- 26 Temmuz 2009
- 708
- 660
- 42
Merhaba betahcg 1500 olduğunda kesenin vajinal ultrasonla görünmesi beklenir. Görünmediyse bu dış gebelik şüphesini akla getirebilir ancak ultrasondan kaynaklı da görünmemiş olabilir hemen endişe etmeyin. Doktorunuz dış gebelik ihtimaline karşı sizi muayene etmek istiyor. Telaş yapmayın ancak mutlaka yakın zamanda muayeneye gidin bence.Beta hcg1408 cikiyor ama kese gorunmuyor.dun doktordaydim kese goremedi...simdi tahlil sonuclari icin aradim..bu hafta mutlaka gormem lazim gelmelisin dedi...tehlikeli bi durum olabilir mi??ilk cocugumda hic boyle bisey yasamamistim..bisey yazin lutfennn
betaya bakmadı canım çok sağolGözün aydın canım beta hgc kaçtı acaba
Sağol canımAlttan muayne oldun mu canım alttan da gozukmedi mi
Gözün Aydın canım
ALLAH razı olsunn çok şükürHadi gözün aydın mart grubundan sırf sana bakmaya geldim burayabelki benimde olur grubada ekletirim kendimi daha adet gününe çok var beklemedeyim ama bu ay sağdan yumurtlamıltım yumurtlama gününden beri sağ kasımda geçmeyen Bi sızı var hadi inşallah
Ayyyyy çok sevindimmmm yaaaKızlar çok şükür keseyi gördüksalı günü tekrar gel dedi , kan artışların iyi büyük ihtimalle sağlıklı gebelik dedi
Allahım ne güzel haberler yaKızlarım çok mutluyummm kalp atışımızı duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ikiz mi acaba ?kızlar benim betam 11973 dü yarın kontrolüm var sizin yazdığınız değerler daha düşük benim bir sıkıntı mı var acaba.
5+6 günlük. 12 martta kan testi verdim.
yok değil kese gördü olsa söylerdi.ikiz mi acaba ?
Amin allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah canımAllahım ne güzel haberler yaçok sevindim gözünüz aydın
MaşallahKızlarım çok mutluyummm kalp atışımızı duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
benimde 11 martta 5 + 6 günlüktü ve 12922 çıktı bence normal çünkü doktor hem keseyi gördü hem kalp atışı aldı sorun görünmüyor dedi.yok değil kese gördü olsa söylerdi.
tebriklerr :) battan kaç gün sonrası canım ve beta hcg kaç çıkmıştı?Kızlar çok şükür keseyi gördüksalı günü tekrar gel dedi , kan artışların iyi büyük ihtimalle sağlıklı gebelik dedi
5+6 da duydum canım bugünMaşallahhayırlı olsun ben de bugün gideceğim belki duyarım diyorum ama doktorum kontrol amaçlı çağırdı kalp atışı için erken demişti son kontrolümde yine de belki duyarım diye heyecanlanıyorum. 6+2yim hesaplarıma göre tam olarak kaç hafta kaç günlükken duymuş oldunuz?
Bir problem olsa söylerdi doktorun stres yapma böyle şeyler içinyok değil kese gördü olsa söylerdi.
Çok sagolun şükür 2 3 kere gördüm lekelenmem bitti bidaha lekelenme olursa baktırıcam degerime yerleşme kanaması olsun insallahMoralinizi yüksek tutun benimde evde yaptığım idrar testinde pozitifi gördükten bir gün sonra kahverengi akıntım oldu soluğu acilde aldım değer 137 idi doktor takip edicez dedi iki gün sonra 459 çıktı zaten lekelenmem de iki gün sürdü beta takibi yapıp değerinizi kontrol edin inşallah yerleşme kanamasıdır sizinki de
İnşallah canımm5+6 da duydum canım bugüninşallah sende duyarsın
Beta tahlil sonucım daha çıkmadı canım,ama 7 mart bat tarihimtebriklerr :) battan kaç gün sonrası canım ve beta hcg kaç çıkmıştı?