2022 ikiz annesi olacaklar

Arkadaşlar hazımsızlığı ne gibi çözüm buldunuz midem çok tuhaf hem açım ama midem çok dış yediklerim erimiyor sanki yanıyor,ağrıyor.yemek yiyince dahada rahatsız oluyorum varmı çözümleyen?

Canım öncelikle sürekli yatmadım evin içinde canım sıkıldıkça hareket ettim sürekli yatmanın faydası olduğuna İnanmıyorum belin ağrıyor başın , boynun ağrıyor yat yat. Bir de ben annemin yanındaydım saolsun kafamı dağıttı. Bu dönemde yalnız olmak çok sıkıntı. Eğer başka çaren yoksa kendini filme diziye falan ver
Aynen öyle yapıyorum film dizi yapıyorum hep bende tek olduğum için yemek corba falan yapıp yemek zorunda kaldığım zamanlar oluyor bazen kalkıyorum kuzum

Arkadaşlar hazımsızlığı ne gibi çözüm buldunuz midem çok tuhaf hem açım ama midem çok dış yediklerim erimiyor sanki yanıyor,ağrıyor.yemek yiyince dahada rahatsız oluyorum varmı çözümleyen?
Çubuk kraker ve balık kraker yedim canm hatta son günlerde su bile şisiriyor sanki beni öyle hissediyorum

Çubuk kraker ve balık kraker yedim canm hatta son günlerde su bile şisiriyor sanki beni öyle hissediyorum
Çubuk kraker ve beyazleblebi yiyorum canım ama hep onlarlafa olmuyor düzgün beslenmek şart ama bu şişlik beni şimdiden mahvetti

Oluyor canim o yaa geçici inşallah yumurta yemeye çalış kızartma karpuz vs. Yeme
Ay inşallah geçer şuan canım sadece patlamış mısır çekiyor ama korkuyorum eritemem diye.birde bı yerde okudum bebeğin yüzünde leke olurmuş mısırdan diye ne yapacağımızı sastik valla gercekmiki

Kuzum yalnızım evde netflix izliyorum zaten yataktan kalkmak yasak orgu için oturmam lazım hersey yasak wc dışında ve yemek yemek için kalkıyorum bir komşum var saolsun o bana hergun yemek getiriyor bebekler az büyüse karnım wz az belli oluyor ne biliyim ya da ben kendimi avutuyorum
Anladim canım benim bebisler için uzanacaksın demekki Rabbım kolaylığını versin kuzum hemencecik geçsin bitsin bu günler ins 🤲🏻 buyuyorlardir niye öyle olsun canım sen hiç üzülme tekmeler canımı yaktı günlerini daha söyleyeceğiz ve hatta doğuştan sonra bu gazları ne olacak diyeceğiz ins 🤲🏻🤗💚

Anladim canım benim bebisler için uzanacaksın demekki Rabbım kolaylığını versin kuzum hemencecik geçsin bitsin bu günler ins 🤲🏻 buyuyorlardir niye öyle olsun canım sen hiç üzülme tekmeler canımı yaktı günlerini daha söyleyeceğiz ve hatta doğuştan sonra bu gazları ne olacak diyeceğiz ins 🤲🏻🤗💚
Insallah Rabbim hepimize o sohbetleri nasip etsin canım benim

Ay inşallah geçer şuan canım sadece patlamış mısır çekiyor ama korkuyorum eritemem diye.birde bı yerde okudum bebeğin yüzünde leke olurmuş mısırdan diye ne yapacağımızı sastik valla gercekmiki
gecmez canim olur mu hic oyle sey ilk hamileliğimde leke yapar denen her seyi yedim karnima dokundum bir tane ben bile yok çocukta

gecmez canim olur mu hic oyle sey ilk hamileliğimde leke yapar denen her seyi yedim karnima dokundum bir tane ben bile yok çocukta
Banada mantıksız geliyor ama yinede aklım karisti.cilek yerden şöyle olur falan diyenler oluyor şehir efsaneside çok bu konularda sanırsam.yaptim yedim valla rabbim korusun eskiler hiç birşeye dikkat etmemiş maşallah çok sağlıklı bebekler.biz şimdi yok ikili üçlü dörtlü test.aslinda sakin olup akışına bırakmalı.senin mide bulantilarin ne durumda

Banada mantıksız geliyor ama yinede aklım karisti.cilek yerden şöyle olur falan diyenler oluyor şehir efsaneside çok bu konularda sanırsam.yaptim yedim valla rabbim korusun eskiler hiç birşeye dikkat etmemiş maşallah çok sağlıklı bebekler.biz şimdi yok ikili üçlü dörtlü test.aslinda sakin olup akışına bırakmalı.senin mide bulantilarin ne durumda
prilam içiyorum günde iki üç degisiyordu şimdi bire düşürdüm. icmeyince sabahtan aksama cikariyorum maalesef

Kızlar merhaba biz bugün 7+6 olduk çok şükür 🤲🏻 ama 2 gündür belim ağrıyor sizde böyle ağrılar oldu mu ? Acaba ikiz diye mi erken başladı anlamadım

Canım söylediğin durum bende de vardı karışık yememeye çalıştım mesela yemek yani yogurt gibi dikkat ettim bide soğuk hiç birsey tuketmedim buzdolabının meyve çıkarttığım bile ısınmasıni bekleyip yedim şuan daha iyiyim sende bi dikkat et umarım sanada faydasi olur

X