2022 ikiz annesi olacaklar

doktora çok sık gidiyorsun canım cok streslisin seni anliyorum da. ama bu stres inan ki kanamani da arttirir bebeklere de gecer. eğer durumun var ise online terapi almani tavsiye ederim. kanamam var iken

Canim inan bana önceki yaşadıklarım psikolojimi baya bozdu simdi de o korkularımla bas etmeye çalışıyorum karnım da çıkmadı millet diyor 11 haftalikken vardi karnım falan bende yok ne biliyim 3 ay bitse hayirla sağlıkla ben bir rahatlarım biraz daha belki

İnan bana ben o zamanda bile korkuyorum hani aman bise mi olacak bebeklerime boş mu bu hayallerim falan diyorm daha once 2 kez hüsrana uğradım diye bu korkular Rabbim her gece yatmadan dualar ediyorum oyle yatiyorum ne bilim stresten başa çıkamıyorum

Müthiş birşey Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişleri...Bende de pko vardı ve hemen kalamamıstım...Doktor demıstı kı yumurtaların aynı anda buyuyor ve bırbırlerını sıkıstırıyorlar o yuzden sıvrılmesı gereken yumurtada da ıstenılen buyukluge eremıyor atamıyorda adette olamıyorsun kistçikler olusturuyorlar dıyordu...Allaha sukur doğal yollarla hamıle kaldım.Çatlatma ıgnesı denemıstım ama basarısız oldu...2022 sonu gibi falan dusunuyoruz Rabbim nasip ederse eğer...Sülalelerimizde ikiz yok ve bende merak ettim Çok güzel birşey...Bebek bu dünyada verilen en büyük en kıymetli hediye hele bi de ikiz çifter hediye...Buradaki tüm hamilelere dua ediyorum...Allahım hepinizin kucağına sağ salim versin evlatlarınızı...Vatanımıza, bizlere hayırlı evlatlar olsunlar

O hep var ve doğana kadar da olacak ama mutlu olabilmek senin elinde emin ol kötüyü de bazen biz çağırıyoruz pozitif düşün pozitif olsun benim de bir kaybım var 8 haftalık ama artık İnan eskisi kadar düşünüp üzülmüyorum sağlıklı olsa zaten kucağında olurdu

Amin canım senin de allah gönlüne göre versin inşallah

Ben 55kg dan 47ye düştüm mide ağrısı ve bulantısı yüzünden tiksinmekten bir şey yiyemeyip. Vitamin hapları da midemi bulandirdi bırakmıştım komple. Doktora kilo kaybi yaşadım, midem kötü oluyor bir şey yiyemiyorum dediğim zaman; "bu ilk aylarda bir şey yemesen de olur onlar zaten senden beslenirler merak etme" dedi. Şimdilik depolarimizi tüketiyorlar anladığım kadarıyla, yemek yemek için aşırı zorlamaya gerek yokmuş. Sağlıklı ve bulantı yaşamayacak şekilde nasil rahat ediyorsak öyle takilabiliriz.

Hangi aşıdan yaptırdınız? Bana da doktorum aşılarının diğer dozlarini ol dedi. Ama bir tık korku hepimizde var. Ateşim filan çıkmıştı ilk doz biontechte, aşıdan dolayı bir ağrı sızı olacak korkumdan değil de bebekler için korkuyorum sadece.

şubat ayından 2 doz sinovacliydim zaten onlarda hafif basagrisi olmuştu. dün biontech oldum kol agrisi cok oldu azaliyor yavasca hafif de halsizlik oldu bugün. baska bir sıkıntım yok insallah da karsilasmam.
benim doktorum da hemen olmami istedi delta varyantinin gebeleri diğer mutasyonlardan cok daha fazla etkiledigini söyledi. bir hastasi da yogunbakimdaydi

Kaç kg aldın canım 13haftaya kadar ikili test ikizlerde gereksiz diyor Dr.yaptirdinmi

Kuzum inan ki hep yetmiyor gibi hissediyorum bugün de kanama alanı gördü dr napacagimi bilmiyorum

Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar hepimize nasip etsin zamanında dogsunlar inşallah

Kizlar kesenin yanında kanama alanı gördü dr bugun vücut ederse iyi yada kahverengi şekilde atarsa sorun yok ama alan büyürse sorun olur dedi cok korktum kanama alanı neredeyse keseye yapışık

Kizlar kesenin yanında kanama alanı gördü dr bugun vücut ederse iyi yada kahverengi şekilde atarsa sorun yok ama alan büyürse sorun olur dedi cok korktum kanama alanı neredeyse keseye yapışık
Canım geçmiş olsun ancak bu durumlar olabiliyor daha çok küçük senin bebişler o yüzden o kanama alanında geçer gider merak etme diğer formlarda bak böyle olup geçen çok kadin var sen şuan bunu düşünme dinlen ve stresten uzak dur hayirlisiyla geçip gidecektir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…