2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Dün sabah 10 gibi verdim hala düşmedi merakla bekliyorum
canım enabıza 2-3 gün sonra da düşebiliyor ben sağlık ocağında kan verdiğimde devlet hastanesinin laboratuvarına gidiyor tahlile diye hastanenin sonuç ekranından bakmıştım sen de öyle yapabilirsin belki..

Teşekkür ederim canım bakayım bi

Henüz erken vermişsin canım ben reglime 3 gün kala vermiştim 32 çıkmıştı. Çok yeniydi yani yükselme ihtimali var tabiiki sadece bat günü verirsen en azından daha kesin sonuç alırsın.
bat tarihim 25 mart canım inşallah öyledir ben hissediyorum. tahmini 11 mart ovülasyon dönemim 15 martta ovülasyon testim 2 çubukta silik çift çizgi çıktı testim. normal testim tek çizgi bugünde tek çiz işte insan umutlanıyor var olduğunu düşündüğüm için sürekli yapıyorum belki annelik iç güdüsü birde

Benim anlamadığım sizin hamilelik günlüğünüze bakarsak sizle aynı hafta içindeyiz benim değerim niye bu kadar yüksek.
bende 6. hafta içindeyim.
Benim şuan 5 haftalık dedi ebe son adet tarihim 4 Şubat büyük ihtimalle geç döllenme

Bende tahlil verdiğimde 5 haftalıktı son adet tarihim 4 şubat.

Bende bir sıkıntı mı var ona kafam takılıyor .
Bilemiyorum inşallah yoktur kötü düşünmeyin doktorunuz ne dedi

Kızlar bugün nasılsınız ?

Bende belirtiler artmaya başladı . Mide bulantısı, göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti , birde ara sıra üşüme geliyor , baş ağrısı , bel ağrısı ve ara ara kasık ağrısı oluyor bunlara ek yataktan kalkamıyorum.

Sizlerde durum Nasıl

Bende göğüs hassasiyeti ilk öğrendiğimden beri var ama aynı regl öncesi gibi bi farklılık hissetmedim ben bu aralar baya yoğun ve koşuşturma halindeyim hemen yorulmaya başladım ve dinlenmeye bi tek gece fırsatım olduğu için ağrılarım var açıkçası sık sık kramplar giriyo kasıklarıma bir de iştahım açık sık acıkıyorum

Olabilir canım inşallah hamilesindir biraz daha bekle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Benim elim ayağım titriyo başım dönüyo midem bulaniyo sürekli aç hissediyorum ama herşeyden tiksiniyorum bişe görmek yemek istemiyorum perişanım anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…