2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Peki kızlar gebeliği takip edeceğimiz güzel bir uygulama varmı

Benim ilk gebeliğim belkide o yüzden evham yaptım 4 nisanda kadın doğuma gidicem doktorla konusucam bu konuyu belki değiştirir kuzum en azından doktor kontrolünde kullanayım asm nin tam branşı olmadığı için net bilmeyebilirler nebileyim kötü hissettim kendimi

Kuzum yani normalde 4 mg yada 400 mikrogram olması gerekiyomuş ama sen doktoruna danış o ne derse onu yap bende öyle yapıcam hayırlısı hakkımızda
Evham yapma canım kendini strese sokma bana kadın dogum doktorum söyledi hergün de kullanabilirsin diye ama sen doktoruna sor için rahat etsin

Kızlar gebe kalmadan önce doktora gebelik düşünüyorum demiştim. Bana folik asit için omepa vm vermişti. Şimdi kullanmaya devam ediyorum doktora gidene kadar kullansam sıkıntı olur mu? Bilgisi olan var mı ve ı mom folik asit çok iyi diye duymuştum o daha mı iyi?

Canım bir ilaç daha yazmıştı bana onunla birlikte 395 tuttu 10 tane var içinde, ben özel muayenehaneye gittiğimden reçeteyi devlet karşılamıyor devam edersek sağlık ocagina soracağım yazabilirler mi diye bende pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyoruz daha önce kayıp yaşadığımdan tedbir amaçlı verdi umarım kalbini duyunca gerek kalmaz her gün bir tane vuruyorum
Merhabaa, ya bu oksapar igne sizdede aciyo mu sokarken filan cok zorlaniyorumm 😢 en cok zorlandigim suan bu igne yaa hic istemiyorum kullanmak ama doktor yazdi niyeyse 😭 transfer oldugum gun baslatti beni suan daha 3. Gun 😩

Merhabaa, ya bu oksapar igne sizdede aciyo mu sokarken filan cok zorlaniyorumm 😢 en cok zorlandigim suan bu igne yaa hic istemiyorum kullanmak ama doktor yazdi niyeyse 😭 transfer oldugum gun baslatti beni suan daha 3. Gun 😩
Ben de ilk oksapar iğnemi yaptım biraz önce acıdı gerçekten gonalf ler kullandım o kadar bu farklı yaktı sanki🥲 tedbir amaçlı yazmıştır canım inşallah uzun süreli kullandırmaz doktor..karnımız büyüyünce koldan falan yapılıyormuş bi de😟

Ben de ilk oksapar iğnemi yaptım biraz önce acıdı gerçekten gonalf ler kullandım o kadar bu farklı yaktı sanki🥲 tedbir amaçlı yazmıştır canım inşallah uzun süreli kullandırmaz doktor..karnımız büyüyünce koldan falan yapılıyormuş bi de😟
Yaa evettt inan en cok zorlandigim benimde bu igneydi cok yakiyor ve ertesi gun morariyor vurdugum yer maleseff insallah gecer odaa:KK43:

Hameliligin hayirli olsun senindeee daha yeni sanirim😍😍 darisi basima insaAllahh

Pazartesi keseyi kalp atışını duyarım diye tahmin ediyorum Allah nasip ederse. Vajinal ultrason ile baktırmaktan korkuyorum ama

Yaa evettt inan en cok zorlandigim benimde bu igneydi cok yakiyor ve ertesi gun morariyor vurdugum yer maleseff insallah gecer odaa:KK43:

Hameliligin hayirli olsun senindeee daha yeni sanirim😍😍 darisi basima insaAllahh
Sağolasın canım darısı başına inşallah 🙏 bu hafta başı kese gördük 5 haftalık dedi doktor çok şükür.. senin transfer dediğine göre tüp bebek inşallah tutunur pozitifi görürsün haber verirsin 🎈

X