- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
doktora çok sık gidiyorsun canım cok streslisin seni anliyorum da. ama bu stres inan ki kanamani da arttirir bebeklere de gecer. eğer durumun var ise online terapi almani tavsiye ederim. kanamam var iken ben zaten aliyordum cok iyi geldiKizlar psikolojim hiç iyi değil bence daha once karnımda kalbi durmuş bebegimin kontrole cinsiyeti öğrenmeye gidene kadar da fark etmemistim en son doktora gecen pazartesi gittik bu gece rüyamda kalbi durmuş diyorlar sanki korktum uyandım ama cok korktum benm gibi olan hisseden varsa bana destek olur musunuz ne yapmam lazım sakin olmaya çalışıyorum kendimi telkin ediyorum arabam da sanayi de bakıma gitti olsa hemen giderdim doktora salı gunu gelecek gelir gelmez de gidecem doktora
kendini cok zorluyorsun haksizlik ediyorsun 5 aylikken bile cikmayan karinlar var hepsinin bebegi saglikli kilolu. ilk gebeligimde kocaman karnim vardi ama bebek 2600 gramdi epey düşük kiloluydu yani. bu aylarda beslenmenin önemi yok. yeter ki ciddi bir vitamin eksigin olmasin. onu da sürekli kontrol ediyorlar zaten.Yetmiyor ki canim bence milletin karni kocaman olmuş benim hiç karnım yok esim bana diyor yemedin az yedin yemiyorsun bazen yiyip tiksintiden ağlıyorum kusmamak icin kendimi tutuyorum hep
Ben 10+4 te gittiğimde bile hemşire karnın çıkmış demişti hiç kilo almadım hatta -1deyim hamile kaldığım kiloya göre ona rağmen şuan baya göbeğim var 13+6 yımabartmiyorsundur canim vardir karnin. benim vardi çünkü. herkes yok o şişkinliktir gazdir dedi ama degildi. suanda 13. haftadayim 5 aylik gibi karnim var. gaz degil siskinlik değil kilo hic değil çünkü 3 kilo verdim
Ay cidden ne kadar büyümüş ben de karnım çıktı diyorum sana bakınca çok da çıkmamışbenim karnim 13. haftalikken ve açken böyle kızlar. bütün kıyafetlerimden belli oluyor içeri çekemiyorum da 46 kiloyum dümdüz olmasi lazim. karnin henüz çıkmaması kadar çıkması da doğal. çıkmayanlarin iç karni geniştir muhtemelen veya karın kasları daha kuvvetlidir etrafa dağıtabiliyordurkarnin büyüklüğü sağlık göstergesi degil
Yaaa maşallahbenim karnim 13. haftalikken ve açken böyle kızlar. bütün kıyafetlerimden belli oluyor içeri çekemiyorum da 46 kiloyum dümdüz olmasi lazim. karnin henüz çıkmaması kadar çıkması da doğal. çıkmayanlarin iç karni geniştir muhtemelen veya karın kasları daha kuvvetlidir etrafa dağıtabiliyordurkarnin büyüklüğü sağlık göstergesi degil
Aynen canım kaynanama diyorum çıkmış yok diyor ben fark ediyorum kesinlikle eşim de fark etti ama çok güzel bir duyguBen 10+4 te gittiğimde bile hemşire karnın çıkmış demişti hiç kilo almadım hatta -1deyim hamile kaldığım kiloya göre ona rağmen şuan baya göbeğim var 13+6 yımgöbek değil bebekler yani kesin bilgi S Saripapatya22
Söyleyince çevrem acayip karşıladı kendileri ikiz gebelik yaşamamış demek ondan öyle geldi ama bebişler şimdiden kendini belli etmiş canlarım benimabartmiyorsundur canim vardir karnin. benim vardi çünkü. herkes yok o şişkinliktir gazdir dedi ama degildi. suanda 13. haftadayim 5 aylik gibi karnim var. gaz degil siskinlik değil kilo hic değil çünkü 3 kilo verdim
boyum 155 ve zayifim yani bebeklerin büyüklüğünun dagilabilecegi hicbir alan yok mecburen öne doğru çıkıyor. bir de ikinci gebeligim bu da önemli. ilk gebelikte karin kaslari daha kuvvetli oluyor böyle bırakmıyor kendini. fotoyu iyi ki aksam cekmemisim o zaman şişkinlik de eklenmis oluyorAy cidden ne kadar büyümüş ben de karnım çıktı diyorum sana bakınca çok da çıkmamışçok zayıf olduğun için belki de sadece karnın çıkmıştır canım normalde çok incesin sanırım boyun kaç?
Oyyy yaaa canım benim... öyle tabii sağlıkla gelsinler inşallah ama hoşuma gidiyor karın büyümesibenim karnim 13. haftalikken ve açken böyle kızlar. bütün kıyafetlerimden belli oluyor içeri çekemiyorum da 46 kiloyum dümdüz olmasi lazim. karnin henüz çıkmaması kadar çıkması da doğal. çıkmayanlarin iç karni geniştir muhtemelen veya karın kasları daha kuvvetlidir etrafa dağıtabiliyordurkarnin büyüklüğü sağlık göstergesi degil
Benim aşılamaydı canım ama onda da zaten ikiz ihtimali varAcaba aranızda tüp bebek olmayan ve kadın ya da erkeğin yakın genlerinde ikiz olmayıp şuan ikiz hamileliği yaşayan var mı? Gerçekten hep merak etmişimdir ve bugüne kadar illaki gen faktörünün etkisininde olduğunu duyduğum gebeliklerdi
daha büyüyecek canim o kadar vakit var ki simdiden hamile taytı pantolonu alabilirsiniz nasil olsa eninde sonunda alinacak ertelemenin hic anlami yok. tek bebeğe göre de daha büyük olacak karnimiz. simdi hareket edebilmenin keyfini cikarin. merdiven cikarken kaplumbaga gibiyim karnim cigerlerime baski yapiyorYaaa maşallahbenim belirigin çıkmadı erken daha ama pantolonlarım dar geliyor artık. Geçen hafta düğme açık idare ediyordum kemer takıp ama bu hafta artık fermuar da kapanmıyor yani kapanıyor da çok baskı yapıyor
İç çamaşırlarım hep düşük beldi. Artık onları da giyemiyorum onlar da alt karnıma baskı yapıyorlar lastik kısımları.
Ve benim de kilom hep aynı hatta -1 -2 civarlarında genelde başlangıca göre.
Ama dışarıdan baktığımda pek bir çıkıntı göremiyorumSanırım iç karnım genişledi ve dar birşey giyince sıkışıyor ve baskı hissediyorum. Yoksa dışardan değişen birşey yok gerçekten
karnim cikmis ben hissediyorum diyen birisine de yok cikmamis demek...Aynen canım kaynanama diyorum çıkmış yok diyor ben fark ediyorum kesinlikle eşim de fark etti ama çok güzel bir duygu
Evet çok güzel bir şey canım benim de hoşuma gidiyorAynen canım kaynanama diyorum çıkmış yok diyor ben fark ediyorum kesinlikle eşim de fark etti ama çok güzel bir duygu
Maşşallah canım çok tatlı benceboyum 155 ve zayifim yani bebeklerin büyüklüğünun dagilabilecegi hicbir alan yok mecburen öne doğru çıkıyor. bir de ikinci gebeligim bu da önemli. ilk gebelikte karin kaslari daha kuvvetli oluyor böyle bırakmıyor kendini. fotoyu iyi ki aksam cekmemisim o zaman şişkinlik de eklenmis oluyor
Aynen canım tek gebelikler için rahim greyfurt büyüklüğünde diyor benim haftama, e bir de ikiz olduğunu düşününce bir tık daha büyüktür. Demekki içerde kendine yer buldu genişletti diyorumdaha büyüyecek canim o kadar vakit var ki simdiden hamile taytı pantolonu alabilirsiniz nasil olsa eninde sonunda alinacak ertelemenin hic anlami yok. tek bebeğe göre de daha büyük olacak karnimiz. simdi hareket edebilmenin keyfini cikarin. merdiven cikarken kaplumbaga gibiyim karnim cigerlerime baski yapiyor
Canım daha 2 aylık ya insanlara tuhaf geliyor demekk ne diyelimkarnim cikmis ben hissediyorum diyen birisine de yok cikmamis demek...
evet kullaniyorum mustelanin yağını aldim. karnım biraz daha buyudugunde de lierac alip ikisini birlikte kullanıcam. catlak olmadan hemen önce degil de uzun suredir yaglaniyor olmak önemli. ilk gebeligimde karnımı yagladim pek catlagim olmadi. kalcam ve ic bacaklarimi yaglamadim oralar catlak doluEvet çok güzel bir şey canım benim de hoşuma gidiyor
Maşşallah canım çok tatlı benceEvet sen minyonsun demekki ondan oluyor bebişler biz burdayııız diyor annesi Ben en son evlendiğimde 46 kiloydum boyum 1,64 ve herkes kilo al diyip duruyordu heryerim kemikti düşündüm de o halimle hamile kalsam benim de böyle görünürdü heralde ama stres korona evde kal derken şimdi biraz tombikleştim çatlak için falan bir şey kullanıyor musun ben başlamadım başlasam mı artık?
Karnının çatlamaması çok iyimiş ama heryeri yağlamak lazım demek ki. Ben kesin çatlarım annem ve ablam çatladı genetik sanırım biraz da o yüzden önemli olan en az çatlakla atlatmakevet kullaniyorum mustelanin yağını aldim. karnım biraz daha buyudugunde de lierac alip ikisini birlikte kullanıcam. catlak olmadan hemen önce degil de uzun suredir yaglaniyor olmak önemli. ilk gebeligimde karnımı yagladim pek catlagim olmadi. kalcam ve ic bacaklarimi yaglamadim oralar catlak dolu
hayir önceki gebeligimde bolca hindistan cevizi yagi kullandim bazen de kakao yağıKarnının çatlamaması çok iyimiş ama heryeri yağlamak lazım demek ki. Ben kesin çatlarım annem ve ablam çatladı genetik sanırım biraz da o yüzden önemli olan en az çatlakla atlatmakhindistan cevizi ve badem yağını da söylüyorlar ama sen önceki gebeliğinde de bunları mı kullanmıştın işe yaramış demek ki