2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar sanırım ilk aşermemi yaşadım çok farklı birşeydi
Akşam yemeği yedik son günlerde akşam yemeğinden sonra kusuyorum hep ayıptır söylemesi. Yine öyle zorluyorum kendimi zar zor tuttum 2 saat.
Sonra bir kornişon turşu düştü aklıma durduk yere anlatamam. Düşündükçe ağzım sulanıyor. Midem ağzımda diye azcık direnmeye çalıştım kustum kusucam ama yok böyle birşey. Şu yaşıma kadar çok şey istemiştir canım ama bu başka birşeydi sanki yemesem kriz geçirecekmişim gibi bir his.
Sonra oturdum yarım kavanozu mutluluktan şaşkınlıktan ağlaya ağlaya yedim Kusma ihtiyacım da gitti

Az evvel bir yemek yedim içinde kimyon ve acı vardi ama kixlar baktim simdi kimyon rahim kasilmasina sebep olurmus çok korktum siz ne düşünüyorsunuz yani yemeğin içinde yedim çayını falan içmedim
Onun için çok çok fazla yemeniz lazım . Normal yemeğin içinde ki kimyondan bir şey olmaz . Çok internette yazan böyle şeylere takılmayın yoksa 9 ay geçmez Bana doktorum istediğin her şeyi ye iç abartmadan dedi , bitki çaylarına bile izin vermişti . Ha benim kasılmalarım erken başladı ve rahim ağzı kısalığı oldu ama bunlardan değil stres ve gerginlikten oldu . Uzak durmanız gereken esas bunlar

Bende salı günü rahim ağzı ölçümü yapılacak dua edin nolur

Ben de dun aksam oturdum tursu kurdum ayni ihtiyacla, icindekilerden emin olayim diye :))
Lakin ben cok zevksizim tursu ve İzmir lokma istiyorum :))

Canım kızlar,
Çok şanslısınız ikiz anneleri
Benim de bir bebeğim var. Çok istemiştim ikiz. İçime doğuyor ikiz olacak demiştm anne tarafımda da çok var ikiz ama kısmet olmadı bana. İkiz paylaşımlar gördükçe gülümseme geliyor. Bebeklerinizi benim yerime de sevin yazmak istedim sadece. Hepinize sapasağlam sağlıklı ve hayırlı bebişler diliyorm

Ben de dun aksam oturdum tursu kurdum ayni ihtiyacla, icindekilerden emin olayim diye :))
Lakin ben cok zevksizim tursu ve İzmir lokma istiyorum :))
Herşey mübah bize boşver ne istiyorsan ye isterse zevksiz olsun
Benimki başka birşeydi öyle turşu kurim kendim yapim yiyeyimlik bir isteme değil dünyanın en sağlıksız turşusu da olsa yerdim o an ama o an olmalıydı yemeliydim yani
Eşim diyorki gözün döndü resmen
Tatlıyı çok severdim özellikle yaş pastayı falan. Kahvaltıda falan yerdim o derece. 3 gün önce doğum günümdü. Allah günah yazmasın şimdi çöpe attım pastanın nerdeyse hepsini, hiç yiyemedim

O zaman ayşeler mi geliyor yoksaaa ekşi yiyince öyle mi oluyordu

O zaman ayşeler mi geliyor yoksaaa ekşi yiyince öyle mi oluyordu
Öyle öyle ekşi Ayşe
ay herkes tadar bu duyguyu inşallah valla akşam çok garip ruh hallerindeydim uzun süre bekleyip zor yollardan geçince bir kase turşu bile ağlatabiliyormuş insanı

Öyle öyle ekşi Ayşe
ay herkes tadar bu duyguyu inşallah valla akşam çok garip ruh hallerindeydim uzun süre bekleyip zor yollardan geçince bir kase turşu bile ağlatabiliyormuş insanı
Hadi hayırlısı olsun bakalım teori tutacak mı Ben daha öyle bir şey yaşamadım çok merak ediyorum

Merhaba kızlar burada pgt yapılan embriyoya fetal dna yapilmasi gerekir mi diye konusulmustu. Cumartesi kontrolüm vardı. Devam ettiğim doktor tup bebek doktorum değil. Perinatolog ile devam ediyorum. Ikili tarama testi hakkinda konustuk. Ikizlerde ikili uclu dortlu taramalarin kesinlikle dogru sonuc vermediğini ve yapılmaması gerektiğini söyledi. Pgt yapılmış embriyoya ise fetal dna testinin yapılmasının hiç anlamı olmadığını söyledi. Genetik testi başka bir genetik test ile karşılaştırmak tamamen para tuzagidir dedi. Olası bir şüpheli durumda tek tanının amniyosentez olduğunu söyledi. Tabi ki inşallah böyle durumlar hiç birimiz yaşamayız, bebekleriniz sağlıkla bize gelir

Kizlar bugun dr a gittim çok ısrar ettim ama kacmayalim olcelim serviks boyunu dedi vajinal baktı ama rahmim arkaya doğruymuş çok o yüzden eliyle ölçüm yapti biraz acıdı ama sonra geçti eski bir doktor güveniyorum ama korktum size de tecrübe olsun diye yazmak istedim

Selam canlar aşı işini ne yaptınız ben gebelik için uğraştığımdan şu ana kadar yaptırmadım şimdi 11 haftalık ikiz hamileyim çok kararsızım doktorum önerdi ama sonradan bebeklerde sorun çıkmasından korkuyorum resmen stres oldum

14.haftada yaptırdım ben canım ilk doz biontech. Kolum ağrıdı baya onun dışında bir şey olmadı. Bebişleri daha görmedim ama o gün iyilerdi aşıyı yaptırdım bir daha 2 ekimde randevum inşallah iyilerdir Yeni mutasyonlar çok kötü yapıyormuş ondan korktum biraz…

Evet canım benim de karşıma habire hamile olup da vefat edenler çıkıyor koronadan özellikle 7 aydan sonra. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet canım benim de karşıma habire hamile olup da vefat edenler çıkıyor koronadan özellikle 7 aydan sonra. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin kuzum hepimizin inşallahh ben de o haberlere denk gelip duruyorum doktoruma sordum yaptır tabi dedi öneriyorum ben dedi ben de yaptırdım. Güveniyorum kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…