- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
Ne zamana kadar kullanacakmissin canim doktorun söyledi mi bana net bir şey demedi de doktorİnşallah çok saol canım ..
Ya ben pıhtılaşma ile alakalı genetik bi test yaptırdım aslında, sorun oluşturcak bir gen çıkmadı ama heterozigot bir gen çıkınca ve 3 de kimyasal gebelik olunca, doktor bu gen neden oluyor olabilir mi diye verdi banada. (o heterozigot gen normalde pıhtılaşma sorununa neden olmuyor bu arada) reglin 21. gününden beri progestan ve oksapar kullanıyorum bende
birsey sormak istiyorum öncelikle hayırlı olsunkuzum 30 ocak son adet ama sen onu baz alma çünkü benim hcg değerim cuma günü 1 di ya muhtemelen geç döllenme oldu tam gününü hesapladıpımda 18 inde hamile kalmış olmalıyım o yüzden sen 18 i olarak yaz beni
birsey sormak istiyorum öncelikle hayırlı olsunkuzum 30 ocak son adet ama sen onu baz alma çünkü benim hcg değerim cuma günü 1 di ya muhtemelen geç döllenme oldu tam gününü hesapladıpımda 18 inde hamile kalmış olmalıyım o yüzden sen 18 i olarak yaz beni
Banada net bişey demedi, hatta illa kan ver de demedi, gebelik testi durumunu söyledim bekle biraz gecikmen olsun sonra kan takibi yapalım duruma göre konuşalım dedi. ilk 3 ay kesin kullandıracak gibi düşünüyorum ben amaNe zamana kadar kullanacakmissin canim doktorun söyledi mi bana net bir şey demedi de doktor
Oldum ama gozukmuyor..Alttan muayne oldun mu canım alttan da gozukmedi mi
Gözün Aydın canım
canım kan verdiğimin ertesi gün öğleden sonra doktoru arayıp öğrendim ben kan sonucum ondan da sonraki gün e nabız a düştü herkesin aynı olmayabilir ama hemşire e nabıza geç düşüyor dedi.Kızlar sağlık ocağında kan verenlerin e nabıza sonuçları ne zaman düştü?
Ertesi sabah düşmüştü benimKızlar sağlık ocağında kan verenlerin e nabıza sonuçları ne zaman düştü?
Dün sabah 10 gibi verdim hala düşmedi merakla bekliyorumKızlar sağlık ocağında kan verenlerin e nabıza sonuçları ne zaman düştü?
Henüz erken vermişsin canım ben reglime 3 gün kala vermiştim 32 çıkmıştı. Çok yeniydi yani yükselme ihtimali var tabiiki sadece bat günü verirsen en azından daha kesin sonuç alırsın.birsey sormak istiyorum öncelikle hayırlı olsunsağ salim kucağınıza almak nasip olsun benim reglıma 8 gün var bugün betam 1.20 çıktı ama ben hissediyorum var gibi sizin deperleriniz ne zaman yükseldi kaçıncı günde rica etsem bilgi verirmisiniz
Aklim sendeydi Kuzum insallah guzel cikar kat ve kat artmis olurDün sabah 10 gibi verdim hala düşmedi merakla bekliyorum
Kaç haftalık şuanÇok şükür bizde kalp atışını duyduk
İnşallah canım sürekli kontrol ediyorum ama düşmedi daha sonuç e nabıza . Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine artmış olur inşallahAklim sendeydi Kuzum insallah guzel cikar kat ve kat artmis olur
Insani heyecana surukluyorlar pislerİnşallah canım sürekli kontrol ediyorum ama düşmedi daha sonuç e nabıza . Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine artmış olur inşallah
İnşallah canım sağ olInsani heyecana surukluyorlar pisler
Insallah iyi cikacak ben eminim
6+3Kaç haftalık şuan
Saol canım rabbim herkese nasip etsin inşallahGözünüz aydın olsun
canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin önceki gruplardan hatırlıyorum seni çok bekletmeden gelmiş bebişin maşallahKızlar selam aranıza yeni katıldım şu an 4+4 gibi görünüyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ve kandilinizi de kutluyorum