• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Canim hangisinde az iz kaliyor bilgin var mi?
iz kişinin vucuduyla alakali galiba :( catlak gibi. benim dikişli izim 2 seneye yakin kirmizi kabarık kaldi anca azalmisti. ic camasirinin içine denk geldiği icin cok sorun etmedim. bu sefer de yine lastik kisma denk geliyor galiba ama gecen seferki gibi olursa ozel dermatolog bulup sildiricem onu bir daha sezaryen olmayacagim insallah diye düşünerek

Hayırlı sabahlar herkese, doğum yapmış arkadaşlara sorum var. Doğumu devlette mi özelde mi yapmak daha iyi hani sezeryan hep aynı derler. Bana göre özelde daha özenli birde ikiz olması dolasıyla. Sizin fikriniz nedir? ☺️

Hayırlı sabahlar herkese, doğum yapmış arkadaşlara sorum var. Doğumu devlette mi özelde mi yapmak daha iyi hani sezeryan hep aynı derler. Bana göre özelde daha özenli birde ikiz olması dolasıyla. Sizin fikriniz nedir? ☺️
Her devlet hastanesi kesinlikle bir değildir nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ben normalde özele gidiyorum. Dün ağrım vardı nst çektirmem gerekti, doktorum da şehirdisindaydi bende devlete gittim. Aman allahım gerçekten hayatım boyunca böyle bisey görmedim. Kimse açıklama yapmıyor. Herkes kızgın, herkes ters. Bisey sorman suç. Eşimi bile almadılar. Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın gerçekten. Mecburiyetten giden bir sürü insan var bu tavırlara maruz kalıyorlar.

Her devlet hastanesi kesinlikle bir değildir nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ben normalde özele gidiyorum. Dün ağrım vardı nst çektirmem gerekti, doktorum da şehirdisindaydi bende devlete gittim. Aman allahım gerçekten hayatım boyunca böyle bisey görmedim. Kimse açıklama yapmıyor. Herkes kızgın, herkes ters. Bisey sorman suç. Eşimi bile almadılar. Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın gerçekten. Mecburiyetten giden bir sürü insan var bu tavırlara maruz kalıyorlar.
Kesinlikle size katiliyorum bursada yaşıyorum bende, özel her zaman ilgisi herşeyiyle farklı zâten

Kesinlikle size katiliyorum bursada yaşıyorum bende, özel her zaman ilgisi herşeyiyle farklı zâten
Ben de Bursa’dayım normalde Acıbadem’e gidiyorum. Doğum da orada olacak diye planlıyoruz. Bana daha bir hastane havası veriyor açıkçası. Medicana ise biraz daha garip geliyor. Hemşirelerin hostes gibi dolaşması bana garip geliyor. Daha önce checkup sırasında Kadın Doğuma gitmiştim Medicana’da hiç sevmemiştim. Yarın bir arkadaşın tavsiyesiyle tekrar gideceğim bakalım değişen birşey var mı. Ancak ne olursa olsun her ikisi de devlete göre daha iyidir diye düşünüyorum.

slm lar bende ıkızlere hamıleyımm haftaya persembe 20,haftaya gırecem çarşamda 1gun önce organ tarama yaptıorsam erkenmı
Sanırım erken olmaz sonuçta 1 gün ama ben hep bu tarz kontrollere o haftanın 4. veya 5.günü gitmeyi tercih ettim. Sonuçta ikizler belki tekil gebeliğe göre daha geç gelişir mantığıyla. Smin olmak adına yani.

Ben de Bursa’dayım normalde Acıbadem’e gidiyorum. Doğum da orada olacak diye planlıyoruz. Bana daha bir hastane havası veriyor açıkçası. Medicana ise biraz daha garip geliyor. Hemşirelerin hostes gibi dolaşması bana garip geliyor. Daha önce checkup sırasında Kadın Doğuma gitmiştim Medicana’da hiç sevmemiştim. Yarın bir arkadaşın tavsiyesiyle tekrar gideceğim bakalım değişen birşey var mı. Ancak ne olursa olsun her ikisi de devlete göre daha iyidir diye düşünüyorum.
Bende özel anadoluya gidiyorum murat beye çok memnunum. Doğumu kendisinin yapması en büyük isteğim. Giden para olsun evlat için dünyaları serip bulamayanlar var çok şükür allah isteyenlere nasip etsin inşallah 🌷

tek kişilik oda ayarlanabilirse düşünülebilir. devlette evrak isi prosedur vs cok fazla. ayrica calisanlarin tükenmiş oldugunu da unutmayalım. bir de kac kez ikiz bebek dogurcaz Allah aşkına imkaniniz varsa ozelde yapın 💕

Selam arkadaşlar 👋🏻 Şu mukus tıkacı denen şey yani halk arasında bilinen adıyla nişan gelmesi durumu sizde oldu mu? Olduysa nasıl bir şeydi? Ben tuvalette peçeteye silince beyaz yapışkan sümüksü akıntı gibi bir şey geldi de acaba o şey mukus tıkacı mıydı? 🙈

tek kişilik oda ayarlanabilirse düşünülebilir. devlette evrak isi prosedur vs cok fazla. ayrica calisanlarin tükenmiş oldugunu da unutmayalım. bir de kac kez ikiz bebek dogurcaz Allah aşkına imkaniniz varsa ozelde yapın 💕
Çok şükür imkanım var 👯‍♀️ kesinlikle özel zaten sorduğum kabahat 🤭🤭

Geçen perşembe 2700 e 2090li bir şeydi. Ben 2700e inanmadim, bir onceki haftasinda 2200 küsür idi, 500gr 1haftada alamaz yanlış ölçüm diye düşündüm. Yarın muayene var yeni ölçümler yapilacak, herhalde yarin son ölçüm olacak benim için. İnşallah bu cuma alırlar. Karnimda bebeklerin olduğu yerlerde acılarım arttı. Bagirsaklarima çok yük var, kontrol edemiyorum tuvalete çıkışlarımı. Lavman yapiyorlar mi acaba sezeryan öncesi
Kuzum hiçbir bilgim yok.. ben de bugün full hastanedeydim bacaklarım aşırı ağrıyordu damar tıkanıklığından şüphelendi doktor çıkmadı ama bir sürü şey doktor 10 gün daha dayan dedi 36 olsun istiyor benim de geçen hafta biri 2000 di şimdi 2500 dedi ben de pek güvenmiyorum artık ölçümlere

Her devlet hastanesi kesinlikle bir değildir nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ben normalde özele gidiyorum. Dün ağrım vardı nst çektirmem gerekti, doktorum da şehirdisindaydi bende devlete gittim. Aman allahım gerçekten hayatım boyunca böyle bisey görmedim. Kimse açıklama yapmıyor. Herkes kızgın, herkes ters. Bisey sorman suç. Eşimi bile almadılar. Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın gerçekten. Mecburiyetten giden bir sürü insan var bu tavırlara maruz kalıyorlar

Ayyy ben kavga ettim çıktım canım artık gitmiyorum tavırları aşırı geriyor beni inan durumumuz pek yok ama maalesef özele gitmek zorundayım bebeklerimiz her şeyden önemlş

Canim ben Zeynep kamil hastanesinde ocak ayında acile gitmistim. Yarim saatte sira gelmisti. Doktor muayene etti kan testi yapti sonra kan sonucuna göre de yönlendirme yapmisti. Cok ilgilenmislerdi.
Ama dogum icin ikiz bebek zaten riskli bizim oyle bekleyip planli dogum olur mu o bile belli degil. Cok iyi doktorlara ve bebek yogun bakim unitesi cok iyi olan merkezlere gitmemiz gerekecek.

Kizlar bugun burda gecen haftada gittigim hastanedeki bir doktora gittim. Normalde beni takip eden bir doktor degil fakat kendi doktorum lokasyon olarak uzakta. Igne olunacağı zaman veya bebeklerle ilgili bir durumdan endişelendiriyor zaman bu perinatol8g a gidiyorum.

Bu haftada kontrol randevusuydu. Gittik bir sorun mu var neden geldiniz dedi. Ciger geliştirici igneler yapilacak dedim. Tamam inin acilden yaptirin dedi. Bebekleri muayene bile etmedi. Kontrol randevularinda muayene yapmiyor mu doktorlar? Cok sasirdim acikcasi

Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacak süt sağma makinası öneriniz nedir acaba neye dikkat etmeliyim doğum yaklaşıyor aradan çıkartayım diyorum da

Back