• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Siz eve çıktınız mı hastanede misiniz? Allahım tez zamanda emme refleksi versin minik kuzulara, size de bol bol süt 🙏🏻
Hastanedeyiz cnm. Beslenmesinin tamamini agizdan almadan taburcu etmiyolar. O.g beslemesi yapiyoruz.midelerine hortum takili. Yavrum yediginin hepsini kustu.bu gidisle taburculugumuz cok zor

Kizlar merhaba şimdi hast eve geldik dr direnç görüyorum dedi biraz kanlanma varmis yarin da bakacak belki doguma alabilirmis bugunde doğum icingereken tahlileri istedi sabahda dudu.a gore karar verecekmis hazirlikli gelin dedi dua edin kuzularim saglikla gelsinler ins size sorum boyle birseyle karsilasan oldumu birde yarin 32+5 olucaz kuzular iyi olursa 36 a kadar mi kuvezde kaliyorlar sizlerin ne kadar kaldi ciger geliştirici yapilmisti zaten
Canım nasılsın doktor ne dedi doğuma aldı inşallah bebişlerinde sende iyisinizdir 🙏

Merhaba kızlar biz dogumdan çıktık. Doğumum biraz zor geçti. Doğumda atoniye girmisim çok fazla kanamam oldu. Çok şükür ki rahmim alınmadan durdurdular. Ama çok korktum. Bebekler yanimda biri 3 kilo diğeri 3100 doğdu. Ameliyathanede ten tene temas yaptılar orada emmeye başladı. Şimdi de çok şükür emiyorlar. Tabi sütüm çok az mama da veriyoruz. Aptamilin prematüre mamasını istediler bulmak çok zor benim tavsiyem mutlaka alın sizde çantanıza. Bizden haberler şimdilik bu kadar 🥰
Canım maşallah size Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin süt biraz geç geliyormuş sanırım inşallah darısı bizlere 🙏

Benim direnç vardı canım, son zamanlar oğlum tam beslenemiyordu kilo almıyordu gelişimi yavaşlamıştı o yüzden ciğer geliştirici yapıp 31+4te aldılar bebişlerimi 43 gün kaldılar yoğun bakımda. Kiloları da önemli ama gebelik şekerim falan olmadığı için zaten çok kilo almamışlardı. Oğlum 1265 kızım 1625 doğdu önce 150-200 gram kaybettiler sonra ne zaman toparlarlayıp emme refleksleri iyileşirse o zaman çıkardılar. Hayırlısı olsun inşallah sen moralini yüksek tutup sütüne odaklan geçecek bu günler bebişlerine kavuşacaksın 🤗💙
Canm cok tsk ederm daha once bahsettin mo bilmiyrm iyi geldi sagolasin sabah geldik hast hazirlikli sekilde kizimin durumu iyi cokti nst de sanci cikti ama dr suan normal gidyr gibi ama.arrik daha sik bakalim.dedi pzt sabah tekrar gelicez nasip bakalim onlar icin ne zalan Hayirli olacaksa o zaman olsun ins

Canım nasılsın doktor ne dedi doğuma aldı inşallah bebişlerinde sende iyisinizdir 🙏
Yok canm iyiyiz şükür aslinda hazirlikli gittik ac karnina dobler den bakti dune gore biraz daha iyi dedi drum onlar icin anne karni riskli olmayabaslarsa alirim dedi sonra nstye baktı sancilar hala var ama pzt sabah tekrar bi bakalim dedi hayirlsii ne zaman ise o.zaman gelsin kuzularim ins🤲

Herkese günaydınlar…
pankekk pankekk rüyamda sizi gördüm, bize haber vermişsiniz. Bir müddet yatışınız yapılmış hastanede, gözlemlenmişsiniz. Doğum daha sonra olmuş. Herşey yolunda diyordunuz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻🍀
Ayy canm kalbi guzel arkadaşım hissetmissin cok sukur suanda hersey yolunda bakalim pzt tekrar gidicwz biraz siklastirdi kontrolleri

Selam tecrübeli anneler 🌹 Doğum için gün sayanlar sağlıkla kucaklasın bebişlerini inşallah. Doğum yapan sevgili anneler hepinize geçmiş olsun. Seneye bu zamanlar bebişlerle gezmeye bile gidersiniz artık 🤲 Siz tecrübeli annelere sormak istediğim bişey var. Beşik veya yatak odası konusunda neler yaptınız ne aldınız? İkiz olunca daha detaylı düşünmek gerekiyor çünkü. Ben henüz 16 haftalığım. Doğumdan sonra tek başıma bakmak zorundayım. Eşim bir iki ay izin alıp yanımda kalacak o kadar. En azından yatak beşik konusunda zorlanmak istemiyorum. Ne kadar süre anne yanında yatıp ne zaman odalarına geçecekler acaba?

Pembe Lotus Pembe Lotus canın nasılsın çıktınızmı hastaneden
Dün cikarmadilar crp 134 lerden 110 düşmüştü Dr 100 altina dusmeyince hastaneden cikamazsin dedi 6lt serum ve sabah akşam antibiyotik yapıldı bu 2 gecede nst iyi çıkıyordu sabah yeniden kanda crp bakildi 66 düşmüş

Dr 5 günlük sabah akşam igne yazdı pazartesi kontrole cagirdi ayaklarım ve bacaklarım çok şişti hareketsizlik ve serumlardan
Bu 2 gecelik hastanede yatış bize 6 bine patladi
Sordugun icin sagol canım benim ❤

Tek kalan hanımlar nasıl gidiyor
Canım tek değilim annem her daim yanımda aynı binada oturuyoruz yine aynı binada oturan küçük yengem ve büyük yengem doğumdan beri yanimdalar hatta büyük yengem bende kalıyordu dün evine gitti küçük olanında çocuklar hasta diye çıkamıyor 😁 annemle tek kaldık resmen pertiz ikisi aynı anda uyanmaya başlıyor hiç yapmazlardi 😁 o yüzden annemle Allah tek bakmak zorunda olanlara yardım etsin diye sürekli dua ediyoruz 🙏🙏🙏hem meme hem mama veriyorum birinin doymasi gazı derken 1 saat sürüyor o arada diğeri ağlıyor diye meme verirken mochi takıyor çıkan sütü diğerine veriyorum hızlı olsun diye ☺️ oğlum daha küçük doğdu kızıma göre o yüzden çok kuvvetli emmiyor hâlâ o yüzden sağdigim sütü hep ona veriyorum.bu arada emzik vermeye başladım çok ağlamasınlar diye gazları oluyordu gaz damlasına başladım iki gündür çok istemesem de mecbur.hep bir çelişki acaba doydular mi 15 günlük iken kontrole gittiğimde ikiside doğum kilolarına ulaşmışlar hatta üstüne çıkmışlardi ama yine de hep tedirginim. Emzirip üstüne 40cc mama veriyorum hafta başında 50 cc cikicam verdikçe yazıyorum saatlerini günde 7 kere besliyorum sizce yeterli mi? Doktor günde 8 kere besliyorsan 30.35 cc yeter demişti benim sırf mama 40 cc bir yerlerde hata yapmıyorum inşallah. Allah hepimize yardım etsin en çok da tek bakmak zorunda olanlara güç kuvvet versin inşallah 🙏🙏🙏🙏

Merhaba kızlar bende 6+3 günlük hamileyim
İnşallah çift yumurta ikizleri benimkilerde
Pazartesi kalp atışı için randevumuz var yani 6+5 te sizce duyarmıyım
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza ben 6 haftalık iken duydum kalp atışlarını ama herkeste aynı mı olur bilmiyorum ☺️

Dün cikarmadilar crp 134 lerden 110 düşmüştü Dr 100 altina dusmeyince hastaneden cikamazsin dedi 6lt serum ve sabah akşam antibiyotik yapıldı bu 2 gecede nst iyi çıkıyordu sabah yeniden kanda crp bakildi 66 düşmüş

Dr 5 günlük sabah akşam igne yazdı pazartesi kontrole cagirdi ayaklarım ve bacaklarım çok şişti hareketsizlik ve serumlardan
Canm cok gecmis olsun ins ilaclar işe yarar ins boyle durumlarda imkanina gore fakülte yada devlete de gidebilirsin

Sağol canım inş
Doktorumun anlaşmalı olduğu hemde doğum yapacagim hastane bilemedik bu kadar çok tutacagini
Gercekten ozel hastaneler inanilmaz ucret aliyor. Gecen ben de endokrine gittim. Seker olcumu icin rapor yazacakti. Rapora bile ucret istediler. Artik nereden ne alacaklarını şaşırdılar. Acaba bu tarz durumlarda ozel saglik sigortası dogum kapsamlı olmasa da geçmiyor mu?

Benim doktorum da anlasmali hastaneler ile calisiyor. Dogumum da bu sekilde olacak. Ek bir seyler cikarsa nasil olacak hic bilmiyorum valla.

Canm cok tsk ederm daha once bahsettin mo bilmiyrm iyi geldi sagolasin sabah geldik hast hazirlikli sekilde kizimin durumu iyi cokti nst de sanci cikti ama dr suan normal gidyr gibi ama.arrik daha sik bakalim.dedi pzt sabah tekrar gelicez nasip bakalim onlar icin ne zalan Hayirli olacaksa o zaman olsun ins
Canım bebişlerinde seninde iyi olmana sevindim hayırlı zaman onlar için ne zamansa ozaman gelsinler inşallah 🙏

Sende bebişlerde iyisiniz ya giden para olsun dicez artık ne yapalım doğumu konuştunuz mu ne kadar tutuyormuş yani ücretleri böyleyse doğumda pahalıdır gibi geldi bana

Gercekten ozel hastaneler inanilmaz ucret aliyor. Gecen ben de endokrine gittim. Seker olcumu icin rapor yazacakti. Rapora bile ucret istediler. Artik nereden ne alacaklarını şaşırdılar. Acaba bu tarz durumlarda ozel saglik sigortası dogum kapsamlı olmasa da geçmiyor mu?

Benim doktorum da anlasmali hastaneler ile calisiyor. Dogumum da bu sekilde olacak. Ek bir seyler cikarsa nasil olacak hic bilmiyorum valla.
Doğumu konuştun mu canım ücret ne kadar tutuyor benim kaybım olmasaydı ve bunlar ikiz olmasa devleti düşünürdüm sanırım özelde bir sıkıntı çıkaa bir gece fazladan kalsak çıkarcakları faturayı düşünemiyorım

Back