- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.781
Canım medicana, su hastanesi gibi birçok hastaneden yararlanıyorum. Sadece kent hastanesini kapsamıyor izmirde bir de çınarlı tabiDoğum da dahil olması süpermiş genelde tamamlayıcılara eklemiyorlarSadece medicalde mi geçerli başka hastaneler de var mı? Benim tamamlayıcı da 10 muayene karşılıyor ama doğum yok diye biliyorum. O yüzden sadece diğer bölümler için kullanıyorum. Kontrollerim için de özel sigortamı kullanıyorum mecburen mapfre var istediğin kadar muayene ve kent dahil istediğin hastane veya özel doktoru karşılıyor limit yetiyor orada sorun yok ama doğumda 10bine kadar karşılıyor yani 15 bin falan olursa medicale yetmiyor çok arttırmışlar fiyatları bu sene Özel sigortamı da eşimin şirketi yapıyor allahtan yani yoksa hem sigortaya para verip hem doğumda ekstra verecektim
Gülin hocayı da çok severim, ona da çok gitmiştim. Özellikle tüp bebek sürecimde ilave ilaçlarımı ona yazdırmıştım. Kan sulandırıcı iğne raporumu da çıkarmıştı sağolsun. Çokyardımcı olmaya çalışıyor gerçektenGülin Okay canım
Haklısın doktorun açıklar yakında balım genetik test daha erken yapılıyor zaten
Benim tamamlayicida ek olarak aldigim ilave limitsiz dogum paketim de var. Cocuklar da dogar dogmaz benden degil babadan faydalaniyor, onun limitsiz ozel saglik anlasmasi kapsamina giriyor.Doğum da dahil olması süpermiş genelde tamamlayıcılara eklemiyorlarSadece medicalde mi geçerli başka hastaneler de var mı? Benim tamamlayıcı da 10 muayene karşılıyor ama doğum yok diye biliyorum. O yüzden sadece diğer bölümler için kullanıyorum. Kontrollerim için de özel sigortamı kullanıyorum mecburen mapfre var istediğin kadar muayene ve kent dahil istediğin hastane veya özel doktoru karşılıyor limit yetiyor orada sorun yok ama doğumda 10bine kadar karşılıyor yani 15 bin falan olursa medicale yetmiyor çok arttırmışlar fiyatları bu sene Özel sigortamı da eşimin şirketi yapıyor allahtan yani yoksa hem sigortaya para verip hem doğumda ekstra verecektim
Valla çok iyiymiş canım iyi ki yaptırmışsınız fiyatlar coşmuşCanım medicana, su hastanesi gibi birçok hastaneden yararlanıyorum. Sadece kent hastanesini kapsamıyor izmirde bir de çınarlı tabiBenim tiroitim olduğu için endokrin kontrollerim de oluyor. O yüzden bize çok ekonomik geldi. Doğum hariç olsa yılda 1500 civarı ödüyorduk. Doğum dahil olunca fiyat bu sene 3000 küsürdü. Ama biz tepe tepe kullandık bu sigortayı. Ben memurum , ama Allah devletin eline düşürmesin diyorum
Evet evet çok tatlıdırGülin hocayı da çok severim, ona da çok gitmiştim. Özellikle tüp bebek sürecimde ilave ilaçlarımı ona yazdırmıştım. Kan sulandırıcı iğne raporumu da çıkarmıştı sağolsun. Çokyardımcı olmaya çalışıyor gerçekten
Anladım canım sen istanbuldasın sanırım dimi? Benim de dediğin gibi eşimin çalıştığı yer kendisine eşine ve çocuklarına tam kapsamlı özel sigorta yapıyor ekstra bir şey ödemiyoruz normalde. İzmirde zaten en yüksek kategori olarak kent hastanesi var istanbula gidersem bu dediklerini de karşılıyor ama ben yine de medical parkı tercih ediyorum evime yakın temiz ve doktorum orada. Doğum ücretleri limitten yüksek olduğu için ek bir ücret vericem muhtemelen ama en azından şimdiye kadar sigortaya hiçbir şey ödemedimBenim tamamlayicida ek olarak aldigim ilave limitsiz dogum paketim de var. Cocuklar da dogar dogmaz benden degil babadan faydalaniyor, onun limitsiz ozel saglik anlasmasi kapsamina giriyor.
Dogumu Medical'de yapacagim. Benim TSS paketinin bir ustune Amerikan hst, john hopkins, liv hosital, memorial ve Acibadem eklenebiliyor, ben gerek gormedim bu hastaneleri kisitladim. Sehrimdeki tum hastanelere yetiyor. Anadolu sigortaliyim yillardir, limitsiz yatis ve dogum dahil bu sene 3200'e yaptim sanirim, gecen yillardan hasarsizligim da vardi epey indirim oldu iyi oldu.
Bakalım canım perinatologla görüşecem haftaya, benım doktorum takıp yapmıyor, onunla da daha tanısmadım, şuan cok erken zaten.. Bakalım ınsallah ilerleyen haftaları gorursem doktorum bilgilendirirGülin Okay canım
Haklısın doktorun açıklar yakında balım genetik test daha erken yapılıyor zaten
Ilk bebede Istanbuldaydim, bu sefer Sakaryadayim tam Kocaeli il sinirinda :)) Kocaelideki hastanelerde takiliyorum daha cok, ben de Medicalden memnunum.Anladım canım sen istanbuldasın sanırım dimi? Benim de dediğin gibi eşimin çalıştığı yer kendisine eşine ve çocuklarına tam kapsamlı özel sigorta yapıyor ekstra bir şey ödemiyoruz normalde. İzmirde zaten en yüksek kategori olarak kent hastanesi var istanbula gidersem bu dediklerini de karşılıyor ama ben yine de medical parkı tercih ediyorum evime yakın temiz ve doktorum orada. Doğum ücretleri limitten yüksek olduğu için ek bir ücret vericem muhtemelen ama en azından şimdiye kadar sigortaya hiçbir şey ödemedimSağlık için ne deseler yapacağız tabi o ayrı paranın lafı olmaz
Görüceksin inşallah canım hiç merak etmeBakalım canım perinatologla görüşecem haftaya, benım doktorum takıp yapmıyor, onunla da daha tanısmadım, şuan cok erken zaten.. Bakalım ınsallah ilerleyen haftaları gorursem doktorum bilgilendirir
İnşallah hep memnun devam ederiz canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziIlk bebede Istanbuldaydim, bu sefer Sakaryadayim tam Kocaeli il sinirinda :)) Kocaelideki hastanelerde takiliyorum daha cok, ben de Medicalden memnunum.
Evet canım benım doktor hastaneden birini tavsıye ettı ama ücret cok fazla geldi, doğum paketi arastırıyoruz şimdi, sımdılık benım doktorun tavsıye ettıgıne randevu aldık ama, 1 haftaya kadar kararım degısebılır, ama dogum paketi ile uygun olursa onunla devam ederim..Görüceksin inşallah canım hiç merak etmeaa değişecek mi doktor yine başkent hastanesi mi? Sen takibi perinatologla mı yapmaya karar verdin tamamen?
Evet senin doktorun çok iyi canım ben de çok sevmiştim onu yine fikrini alman iyi olurEvet canım benım doktor hastaneden birini tavsıye ettı ama ücret cok fazla geldi, doğum paketi arastırıyoruz şimdi, sımdılık benım doktorun tavsıye ettıgıne randevu aldık ama, 1 haftaya kadar kararım degısebılır, ama dogum paketi ile uygun olursa onunla devam ederim..
Yuskek riskli gebelik olarak kaydetmıs benı canım, Baska doktora guvenenem sanırım.. Benım doktor da her asamadan haberim olsun dedı.. Onun da fıkrını alırım herzaman
Yaa deıl mı insan bi tuhaf oluyor, benım doktorum hastaneden ayrılıyor, kendı muayenehanesını acıcak, bebekleri sevmeye getir dedı, bı duygulandım agladım hemenEvet senin doktorun çok iyi canım ben de çok sevmiştim onu yine fikrini alman iyi olurAy o da sevinmiştir ya ikizi görünce ne tepki verdi senden hep çok umutluydu zaten Bana da hep riskli gebelik diye tanı giriyor doktorum ikiz gebelik, düşük geçmişi, kanamalar ve çift rahim olunca zaten başka seçenek de yok. Detaylı ultrason için 18 ekimde gidicem ben perinatoloğa ilk defa bakalım nasıl oluyormuş ara ara giderim diye düşündüm ama yine de kadın doğumcumdan vazgeçemiyorum
Bu süreçte iyi doktorla karşılaşmak çok önemli gerçektenValla çok iyiymiş canım iyi ki yaptırmışsınız fiyatlar coşmuşAy bende de haşimato var her ay tsh falan ölçtürüyorum hamilelikte 2,5 üstüne çıkmıştı euthyrox 25 içiyorum iyi geldi allahtan düştü hemen arada kontrol ediyoruz ama şimdilik yetti gibi aynı dozla devam ediyorum. Senin ne problem var?
Evet evet çok tatlıdırbenim düşüğüm olduğunda da yanımdaydı operasyonumu çok iyi yaptı hep ilgilendi sağ olsun. İkizlerim de onun sayesinde aşılama ve tüp bebek denememize gerek kalmadan oldu. İki yıl pko adet düzensizliği çift rahim falan uğraştım kendiliğinden olan bebeğimi de kaybedince psikolojim iyice bozulmuştu. Çok sakin bir doktor sizi de sakinleştiriyor hep olacak dedi ve oldu sonunda çok şükür
Aa açıyor mu artık zaten çok iyi doktorlar sonunda hep kendi muayenehanesini açıyorYaa deıl mı insan bi tuhaf oluyor, benım doktorum hastaneden ayrılıyor, kendı muayenehanesını acıcak, bebekleri sevmeye getir dedı, bı duygulandım agladım hemenBaska birine nasıl alısıcam bılmıyorum
Neler atlatmışsınız canım inşallah bundan sonra sizi hep güzel şeyler bekliyordur bebişleriniz de bunun habercisidirBu süreçte iyi doktorla karşılaşmak çok önemli gerçektenCanım ben 3 senedir haşimatoyum. Düzenli ilaç kullanıyordum zaten, doz ayarlaması yapıldı. Eşim de 10 yıl önce testis kanseri olmuştu. Kemoterapi öncesi spermler dondurulmuştu, onlar sayesinde hamileyim çok şükür
simdilik bir catlagim yok bilmem ki baska nasil memnun kalinirMustela yağdan memnun kaldınız o zaman değilmi?
Cok tsk ederm kesinlikle haklısınız hayırlısı olsun ins hepimiz icin saglikla ilerleyelim insCanim beni 2 doktor takibindeyin bende pazar günü nöbetçi kadin dogumcu varsi bana direk yatış verdi hastanede kaldım iğne ilaç serum vs. Diğer kanamamda kendi doktorlarimdan birisi 3 gunde 1 pruluton olalım ki tekrar etmesin dedi zaten onu vuruldum kanamam durdu fakat en tecrübeli olan doktorum ise bana sadece bol su ic progestan fitil devam et ve tuvalet dışında asla kalkma asla kabiz olma demişti yani benim çok kanamam oldu o yaklaşım doktordan doktora göre değişiyor biri yatış verirken hastaneye biri eve git ilaca bile gerek yok dedi
Çok geçmiş olsun. Beni de ikinci biraz sarstı. İlkinde sadece kolum ağrımıştı ama zaten söylüyorlardı ikinci daha çok etkiliyor diye. Ateşin çok mu parol içiliyor diye biliyorum çok kötü olursan doktoruna sorup içersin. Ben ptesi oldum birkaç gün halsizlik ve çok hafif ateş oldu 37,1 falan çıktı. Kolum baya kötüydü yine. Zaten hiç düşmeyen kan değerlerim de düşmüş ikiz gebelik bağışıklığı düşürüyor ister istemez ondan etkilendiğimi düşündüm. Hava değişimi ve birsürü salgın var etrafta. Umarım hemen iyileşirsinKızlar ikinci biontec aşı sonrası bugün baya kötüyüm ateş ağrı halsizlik. Böyle yan etki yaşayan var mı?
Merhaba canım senin ne kadara mal oldu bende ümit hanımda yeni başlıyacağımCanım ben izmir irenbede oldum.