılıyor tek başınaYok şükür şuan değişti folik asidim Imom bakalım bundan sonrası inşallah güzelmolucakn
Bakayım bi canımGün gün gebelik uygulamasını kullanıyorum canım ben çok memnunum
Sağolasın canım darısı başına inşallah bu hafta başı kese gördük 5 haftalık dedi doktor çok şükür.. senin transfer dediğine göre tüp bebek inşallah tutunur pozitifi görürsün haber verirsinYaa evettt inan en cok zorlandigim benimde bu igneydi cok yakiyor ve ertesi gun morariyor vurdugum yer maleseff insallah gecer odaa
Hameliligin hayirli olsun senindeee daha yeni sanirim darisi basima insaAllahh