- Konu Sahibi Inquisitive
- #10.901
Asiri rahatlik hele bnm gibi tek bakıyorsanizİnşallah canım ben de çok kararsız kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asiri rahatlik hele bnm gibi tek bakıyorsanizİnşallah canım ben de çok kararsız kaldım
Tamda öyle oluyor canm bnm ilk zamanlar sütümü sagiyirdum mamalar hazır hemen veriyordum ama suan saatleri var bir biri uyuyor bir biri:) mecbur kalınca alıştım esim nöbetli çalışıyor cnku geceleri de tekimTek bakabiliyor musun peki zorlanmıyor musun ikisi birden ağlasa acıksa filan
Soruyorum çünkü tek bakma ihtimalim çok yüksek umarım güzel idare ederim onlarıTamda öyle oluyor canm bnm ilk zamanlar sütümü sagiyirdum mamalar hazır hemen veriyordum ama suan saatleri var bir biri uyuyor bir biri:) mecbur kalınca alıştım esim nöbetli çalışıyor cnku geceleri de tekim
Emzik alıyorlar demi bir nebzede olsa bence susup zaman kazanırsın canım bende direk emziğe alıştırıcam kusura bakmasın bebişlerAsiri rahatlik hele bnm gibi tek bakıyorsaniz
Mantıklı olabilir bu çünkü ikizler küçük doğdukları için genelde çabuk yoruluyorlar meme emerken bile Emzik onları daha da yorabilirMerhaba ben henüz doğum yapmadım ama doktorum bebişler 4 kiloyu geçince verirsin hastane çantaya koyma hiç demişti doktorum
Biz mecburen aldik yogun bakimda, emmeyi emzikle ogreniyorlarTaze anneler nasılsınız? Nasıl geçiyor günler? bebeklerinize emzik verdiniz mi? Bizim hastanedeki anne bebek danışmanı 3 aylık olmadan verme dedi ama benim bebeklerin baya alası var emziği bir de ikiz oldukları için en azından biraz zaman kazandırırım kendime diye düşündüm ama ne yapsam bilemedim bu konuyu doktoruyla görüşen oldu mu aramızda?
Mantıklı olabilir bu çünkü ikizler küçük doğdukları için genelde çabuk yoruluyorlar meme emerken bile Emzik onları daha da yorabilir
Hangi emzigi tuttu sizinkiler bizimde almamiz lazim ne kadar zormus bu surec , her aksam agliyorum. Cocuklarda emme refleksi yok. Hastanenein sacma sapan bi uygulamasi var. Sezeryanli insana eziyet resmen.cok zorlaniyorum.Biz mecburen aldik yogun bakimda, emmeyi emzikle ogreniyorlar
Bizim mini bebeklere uygunu buymus...Hangi emzigi tuttu sizinkiler bizimde almamiz lazim ne kadar zormus bu surec , her aksam agliyorum. Cocuklarda emme refleksi yok. Hastanenein sacma sapan bi uygulamasi var. Sezeryanli insana eziyet resmen.cok zorlaniyorum.
Sizde emme refleksi vardir. Bizimkilerde o refleks yok, insallah tutacaklari bisey bulurzbenimkilere denemedigim emzik kalmadi tutmuyorlar.
emme refleksi var ama sadece biberona. onu emzik etmek istiyorlar bosken hava çekiyorlar dolu iken karinlari doyunca mideleri agriyip aglama oluyo. uykuya geçerken uyanikken falan hep bir aglama hali mevcut ikisi kucakta oyalanmak istiiyo emzik olmayinca çok zor. sizin daha küçükler emme refleksinin gelmedigi bebek duymadim hic olacak insallahSizde emme refleksi vardir. Bizimkilerde o refleks yok, insallah tutacaklari bisey bulurz
Sağlıkla gelsin inşallah minikler çok yoğun bir tempoda olduğumuz için pek takip edemiyorum kimler ne durumda diye doğum yapanlar sağlıkla büyütsünler yapmamış olanlar da sağlıkla kucağına alsın inşallah ben 35+4 de doğum yaptım çok şükür eve birlikte döndük yavrularımla herkese nasip olsun inşallahOhh çok sevindim herşeyin yolunda olmasına umarım minik kuzular da kilo alırlar istediğiniz gibi ve sağlıcakla atlatırlar şu dönemleri
Bizler beklemedeyiz bakalım. Sanırım yakın zamanda bir peşpeşe doğum haberlerini paylaşıyor olacağız Benim 34+5 oldu. Artık zorluyor ama bundan birkaç gün sonrasının daha da zor olacağını bilerek bugüne şükrediyorum
Haklısın karnındayken demesi kolay canımEvet canım o yüzden 4 kilo dedi doktorum bana. Bende 5 i geçince veririm diyorum ama karnımdalarken demesi kolayda olabilir
Edersin kuzum alışırsınSoruyorum çünkü tek bakma ihtimalim çok yüksek umarım güzel idare ederim onları
Evet dr tavsiyesiyle başladık canEmzik alıyorlar demi bir nebzede olsa bence susup zaman kazanırsın canım bende direk emziğe alıştırıcam kusura bakmasın bebişler
Benim direnç vardı canım, son zamanlar oğlum tam beslenemiyordu kilo almıyordu gelişimi yavaşlamıştı o yüzden ciğer geliştirici yapıp 31+4te aldılar bebişlerimi 43 gün kaldılar yoğun bakımda. Kiloları da önemli ama gebelik şekerim falan olmadığı için zaten çok kilo almamışlardı. Oğlum 1265 kızım 1625 doğdu önce 150-200 gram kaybettiler sonra ne zaman toparlarlayıp emme refleksleri iyileşirse o zaman çıkardılar. Hayırlısı olsun inşallah sen moralini yüksek tutup sütüne odaklan geçecek bu günler bebişlerine kavuşacaksınKizlar merhaba şimdi hast eve geldik dr direnç görüyorum dedi biraz kanlanma varmis yarin da bakacak belki doguma alabilirmis bugunde doğum icingereken tahlileri istedi sabahda dudu.a gore karar verecekmis hazirlikli gelin dedi dua edin kuzularim saglikla gelsinler ins size sorum boyle birseyle karsilasan oldumu birde yarin 32+5 olucaz kuzular iyi olursa 36 a kadar mi kuvezde kaliyorlar sizlerin ne kadar kaldi ciger geliştirici yapilmisti zaten
Kizlar merhaba şimdi hast eve geldik dr direnç görüyorum dedi biraz kanlanma varmis yarin da bakacak belki doguma alabilirmis bugunde doğum icingereken tahlileri istedi sabahda dudu.a gore karar verecekmis hazirlikli gelin dedi dua edin kuzularim saglikla gelsinler ins size sorum boyle birseyle karsilasan oldumu birde yarin 32+5 olucaz kuzular iyi olursa 36 a kadar mi kuvezde kaliyorlar sizlerin ne kadar kaldi ciger geliştirici yapilmisti zaten
Siz eve çıktınız mı hastanede misiniz? Allahım tez zamanda emme refleksi versin minik kuzulara, size de bol bol sütHangi emzigi tuttu sizinkiler bizimde almamiz lazim ne kadar zormus bu surec , her aksam agliyorum. Cocuklarda emme refleksi yok. Hastanenein sacma sapan bi uygulamasi var. Sezeryanli insana eziyet resmen.cok zorlaniyorum.
Emme refleksi ne zmn olustu sizde. Sat a gore , dogmasalardi 36+2 olacaklardi bugun. Ama cok yorgunlar hemen uyuyolar. Bu gidisle hastaneden taburculugumuz zorBenim direnç vardı canım, son zamanlar oğlum tam beslenemiyordu kilo almıyordu gelişimi yavaşlamıştı o yüzden ciğer geliştirici yapıp 31+4te aldılar bebişlerimi 43 gün kaldılar yoğun bakımda. Kiloları da önemli ama gebelik şekerim falan olmadığı için zaten çok kilo almamışlardı. Oğlum 1265 kızım 1625 doğdu önce 150-200 gram kaybettiler sonra ne zaman toparlarlayıp emme refleksleri iyileşirse o zaman çıkardılar. Hayırlısı olsun inşallah sen moralini yüksek tutup sütüne odaklan geçecek bu günler bebişlerine kavuşacaksın