2022 ikiz annesi olacaklar

Teşekkür ederim zaten zor bir karardı çok korkuyorum bebeklere birşey olacak diye. Ben de aynı senin anlattığın gibiyim. Çok çok sağ ol. Bebeklere birşey olmasın

Merhaba kızlar bizde bugün 12+4 olduk. Perinatolog ile devam ediyoruz kontrollerimize. Bugün organlarımıza bakıldı baya 1 saat sürdü muayenemiz çok şükür herşey yolunda. Tup bebek ile oldu bebeklerimiz herşey hamile kalınca bitecek sandım meğersem korkular daha da çok büyüyormuş. Hepimizin bebekleri çok iyi olsun inşallah ❤ geçen hafta doktor biri kız biri erkek gibi ama haftaya netlesir demişti. Bu hafta kesin ikiside erkek eminim dedi. Sağlıklı olsunlar da cinsiyetleri hic onemli değil ❤❤

Merhaba canım senin ne kadara mal oldu bende ümit hanımda yeni başlıyacağım
Canım tedavi 9500 idi en son, ilaçlar da 5000 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ama histereskopi ve hsg çekimi ayrı ücretlendiriliyor. Benden 3 kez yumurta toplandı, 4 kez transfer oldu. Biz herhalde rahat 100 bin ödemişizdir ilaçlarla falan. İyice sömürüldük yani

Teşekkür ederim zaten zor bir karardı çok korkuyorum bebeklere birşey olacak diye. Ben de aynı senin anlattığın gibiyim. Çok çok sağ ol. Bebeklere birşey olmasın
Hamileyken hasta olan çok oluyor normalde de benim ablam çok daha beter olmuştu bir ay kadar hastaydı ateşi çıkıyordu sürekli covid de yoktu o zamanlar ama olacağı varsa oluyor yeğenime bir şey olmadı çok şükür vücut bebişleri korumanın yolunu buluyor. İyi düşünelim iyi olsun

Irenbeydi demi sizin benim bütçe kısıtlı hiç başlamasammı acaba orada

Hamileyken bağışıklık düşüyor galiba, bir de ben bu maskelerin bizi kurtardığını düşünüyorum. Covid öncesi mesela ben grip nezleysem kimseye bulaştırmayayım diye işyerimde maske takardım. Millet çok hassassın boşver bulaştır derdi. Ama iş yerindeki oda arkadaşım çocuğundan kaptığı gripleri bana bana taşırdı şimdi çok şükür ki herkes maskeli. En azından ben takarak kendimi koruyorumBen transfer önce 2 sinovac oldum. Ama 2. Aşım temmuz sonuydu, yani bu ay sonu koruyuculuğu bitiyor. Doktoruma bugün sordum, 12. Hafta bitsin biontech yaptır 1 tane dedi. Ondan da korkuyorum ama yaptırmadan olmayacak, kışa ve kapalı mekana giriyoruz malum. Hele çalışınca yapılması gerekiyor.

Aynen öyle öyle riskli bir zamandayız ki insan ne yapacağını şaşırıyor.

Aynen canım valla yıllardır hasta olmuyordum kan değerlerim hep iyiydi gebelikten düşünce bağışıklığım düştü heralde. Bide mevsim geçişi de hasta ediyor. Ben evdeyim hep evden çalışıyorum zaten ona rağmen böyle oldum. Bilsem böyle olacağını yine de aşı olurdum heralde aşıyı olmamak daha kötü gelmeye başladı. 2 doz biontech oldum ben canım. İlki 14.haftada. Bana da 12den sonra yaptırabilirsin demişti. İnşallah sen sorunsuz atlatırsın

Amin canım, hepimiz sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirelim inşallah

kontrole gittim arkadaslar. bebekler altli ustlu yatay duruyorlarmis ikisinin de ayaklari sağ tarafimdaymis ondan tekmeleri sağda hissetmisim biraz da küçük olduklarından el kol kafa pek hissedememisim. cok şükür
Canım epeydir girmiyordum ama şuan iyi haberini aldım çok sevindim hayirlisiyla hepimiz kucağımıza sağ salim alırız bu günler geçer gider ins bu arada benim bebekler hep altli üstlük ve sol tarafta o yüzden muayanler bile zor oluyor ins degisir diye umut ediyorum

merhabalar. ben de uzun bi tedavi surecinden sonra ikizlerime hamileyim:) istanbulda guler yuzlu ilgili bi madin dogum doktoru ariyorum. iki defa doktor degistirdim ikisinde de asik surat ve ilgisizlikle karsilastim. bu muameleyi gormek istesem zaten devlet hastanesine giderim. cok sinir bozucu bir durum. onerisi olan var mi acaba?

Merhaba nerede oturuyorsunuz bilmiyorum fakat ben o konuda doktorumdan oldukça memnunum çok pozitif ve ilgili bir doktor. Gaziosmanpaşa medicalpark hastanesinde Emrah Kızıldağ eğer imkanınız varsa gidin bir tanışın memnun kalacağınıza çok eminim.

Kizlar selam sabah kalktım sol bacağım uyluk kemiğinden ağrıyordu biraz ağrıdı ama snra geçti kahvalti hazirlarken birden beni sicak bastı sanırım tansiyonum düştü olctum 8/5 çıktı yattım biraz evde de tekim mecburen elime tuz döktüm yedim su içtim elma muz yedim yumurta yedim düzeldi az biraz ama korktum da hani sizde benm gibi olan var mı

Benim gebeliği ilk öğrendiğim zamanlar oluyordu canım tansiyonum düşüktü hep. 8-5e kadar düştüğü olmuştu. Yatıyordum genelde tuzlu birşeyler yiyordum. Ama bir süre öyle devam etti sonra düzeldi. Senin aniden düşmesi biraz farklı olabilir doktoruna haber ver bence.

Verdim canim benm de hep oluyor hafta 2 kere falan oluyor byle ama bu kadar olmuyordu esim evdeydim yatıyordum bende o yapıyordu e simdi kalmasam 1 su veren yok doktor tuzlu ayran iç yat dedi bol su ic dedi gunde 3 lt su içiyorum daha diğer cay sut vs. Hariç anlamadim acaba bugjn geç uyandım bebekler cok mu acıkmış

Olabilir canım geçmiş olsun dikkat et kendine

Hanımlar iyi akşamlar ins herkes iyidir akşam dan beri ağrım var yani şöyle vajinamda değil çok afedersiniz bikini kısmında özellikle ayağa kalkıp yürüdüğümde sizler de böyle durumlar oldumu şuan şehir dışındayım acaba buradaki bir dr gideyim ne yapayım bilemedim ? Bu arada 19+2 canlarim

Ben öyle. Olduğumda idrarda enfeksiyon çıkıyor her seferinde, bi sağlık ocağına git tahlil ver istersen için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…