• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Nameless Warrior Nameless Warrior nasilsin canim doktorla mama isini konustun mu? bugun kontrolde 2500u gectikleri icin prematili birak artik dedi doktor. zaten başka bulamayıp sabah normal aptamil 1e basladim. @beyaz_lale sen hangi mamayi kullanıyorsun konusmus muyduk
Canım konuştum. Ben 3-3,5 kiloya kadar öneriyorum ancak böyle bir durum varsa mamalar bittiğinde 1 numaraya geçeriz dedi. Bu arada benim bebeklerimin bir tanesini bacağında kırık tespit edildi kaç gündür onunla uğraşıyoruz. Tam sütüm gelmeye başlamıştı üzüntüden tekrar çok azaldı 😕 sarılığınız ne durumda ?

Ayy canım maşallah senin rahim uzunluğu kaçtı ben 28. Haftayım 30 ölçtü izne ayrılcam yarın çalışmak istemiyorum korkuyorum
Kaç zamandır doktor ölçmüyor kuzum önemi yok dedi.. rahim ağzım hiç kısalmadı benim tek sıkıntım plesantamın aşağıda olmasıydı o da geçen haftalarda çıktı yukarı

Canım konuştum. Ben 3-3,5 kiloya kadar öneriyorum ancak böyle bir durum varsa mamalar bittiğinde 1 numaraya geçeriz dedi. Bu arada benim bebeklerimin bir tanesini bacağında kırık tespit edildi kaç gündür onunla uğraşıyoruz. Tam sütüm gelmeye başlamıştı üzüntüden tekrar çok azaldı 😕 sarılığınız ne durumda ?
Geçmiş olsun canım kırık nasıl olmuş Dr bişey dedimi

sarılık yokmus bizde. prematilin 2. kutusunu bitirdik baska bulamayinca aptamil 1e gectik ilk günden kabizlik basladi. gecmis olsun yenidoganda nasil kırık oluyor ilk defa duydum

Geçmiş olsun canım kırık nasıl olmuş Dr bişey dedimi
Çok sağol canım benim kimse anlam veremedi nasıl olduğuna. Kendi doktorum ile görüşmedim hala ortapedi doktoru dedi ki normal doğumlarda yaşıyoruz böyle vakalar ama seZeryanda milyonda bir olur. Diğer seçenekte ancak çok sert çarpma ve düşme ile olabilir dedi öyle birşeyde yok. Anlamadık yani nasıl olduğunu kaç gündür hastanelerdeyiz 😢

sarılık yokmus bizde. prematilin 2. kutusunu bitirdik baska bulamayinca aptamil 1e gectik ilk günden kabizlik basladi. gecmis olsun yenidoganda nasil kırık oluyor ilk defa duydum
Amannn ne iyi bizde şu birkaç gündür beslenme düzenini aksattık inşallah yükselmemiştir cuma günü kontrolümüz var. Bizde iki gün öncesine kadar süt ile destekliyorduk ama iki gündür sadece mamaya döndük elimde bir kutu daha var o bitince 1 e geçeceğiz. Normal olanı mı aldın conformil olan varmış yenidoğan için o daha iyi diyorlar kabızlık için istersen onuda demeyebilirsin. Bizde yeni duyduk vallahi 🤦🏻‍♀️ sağ bacak baldırının oradaki kemiği kırık 😕

Çok sağol canım benim kimse anlam veremedi nasıl olduğuna. Kendi doktorum ile görüşmedim hala ortapedi doktoru dedi ki normal doğumlarda yaşıyoruz böyle vakalar ama seZeryanda milyonda bir olur. Diğer seçenekte ancak çok sert çarpma ve düşme ile olabilir dedi öyle birşeyde yok. Anlamadık yani nasıl olduğunu kaç gündür hastanelerdeyiz 😢
Rabbim şifa versin canım

Amannn ne iyi bizde şu birkaç gündür beslenme düzenini aksattık inşallah yükselmemiştir cuma günü kontrolümüz var. Bizde iki gün öncesine kadar süt ile destekliyorduk ama iki gündür sadece mamaya döndük elimde bir kutu daha var o bitince 1 e geçeceğiz. Normal olanı mı aldın conformil olan varmış yenidoğan için o daha iyi diyorlar kabızlık için istersen onuda demeyebilirsin. Bizde yeni duyduk vallahi 🤦🏻‍♀️ sağ bacak baldırının oradaki kemiği kırık 😕
normal olani almıştık evet yarın sabah ilk is conformil almak. oglanda kullanmistim iyi gelmişti. cok canim sıkıldı bu aksam gaz kabizlik basliyor diye.
simdi nasil bir tedavi uygulanacak size. bebek agliyor muydu kırık yuzunden?

Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah sağlıkla darısı bekleyen herkese🥰

Arkadaşlarım sat.a göre 5+4ten gidiyorum vajinal muayenede ikizlerden birinin kalp atışını net aldık diğeri için belli belirsiz ama yolc sac var haftaya tekrar gel dedi. Net olarak kalp atışı yok demedi..

Siz de bu şekilde bir durum ile karşılaşan var mi? Benim bebeklerim aşılama sonucunda ikiz oldu. Acaba biri daha mı geç dollendi. Tecrübeli annelerim yardımcı olur musunuz bana😍
Hayırlı olsun umarım gönlünüze göre ilerler süreç. Benim de sizin gibi olmuştu. İlk gittiğimizde iki kese vardı, yolclar vardı. Ama birinde kalp atışı yoktu. 1 hafta sonra diğerinin de kalp atışını duyduk 😻 umarım sizin için hayırlısı neyse o olur, sağlıkla sıhhatle bebeklerinize kavuşursunuz 🙏🏻

Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlar 🙏🏻

Canim sanirim sezeryanda da olabiliyor. Bir arkadaşımın daha basina gelmisti.

Canim benm.cok gecmis olsun lütfen bu konunun peşine düş hastane sorumlu olabilir küçücük bebek iyiki fark edildi iyi ki öyle kaynamamis ama üzülme çabuk kaynar zaten daha kıkırdak doku gibi olduğu için

Back