- 4 Ağustos 2015
- 438
- 578
- 34
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.821
İnşallah gönlüne göre biri çıkar. Ben 20 gün kadar önce anlaşmıştım biriyle. Bayramdan sonra başlayacaktı. Dün yeni taşındığı evin adresini msj attım, bana demesin mi ben memlekete geldim ne zaman döneceğim de belli değil diyeYarin bakici/temizlikci abla basliyor hayirlisiyla. 3 gecedir hic calisamiyorum, oglanlar birer birer memede, bitmeyen bir emme hali dolmuyordur da bence sadece keyif... Yarin gunduz biraz calisabilsem bari de islerim bitse, teslime 2 gun kaldi
Herkesler covid oluyor birer birer, kendiciginize dikkat edin
İnşallah gönlüne göre biridir de rahat edersinYarin bakici/temizlikci abla basliyor hayirlisiyla. 3 gecedir hic calisamiyorum, oglanlar birer birer memede, bitmeyen bir emme hali dolmuyordur da bence sadece keyif... Yarin gunduz biraz calisabilsem bari de islerim bitse, teslime 2 gun kaldi
Herkesler covid oluyor birer birer, kendiciginize dikkat edin
Kızına da sana da geçmiş olsun, tez zamanda iyileşinKızlar benden size tavsiye ikiz bebelerle uzun yola gitmeyinstres atalım kafamız dağılsın diye eşimle gidelim dedik ama öyle stres yüklendi ki bize öleceğiz stresten sinirden. Git gel toplamda 3600 km yapmışız. Resmen yolda uyumadılar sürekli huysuzlandılar. Giderken yine biraz daha iyilerdi ama gelirken eşimle oturup ağlayacaktık. Birde gittiğin yerdeki insanlar umursamaz olunca daha çok sinir oluyor insan. Sağolsunlar görümcem eşi ve çocukları uyarmamiza rağmen bizim bebekleri uyurken dahi kucakta tutmaya çalıştığı için huyları değişti. Uslu kızım hırçınlaştı istemediği ağladığı halde görümcem zorla şapur şupur öpüp çocuğu sinir etti sonuç hırçın ve herşeye sinirleniyor ağlıyor. Akşam eve döndük hem kızım hem ben hastayız ateşimiz yükseliyor sürekli. Babamız aşırı yorgun oğlum durmuyor yazık adam hangimize bakacağını şaşırdı. Bir daha çocuklarımın düzenini bozmam bir yere gidipte.
Ogretim uyesiyim, evden calismiyorum daha cok evde de calisiyorum diyelim, arastirmalarimi evde yapiyorum. Eylulde kesin donusİnşallah gönlüne göre biridir de rahat edersinSen ne iş yapıyordun, ben başlarda olmadığım için kaçırdım Ben de normalde evden çalışıyordum ama çocuklara tek bakarken bir daha başlayabilir miyim bilmiyorum
Uni baby iyi cikti mi, ben de gordum ama emin olamadigindan 0-36 Kraft Spin Signal'e karar verdim simdilik. Ikizde römer vb. cok pahali oluyorKızına da sana da geçmiş olsun, tez zamanda iyileşinKendini daha iyi hissettiğinde biraz detay isteyelim İki oto koltuğuyla mı seyahat ettiniz? Pusette olmaz diye tahmin ediyorum. Biz şu ana kadar hep çok kısa mesafe gittiğimiz için puset iş görüyordu. Artık sığmıyorlar diye iki tane oto koltuğu aldık. Uni Baby oto koltuğu yapmış, hoşumuza gitti baya. Ama iki oto koltuğunu arkaya takınca arka koltukta bana yer kalmadı Kendi başlarına durabilecek kadar büyük de değiller, yanlarında durup emzik filan vermem gerekiyor. Şu an araya zar zor sığıyorum, oturuyorum diyemem ama Aracı büyütmek gerekecek sanırım, bizim aklımıza başka çözüm gelmedi. Siz nasıl yaptınız?
Biz arabayı yeni değiştirmiştik iki oto koltuguyla ben de sigamadim arkayaKızına da sana da geçmiş olsun, tez zamanda iyileşinKendini daha iyi hissettiğinde biraz detay isteyelim İki oto koltuğuyla mı seyahat ettiniz? Pusette olmaz diye tahmin ediyorum. Biz şu ana kadar hep çok kısa mesafe gittiğimiz için puset iş görüyordu. Artık sığmıyorlar diye iki tane oto koltuğu aldık. Uni Baby oto koltuğu yapmış, hoşumuza gitti baya. Ama iki oto koltuğunu arkaya takınca arka koltukta bana yer kalmadı Kendi başlarına durabilecek kadar büyük de değiller, yanlarında durup emzik filan vermem gerekiyor. Şu an araya zar zor sığıyorum, oturuyorum diyemem ama Aracı büyütmek gerekecek sanırım, bizim aklımıza başka çözüm gelmedi. Siz nasıl yaptınız?
Açıkçası bizim ilk bebeklerimiz olduğundan ne bekleyeceğimizi bilmiyorduk, şans verelim dedik. Kolay takılıyor ve gerçekten rahat. Bizim kızlar pusette ağlamaya başlamıştı son zamanlarda, oto koltuğunda direkt uyuyorlar. Bu da 0-36 kilo için. 0-9 ay için yatırılabilir diyor ama biz çok yatırmadık destekli oturdukları için. 360 derece dönebiliyor. Şu ana kadar 2-3 kere ancak kullanabildik ama hoşumuza gitti. Şu anda Trendyol’da zamlanmış, sanırım yeni girdikleri için indirim yapmışlar geçen haftalarda.Uni baby iyi cikti mi, ben de gordum ama emin olamadigindan 0-36 Kraft Spin Signal'e karar verdim simdilik. Ikizde römer vb. cok pahali oluyoralamayacagim bu fiyatlarla. Daha once peg prego 0-15, Chicco ve Kanz kullandim.
Degerlendirmenizi duymak isterim.
Buna çok güldümBiz arabayı yeni değiştirmiştik iki oto koltuguyla ben de sigamadim arkaya
12 saatlik bi araba yolculuğumuz da olacaktı aracı büyütme imkanımız olmadığı için kendimi kuculttum
Kilo verme motivasyonu oldu bana arka koltuğa sigamamak
Oto koltukları mi çok geniş, arabanin arkası mi çok darBuna çok güldümBu da bir seçenek tabii ama benim sığmak için bi 40 kilo kadar vermem lazım, yarım anne olursam sığabilirim
Al benden de o kadar :))Buna çok güldümBu da bir seçenek tabii ama benim sığmak için bi 40 kilo kadar vermem lazım, yarım anne olursam sığabilirim
Eşim bizim aracın isofix yerleri biraz içeride dedi. Bana kendimi iyi hissettirmek için de demiş olabilir, bilmiyorumOto koltukları mi çok geniş, arabanin arkası mi çok dar
Ikiz anneleri ×2 koşturuyor kilo zaten otomatik gidiyor
Bilmiyorum ki canim. Surekli bu kizimda hastalik söylediklerinden hep tetikte bekliyor gibiyim. Kah dediler, hipertonik dediler. Cok sukur hic biri yokmus ama hep bir sey cikacak gibi bir psikolojiye girdim. Bugun de ozel olarak ilgilendim. Bayagi göz teması kurdu benimle. Ama göz teması diger kızıma oranla çok az. Diger kızım bir sey dedigimde direkt yüzüme bakıyor. Bunda bir sey dedigimde bakmiyor. Gözüne bakınca bakiyor. Ama oyuncak takibi yaptırdığımız zaman ya da zeka kartlarını takip ediyor. O yuzden de acaba otizmin erken belirtileri mi diyorum kendi kendime. Sonra daha duzeltilmis bir aylik olacak diyorum otizm belli olmaz diyorum.Canım benim kız da oğlana göre öyleydi dediğin haftalarda şimdi kızda oğlan gibi takip ediyor...gelişimleri aynı olmayabiliyor ,bu çok normal bir durum. Biz de kız ,oğlanın yaptıklarını 20 gün sonra falan yapmaya başlıyor. Doktorlar endişelenecek bir durum olmadığını söylüyorlar. Be relax
Evet an itibariyle bakicimiz ile yolları ayirdik. Kaldık yine bebeler ile baş başaAllah kimseyi cahillere denk getirmesin cok zor
Bende kraft spin signal aldım. Puset ile rahat edemediler. Neredeyse 1,5 aydır kullanıyorum aşırı memnunum. Oğlanlarda bayılıyor.Uni baby iyi cikti mi, ben de gordum ama emin olamadigindan 0-36 Kraft Spin Signal'e karar verdim simdilik. Ikizde römer vb. cok pahali oluyoralamayacagim bu fiyatlarla. Daha once peg prego 0-15, Chicco ve Kanz kullandim.
Degerlendirmenizi duymak isterim.
Ben 15 gün önce 2 özel menenjit aşısını da yaptırdım.Kizlar su siralar bebekler arasında menenjit yayiliyormus. Menenjit aşısını yaptırdınız mi? 3 aylik itibarıyla yapilabiliyormus. Saglik ocaklarının kapsamında yok ozel asi olarak geçiyor. Rota virus asisi da ozel asi olarak geçiyor biz 2. Ayda rota virüsü yaptirdik.
Bildiğiniz baska ozel aşılar mevcut mu?
Bakıcıyla neden anlaşamadınız? Şu an mecburiyetten tek bakıyorum ben, nötropeni nedeniyle ama fırsatım olsa birini bulmak isterdim. İkiz diye mi zor oluyor?Evet an itibariyle bakicimiz ile yolları ayirdik. Kaldık yine bebeler ile baş başa
Bende kraft spin signal aldım. Puset ile rahat edemediler. Neredeyse 1,5 aydır kullanıyorum aşırı memnunum. Oğlanlarda bayılıyor.
Ben 15 gün önce 2 özel menenjit aşısını da yaptırdım.
evet bence normal kizlarim erken goz temasi kurdu ama oglum duzeltilmis 40i ciktiktan sonra gozlerini açıp da bakti bize guzelceKizlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak. Bebeklerden biri bizi gözüyle surekli takip etmesine rağmen diger bebekte göz teması cok cok az. Çevreyle ve nesneleri takip ediyor ama bizlerle göz teması gun icerisinde belki bir defa ya da 2 defa kuruyordur. Diger durumlarda bakislari 1 2 saniye kadar kısa sürüyor bizlere. Bu durum normal mi sizce? Su an duzeltilmis 4 haftalik olacaklar.
Birincisi yapma dediğim şeyleri yapmaya çalışıyordu. Ama her fırsatta. Artık yorulmuştum onu takip etmekten. Mesela bebekleri havaya atıyordu, telefon göstermeye kalkıyordu falan. Bir de çok izin istiyordu. Dun de havuza gideceğim gelemeyeceğim dedi 0 abartiylaBakıcıyla neden anlaşamadınız? Şu an mecburiyetten tek bakıyorum ben, nötropeni nedeniyle ama fırsatım olsa birini bulmak isterdim. İkiz diye mi zor oluyor?
bakici dunyasina hos heldinizİnşallah gönlüne göre biri çıkar. Ben 20 gün kadar önce anlaşmıştım biriyle. Bayramdan sonra başlayacaktı. Dün yeni taşındığı evin adresini msj attım, bana demesin mi ben memlekete geldim ne zaman döneceğim de belli değil diyebana önceden haber verme zahmetine girmiyor hiç,sonra biraz mesajlaştık ve sevimsiz saygısız yazışmaları oldu. Muhtemelen daha yüksek ücretli iş buldu ve bana haber vermeyi de gerekli görmedi...oysa ki ben ona söz verdim diye karşıma sonradan çıkan daha iyi fırsatı değerlendirmemiştim. Hayırlısı. Biriyle uğraşmaktansa tek bakmak her şekilde daha iyi..
K Kapikulpu sen nasılsın bu arada..sesin çıkmıyor ,merak ettim.