- 8 Mart 2020
- 5.422
- 26.982
- 498
- Konu Sahibi Inquisitive
- #10.021
Amin canımAllah kolaylık versin canım kardeşin eşin yardım eder
Annem sadece 3gun izin alabilir esimde 1hafta kızkardeşimle evlerimiz yakin çok şükür
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımAllah kolaylık versin canım kardeşin eşin yardım eder
Çok zor canm ama allah bir kolaylık veriyor. Sende bakarsın merak etme Emzirmek en mantıklısı canm vakit kaybı çok olsada ben sagfigim zamn göğüslerim çok rahatlamıyor bebeklerim emince daha rahat oluyorum. Birde oglumun ağzında pamukcuk var galiba emmek istemiyor biberonla bile zor iciriyorum ne yapicam bilmiyorum perşembe doktora gidicem ilaç verir heralde.Yasemin nasıl tek bakıyorsun seni tebrik ederim çok zor yaa kıyamam ama çalımını almışsın ben de diyorum birşeyler yapmam lazım her zaman yanımda biri olamaz. Sağma makinesinin lansinoh biberon vardı kullanmıyordum aVentlerle birine fazla geliyor iyi ki söyledin onu kullandım iyiymiş gerçekten. Emziriyorum ben de kadın öyle dedi korktum.
Maaşallah bnde merak ediyorum bnmkilerin kilolarını 2 hafta önce kızım 3 oğlum 3500 du 4 olmuslarmidir heralde. 35 günlük olduk bizi çağırmadı daha sağlık ocağı bakalım ne zmn çağıracaklarAşı hepatit oldular 1 ay aşısı. Biri 4 kilo diğeri 4 200 küsür. Aç kurt gibiler asla dur durak yok şiştiler iyice
kalcadan enjeksiyon kas ici yaniBen 26.haftadayım, bana da ciğer geliştirici iğne yapılacak, 24 saat arayla 2şer iğne dedi doktorum da . Ben direkt kas içi iğne diye biliyordum, serum diyenleriniz de olmuş kafam karıştı. Sizler nasıl yaptırdınız?
Hahaha bizim de öyle olacak sanırım biraz büyüsünler derken tombik olup çıkacaklar sütüne nasıl karıştırıyorsun sütle mi hazırlıyorsun hiç bilmiyorum mama konusunu Valla biz de çıkarıp duruyoruz ama bitmiyor gazları bazen kendileri de çıkarıyor ama sürekli bir hareket halindeler inşallah geçerBen de emzirmeyi bıraktığımdan beri 50 ile başladım 60 verdim birsüre 2 haftadır işte 70 80 verdim. Doktor bir ayda bir buçuk kilo almışlar diye 80 verme 60 ver dedi ama mümkün değil. Ben bir ara sütüm yetmiyor tribine girdim o zaman aptamil almıştı eşim bir kaç defa verdik iyi gelmedi şimdi hipp combiotik var evde ama dediğim gibi sadece mama vermedim hiç kendi sütüme karıştırıyorum. Günlük aldıkları mama 90 ı geçmez. Damla olarak bizde sab simplex var günde 3 defa bio gaia günde bir defa en başından beri her beslenmeden sonra gazlarını çıkardık artık çıkarmadıgimiz zaman kendiliginden bile çıkardıkları oluyor.Bu arada kusuyor dediğimde doktor çok veriyorsun ondan kusuyor dedi. Biri kusuyor biri kusmuyor. Kusmayan duba gibi şişman oldu zaten kusan da hiç doyduğunu kabul etmiyor tombul olana yetişmeye çalışıyor sanrım
Canim ben de 25. Haftadayim. Popodan yaptilar igneyi serum yapilmadi bana da. 24 saat arayla 2 ser doz seklinde oluyor.Ben 26.haftadayım, bana da ciğer geliştirici iğne yapılacak, 24 saat arayla 2şer iğne dedi doktorum da . Ben direkt kas içi iğne diye biliyordum, serum diyenleriniz de olmuş kafam karıştı. Sizler nasıl yaptırdınız?
kalcadan enjeksiyon kas ici yani
Tamamdır doğru anlamışım o zaman, teşekkürler cevaplarınız içinCanim ben de 25. Haftadayim. Popodan yaptilar igneyi serum yapilmadi bana da. 24 saat arayla 2 ser doz seklinde oluyor.
Benim düzenliydi canım... bebişler kaç kilo ben artık gelsinler istiyorum 34+4Dün gittim muayeneye. Nst düzensiz ama 99 seviyeleri gördüğüm bile oldu. Gerçekten mukus plug gelmiş. Açılma başlamış. Persembe muayenede, cuma günü için sezeryan karari alabiliriz dedi.
Pahalı değil canım eşim eczaneden aldı acilde yaptım 20 30 lira falan... hastanede de yaptılar para alınmadıSevindim canm darisi basima ins benimde düşer bakalim ciğer geliştiricide pahaliymis gerçi zaten bizim istegimize gore degil dr gerek gorurse yapılıyor dimi
Ben nspacam bilmiyorum annem 15 gün aklip dönerim diyor sabah 7 bucuk da doğum var dua edin nolurIlk oğlumda da hastanedeki ilk gece uyudu bunlarda da uyudu. Ama ben kavga çıkarıyorum valla. 1 aydır annemler geliyor dönüşümlü. Evvelsi gün gelmeyin biz bakarız dedim. Gece benimle birlikte baktı sürekli" böyle bir hayat olmaz "diyor :) gündüz işi olmadığı zamanlar ilgileniyor ama hakkını yiyemem. Gece de işte bir defa yardım etti o kadar.
Anladm canm hayirlsii bakalim henuz bana birsey diyen olmadi bakalim haftaya özel hast deki dr uma gidince ne der bilmiyrmPahalı değil canım eşim eczaneden aldı acilde yaptım 20 30 lira falan... hastanede de yaptılar para alınmadı
Ben 31. Haftada vurdurdum canım 34 te sancılarım başladı o gün yine vurdular hayırlısıAnladm canm hayirlsii bakalim henuz bana birsey diyen olmadi bakalim haftaya özel hast deki dr uma gidince ne der bilmiyrm
Canım benim sağ salim doğsunlar gerisini hiç düşünme valla ben düşünmüyorum hiç hatta çok rahatım galibaaa... hep güzel düşün güzel olsun allah büyük... bebişler geliyor ay bak ben heyecanlandım şu an onu düşünme onları kucağına aldığını kokladığını düşünBen nspacam bilmiyorum annem 15 gün aklip dönerim diyor sabah 7 bucuk da doğum var dua edin nolur
Saglicakla kucaginiza alırsınız inşBen nspacam bilmiyorum annem 15 gün aklip dönerim diyor sabah 7 bucuk da doğum var dua edin nolur
Canım dualarım sen ve kuzuların ile sağlıkla kucağına alacaksın inşallah yatın güzel haberlerini bekliyoruzBen nspacam bilmiyorum annem 15 gün aklip dönerim diyor sabah 7 bucuk da doğum var dua edin nolur
Sağlıkla al canm Bebişlerini kucağına inşallah 15 günde iyilesiyorsun zaten allahın izni ile bakarsın rabbim sabrını veriyor. 20 günlükken gitti kayinvalidemler 15 gündür tek bakıyorum zor oluyor ama bakıyorsun sağlık olsun yeterki sende bakarsınBen nspacam bilmiyorum annem 15 gün aklip dönerim diyor sabah 7 bucuk da doğum var dua edin nolur
Hayırlı güzel bir doğum olacak yavrularına kavuşacaksın inşallah canım, kaşıntılarından da kurtulacaksın bak öyle düşün.Ben nspacam bilmiyorum annem 15 gün aklip dönerim diyor sabah 7 bucuk da doğum var dua edin nolur