- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi Inquisitive
Çok haklısın rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin.cok zor kalbi atan bı bebeği sonlandırmak rabbim kimseyi böyle bı secenek yapmak zorunda bırakmasın.perinatolog kontrolünde misin normal kadın doğum mu?teşekkür ederim yaptirmayacagim doktor risk görseydi ensede burunda falan o zaman düşünecektim ama olumsuz bir sey olsa da aldirmaya cesaret edemem
Canım çok geçmiş olsun. Allah’ın izniyle vücut emer geçip gider inşallah. Ben bir kere kanama geçirdim kontrole gittiğimde üç ayrı bölgede kanama vardı. Ne kanama ne kahverengi leke oldu bir ay sonraki kontrolde hepsi kaybolmuştu. Biliyorum endişelenmemek zor ama aklına kötü getirmeKizlar kesenin yanında kanama alanı gördü dr bugun vücut ederse iyi yada kahverengi şekilde atarsa sorun yok ama alan büyürse sorun olur dedi cok korktum kanama alanı neredeyse keseye yapışık
üç farkli doktora gittim şimdiye kadar normal kadin doğum hepsi perinatolog bulunduğum ilde yok. şimdiki kadin doğum doktorum iyi alaninda basarili Allaha güvendik buna devam. gerek görürse beni perinatologa yönlendirecegine inaniyorumÇok haklısın rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin.cok zor kalbi atan bı bebeği sonlandırmak rabbim kimseyi böyle bı secenek yapmak zorunda bırakmasın.perinatolog kontrolünde misin normal kadın doğum mu?
İnşallah bitanem 3 kere şiddetli kanama yasadim ya çok korkuyorumŞiddetli bir şey olsaydı çoktan kırmızı olarak akardı. Büyük ihtimalle sonradan kahverengi akıntı olarak çıkıp gider ya da emilir o.
Insallah geçer bebegim yaa cok korkuyorum benm 3 kere kirmizi kanamam olduCanım çok geçmiş olsun. Allah’ın izniyle vücut emer geçip gider inşallah. Ben bir kere kanama geçirdim kontrole gittiğimde üç ayrı bölgede kanama vardı. Ne kanama ne kahverengi leke oldu bir ay sonraki kontrolde hepsi kaybolmuştu. Biliyorum endişelenmemek zor ama aklına kötü getirme
Şu an kaçıncı haftadasın ? Haftalar ilerledikçe geçiyor seninde için biraz rahatlar umarım. Allah’ın izniyle bir şey olmazInsallah geçer bebegim yaa cok korkuyorum benm 3 kere kirmizi kanamam oldu
Anladım canım doğal gebelikmi senin?üç farkli doktora gittim şimdiye kadar normal kadin doğum hepsi perinatolog bulunduğum ilde yok. şimdiki kadin doğum doktorum iyi alaninda basarili Allaha güvendik buna devam. gerek görürse beni perinatologa yönlendirecegine inaniyorum
doğal gibi değil gibi aşılama için ilac kullandim yumurta büyüdü ama kontrol tarihine kadar kendi kendine catlamis catladiktan bir ya da iki gün sonra yakaladik apar topar asilama yapti doktor. asilamadan once biz ilişkiye girmistik zaten. catlatma ignesi de kullanmadim asilama da gec kaldi ama ismi aşılama oldu hamileliginAnladım canım doğal gebelikmi senin?
yaa normal bence oldukça iyiKızlar merhaba ben 4. Ayı bitirdim ve toplamda 4 kilo aldım. Göbeğimde valla 7 aylık gibihiç bulantım olmadı o yüzden gayet yiyorum yani ama şimdiden böyleyim sonrasını düşünemiyorum amniyon sıvısı bebekler plesentalar rahîm ağırlığı hepsini hesapladığımda 1ya da 1buçuk kilo geliyorlar 2bucuk kiloyuda kendime almışım:)) hakkımda hayırlısı artık
ayKızlar merhaba ben 4. Ayı bitirdim ve toplamda 4 kilo aldım. Göbeğimde valla 7 aylık gibihiç bulantım olmadı o yüzden gayet yiyorum yani ama şimdiden böyleyim sonrasını düşünemiyorum amniyon sıvısı bebekler plesentalar rahîm ağırlığı hepsini hesapladığımda 1ya da 1buçuk kilo geliyorlar 2bucuk kiloyuda kendime almışım:)) hakkımda hayırlısı artık
11 +3 canim sence gecer miŞu an kaçıncı haftadasın ? Haftalar ilerledikçe geçiyor seninde için biraz rahatlar umarım. Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Çok zor kuzum tahmin edebiliyorum seni peki evde tekmisin hani kafanı dağıtacak film kitap örgü iyi gelirmi böyle şeylere odaklanamıyorum belki daha iyi olur ama tabi suda var az daha bebislerin büyüsün geçer canım benim sen düşünme bunlaridaInan stres kontrol mekanizmam çökmüş halde
Kuzum yalnızım evde netflix izliyorum zaten yataktan kalkmak yasak orgu için oturmam lazım hersey yasak wc dışında ve yemek yemek için kalkıyorum bir komşum var saolsun o bana hergun yemek getiriyor bebekler az büyüse karnım wz az belli oluyor ne biliyim ya da ben kendimi avutuyorumÇok zor kuzum tahmin edebiliyorum seni peki evde tekmisin hani kafanı dağıtacak film kitap örgü iyi gelirmi böyle şeylere odaklanamıyorum belki daha iyi olur ama tabi suda var az daha bebislerin büyüsün geçer canım benim sen düşünme bunlarida
Geçer canım üç ayrı kanama alanı bir ay içerisinde kayboldu inşallah seninde öyle olur11 +3 canim sence gecer mi
Insallah kuzum neler yaptın nasıl geçtiGeçer canım üç ayrı kanama alanı bir ay içerisinde kayboldu inşallah seninde öyle olur
Canım öncelikle sürekli yatmadım evin içinde canım sıkıldıkça hareket ettim sürekli yatmanın faydası olduğuna İnanmıyorum belin ağrıyor başın , boynun ağrıyor yat yat. Bir de ben annemin yanındaydım saolsun kafamı dağıttı. Bu dönemde yalnız olmak çok sıkıntı. Eğer başka çaren yoksa kendini filme diziye falan verInsallah kuzum neler yaptın nasıl geçti
Şuan ne kadarlık hamilesinBende öyleydim ilk 3 ay şuan +8,5 ile yoka devam
ay