2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar ben folik asit olarak diofol kullanıyordum simdi bitmek üzere sizlere doktorlariniz ne önerdi benimki farketmez dedi ama değiştireyim diyorum bunu
Bana bugün vinelac önerdi bağırsak floranıda düzenler dedi progestan artışına bağlı olarak kabızlığın ve gazın olabilir diye dedi

Merhabalar sanırım bende kasım annesı olmaya hazırlanıyorum hem de 3. Kez 😊 16 subat son adetım suan 2 gun gecıkme var degerim 43.8 cıktı nasıldır bence düşük bir değer 2 gün snra tekrar tahlil vericem bakalım herkese güzel bir hamilelik doğum diliyorum ılk dogum normal 2 sezeryan gebelik şekerri ve kan uyuşmazlığı var 2 de afacanım var bırı kızım7 dıgerı oğlum4 yaşında gönlümden geçen sağlıklı olması ve kızıma yoldaş ☺

Eklentiler

• 20220316_152953.jpg
    20220316_152953.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 49
Ya dediğin gibi gönlüne göre doktor bulursan senin gibi olumlu düşünen bir deneyelim sonrasına bakarız diyen o zaman şansın olabilir doktor senin durumunda çok önemli
İnsallah iyi bi doktor denk gelir burda fazla bir seceneğim yok maalesef

Kızlar herkes akıntıdan bahsediyor da, akıntısı olmayan varmı ben gibi? Hiç akıntım olmadı en baştan beri. Hatta aksine kuruluk oldu gebelikten sonra🤔 Normal mi ki bu

Kızlar herkes akıntıdan bahsediyor da, akıntısı olmayan varmı ben gibi? Hiç akıntım olmadı en baştan beri. Hatta aksine kuruluk oldu gebelikten sonra🤔 Normal mi ki bu
Herkes de farklı oluyo canım zaten senin gebeliğin sana özgü önce akıntın vardı kalınca kesildiyse oda bir belirti benim de yumurtlamadan sonra kuru olurdum genel de ama hiç kesilmedi akıntı normal yani herkesin vücut farklı 🥰 sağlıkla ilerlesin 🙏 🤲

Bir cok doktor oyle ne yazik ki. Keske guzelce ilgilenseler bizi rahatlatsalar. Ne yememiz ne icmemiz ne yapmamiz hakkinda bilgilendirme yapsalarda bizim de boyle internette arastirmalar yapmamiz gerekmese. Şu gebelik egitimini ucretsiz her yerde yayginlastirmalilar hatta
Aynen canım insan bekliyor bir açıklama internete her site farklı söylüyor insanın kafası karışıyor

Herkes de farklı oluyo canım zaten senin gebeliğin sana özgü önce akıntın vardı kalınca kesildiyse oda bir belirti benim de yumurtlamadan sonra kuru olurdum genel de ama hiç kesilmedi akıntı normal yani herkesin vücut farklı 🥰 sağlıkla ilerlesin 🙏 🤲
Tüp bebek ile benim gebeliğim, yumurta toplama gününden sonra bir kesildi akıntı ki normalde çoktur. Gidiş o gidiş :KK25: hemen hemen herkeste var bende yok. Arada aklıma takılıyor soruyorum burda belki benim gibi biri vardır diye🤢

Tüp bebek ile benim gebeliğim, yumurta toplama gününden sonra bir kesildi akıntı ki normalde çoktur. Gidiş o gidiş :KK25: hemen hemen herkeste var bende yok. Arada aklıma takılıyor soruyorum burda belki benim gibi biri vardır diye🤢
Olsun canım mucizen seninle 🤲🙏🧿 rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin belki etkiler bilemiyorum toplama da olduysa

Benim de tüp bebek.. bende ilaçlardan kaynaklı bi akıntım var

Benim de tüp bebek.. bende ilaçlardan kaynaklı bi akıntım var
Evet işte benide ürküten o özellikle tüp bebek tedavisinde akıntı daha da çoğalıyor ilaç etkisiyle🤢 doktora hep sorucam diyorum ama kese görmeye gittiğimde de soramadım heyecandan. Bende bir tek fitil atınca fitil geri geliyor onun dışında yok.

X