- 8 Mart 2020
- 5.455
- 27.067
- 498
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.941
Aynen canım ❤Sende bebişlerde iyisiniz ya giden para olsun dicez artık ne yapalım doğumu konuştunuz mu ne kadar tutuyormuş yani ücretleri böyleyse doğumda pahalıdır gibi geldi bana
Valla canim cok acil bir surecte rica minnet bu doktoru buldum. Normalde takip yapmiyor, benim riskli bir sürecin oldugu icin takip yapmayı kabul etmişti. Zaten Serklajimi yapan doktor kendisi. Dogum icin 32 den önce olursa koc hastanesi demisti. Orda sanirim öğrencisi de doktorDoğumu konuştun mu canım ücret ne kadar tutuyor benim kaybım olmasaydı ve bunlar ikiz olmasa devleti düşünürdüm sanırım özelde bir sıkıntı çıkaa bir gece fazladan kalsak çıkarcakları faturayı düşünemiyorım
Olsun canim siz iyi olsun da . Hic onemli degil. Parayi bu gunler icin kazanıyoruz nasil olsa.Aynen canım ❤
Pazartesi gittimizde konuşacağız
Ayyy ne kadar uygun. Hangi sehir acaba?Bende özel bi hastanede 2.650 TL'ye anlaştık doğum ücreti..sizinkiler bayağı çokmuş Allah yardımcınız olsun
Diyarbakır merkez..aslında 3.500 TL dedi fakat kamu memurlarına indirim yapan bi özel hastane..Ayyy ne kadar uygun. Hangi sehir acaba?
Cok uygunmus canim.Diyarbakır merkez..aslında 3.500 TL dedi fakat kamu memurlarına indirim yapan bi özel hastane..
Gerçekten uygunmuş ben diyarbakir memorial diclede doğum yaptım 7 bin tl verdimDiyarbakır merkez..aslında 3.500 TL dedi fakat kamu memurlarına indirim yapan bi özel hastane..
Evet Memorial öyle canım..bende orayı olmazsa mecbur kalırsam düşüncem..ne zaman doğum yaptın acabaGerçekten uygunmuş ben diyarbakir memorial diclede doğum yaptım 7 bin tl verdim
Benimde kaşınıyor 5 yıl öncesezeryan olmuştum.24.hagtanın içindeyim rahimin orası kesildiği için orası ince oluyormuş..Kizlar selam, 34. Haftaya girdim yeni, 4 sene önce sezaryenle dogum yapmistim, bugün aksam sezaryen dikiş yerim kaşındı baya ve acımaya başladı. Ama yüzeysel bi acima derinden gelmiyor, yaşayan var mı bu durumu karnim da epey büyük cok mu baskı yaptı ki, korktum da. Daha doktora sormadım cok yeni başladı sizlerden bu durumu yaşayan var mı? Hemen çocukların kıyafetlerini filan makineye attim, daha hicbisey yikamamistim, kafamda bir sürü senaryo
Bununla geçmiş olsun diyelim. İnşallah zamanında sağlıkla geleceklerAyy canm kalbi guzel arkadaşım hissetmissin cok sukur suanda hersey yolunda bakalim pzt tekrar gidicwz biraz siklastirdi kontrolleri
İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla kavuşacaksınız yavrularınızaHastanedeyiz cnm. Beslenmesinin tamamini agizdan almadan taburcu etmiyolar. O.g beslemesi yapiyoruz.midelerine hortum takili. Yavrum yediginin hepsini kustu.bu gidisle taburculugumuz cok zor
Selam tecrübeli annelerDoğum için gün sayanlar sağlıkla kucaklasın bebişlerini inşallah. Doğum yapan sevgili anneler hepinize geçmiş olsun. Seneye bu zamanlar bebişlerle gezmeye bile gidersiniz artık Siz tecrübeli annelere sormak istediğim bişey var. Beşik veya yatak odası konusunda neler yaptınız ne aldınız? İkiz olunca daha detaylı düşünmek gerekiyor çünkü. Ben henüz 16 haftalığım. Doğumdan sonra tek başıma bakmak zorundayım. Eşim bir iki ay izin alıp yanımda kalacak o kadar. En azından yatak beşik konusunda zorlanmak istemiyorum. Ne kadar süre anne yanında yatıp ne zaman odalarına geçecekler acaba?
Merhaba kızlar bende 6+3 günlük hamileyim
İnşallah çift yumurta ikizleri benimkilerde
Pazartesi kalp atışı için randevumuz var yani 6+5 te sizce duyarmıyım
Ocak 25 cnm memnun kaldım ilgililerdi düşünürsen tavsiye ederim.Evet Memorial öyle canım..bende orayı olmazsa mecbur kalırsam düşüncem..ne zaman doğum yaptın acaba
Düşünüyorum orayı da canım peki doktorun kimdi acaba..ben kafama göre bi doktor bulamadımOcak 25 cnm memnun kaldım ilgililerdi düşünürsen tavsiye ederim.
Doktorum mardinde canm hastane ile anlaşmalıydı. Doktorları hakkında bilgim yok.Düşünüyorum orayı da canım peki doktorun kimdi acaba..ben kafama göre bi doktor bulamadım
Anladım canım çok sağolasınDoktorum mardinde canm hastane ile anlaşmalıydı. Doktorları hakkında bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?