• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Canlar 34. Haftaya kadar hiç ödem oluşmamıştı ama kaç gündür sadece sol ayağım bileğim bayağı şişti adalat falan başladım ondan mıdır acaba... belki bebişlerr haksızlık yapıyom ama gelsinler istiyorum 😖
Canım benim her iki ayakta da ödem oluyor, ama tek ayakta oluşan şişme önemli demişti benim doktorum ve hemen haber vermemi istemişti. İstersen hemen bir tansiyonunu ölç ve doktoruna mesaj at bakalım ne diyecek

Ben nspacam bilmiyorum annem 15 gün aklip dönerim diyor sabah 7 bucuk da doğum var dua edin nolur
Hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlıca kucağına alırsın. 15 günde toparlarsın inşallah. Benim maalesef hiç kimse olmadı yanımda zor mu zor evet ama herşeyin başı sağlıkmış. 25 gündür yaşadıklarım çok zordu annem gelecekti gelemedi sağlık sorunları yüzünden lohusalığım hergün ağlayarak geçti. Hayırlısı olsun bence 15 gün iyi bir süre. Annen yanında olacakmış sonrasında da zorlanırsın ama yaparsın inşallah. Hayırlı doğumlar olsun.

Hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlıca kucağına alırsın. 15 günde toparlarsın inşallah. Benim maalesef hiç kimse olmadı yanımda zor mu zor evet ama herşeyin başı sağlıkmış. 25 gündür yaşadıklarım çok zordu annem gelecekti gelemedi sağlık sorunları yüzünden lohusalığım hergün ağlayarak geçti. Hayırlısı olsun bence 15 gün iyi bir süre. Annen yanında olacakmış sonrasında da zorlanırsın ama yaparsın inşallah. Hayırlı doğumlar olsun.
Amin canim Allah razı olsun suan ne hissedecegimi bilmez bir haldeyim sezeryan korkum var karnim zaten yanık sonrasi nasıl olacak bebeklerime nasıl bakacağım onu düşünüyorum

Sağlıkla al canm Bebişlerini kucağına inşallah 15 günde iyilesiyorsun zaten allahın izni ile bakarsın rabbim sabrını veriyor. 20 günlükken gitti kayinvalidemler 15 gündür tek bakıyorum zor oluyor ama bakıyorsun sağlık olsun yeterki sende bakarsın 🤗
Aynen kuzum toparlanırm hemencecik inşallah da bakarım o sorun olmaz bence tek sorunum suan sezeryan korkum ve ameliyat sonrası agri

K Kapikulpu hadi bitti artik hersey, korkacak birsey yok aylardir tum zorluklari atlattin bunun yaninda sezeryan nedir ki? 10gundur nefes alsinlar diye dua ediyorum, hic dokunmadigim bebeklere sut sagmak zorundayim, onlar iyi olsun ben 10 sezeryan daha olurum. Saglikla kucagina alacaksin oyle dusun.

K Kapikulpu hadi bitti artik hersey, korkacak birsey yok aylardir tum zorluklari atlattin bunun yaninda sezeryan nedir ki? 10gundur nefes alsinlar diye dua ediyorum, hic dokunmadigim bebeklere sut sagmak zorundayim, onlar iyi olsun ben 10 sezeryan daha olurum. Saglikla kucagina alacaksin oyle dusun.
Insallah bebegim Rabbim inşallah hepimize 4 ay snra bunlar durmuyor uyuyamıyoruz diye sohbet etmek nasip etsin Rabbim Safi ismiyle evlatlarımıza ve bize sifa versin 🤲 sabır acıdır meyvesi tatlı insallah

Canim her sey yolunda değil mi? Yakinda çıkarlar hic merak etme sen, kavuşursun. Benim de muhtemelen en iyi ihtimalle 30. Haftalarda dogum olacak. Ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum. Yatmaktan o kadar sıkıldım ki anlatamam. Neyse gececek bu günler diyorum hep kendime. Insallah her sey hepimiz için çok cooook coooook guzel olacak.

Amin canim Allah razı olsun suan ne hissedecegimi bilmez bir haldeyim sezeryan korkum var karnim zaten yanık sonrasi nasıl olacak bebeklerime nasıl bakacağım onu düşünüyorum
Sezeryan hikayeni merakla bekliyorum. Ben de ameliyattan çok korkuyorum. Omurgama nasıl iğne sokturacağim, orda kimseye eziyet etmeden nasil sakin sakin orda yatacagiz... Karnimiz kesilirken konuşmadan milletin işine karışmadan soru sormadan nasıl yatacagiz işlem aninda ☹️ dogumhanedeki herkes benden nefret edecek.

Benim düzenliydi canım... bebişler kaç kilo ben artık gelsinler istiyorum 😍 34+4
Geçen perşembe 2700 e 2090li bir şeydi. Ben 2700e inanmadim, bir onceki haftasinda 2200 küsür idi, 500gr 1haftada alamaz yanlış ölçüm diye düşündüm. Yarın muayene var yeni ölçümler yapilacak, herhalde yarin son ölçüm olacak benim için. İnşallah bu cuma alırlar. Karnimda bebeklerin olduğu yerlerde acılarım arttı. Bagirsaklarima çok yük var, kontrol edemiyorum tuvalete çıkışlarımı. Lavman yapiyorlar mi acaba sezeryan öncesi

Insallah bebegim Rabbim inşallah hepimize 4 ay snra bunlar durmuyor uyuyamıyoruz diye sohbet etmek nasip etsin Rabbim Safi ismiyle evlatlarımıza ve bize sifa versin 🤲 sabır acıdır meyvesi tatlı insallah
Saglikla bebeklerini kucagina al ins canm guzel haberlerini bekliyoruz 🤲🤲

Bu sezeryan kesigini nasil kapatiyorlar, özelde lazer, devlette dikiş tarzı ayirimlar yok değil mi? Herkese sadece dikiş mi atılıyor standart?
iki kez de ozelde oldum ilki dikisti bu yapıştırma. dikis alinirken çok acimiyo ama yine de insan panik oluyo tabii o yuzden yapıştırma işini sevdim

Geçen perşembe 2700 e 2090li bir şeydi. Ben 2700e inanmadim, bir onceki haftasinda 2200 küsür idi, 500gr 1haftada alamaz yanlış ölçüm diye düşündüm. Yarın muayene var yeni ölçümler yapilacak, herhalde yarin son ölçüm olacak benim için. İnşallah bu cuma alırlar. Karnimda bebeklerin olduğu yerlerde acılarım arttı. Bagirsaklarima çok yük var, kontrol edemiyorum tuvalete çıkışlarımı. Lavman yapiyorlar mi acaba sezeryan öncesi
ikizlerde olcumler güvenilir degil gercekten bir tanesinde 400 gram vardi ölcumuyle. sezaryen oncesi lavman hic duymadim ama sonrasinda 2. gun hala gaz çıkaramadıgim icin bana lavman yapıldı

Aynen kuzum toparlanırm hemencecik inşallah da bakarım o sorun olmaz bence tek sorunum suan sezeryan korkum ve ameliyat sonrası agri
Bn ağlayarak girdim doğuma korkuyordum ama Korkulacak hiç bir şey yok sende korkma bebeklerine kavuşacağını düşün herşey güzel olacak inşallah 🤗

Back