- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
- #9.581
Kuzum inan kilo önemli değil hafta önemliBu hafta biri karnımda kilo vermiş odemini atmıştır dedi Dr biri de aynı kalmış haftaya doğum var dedi nasip artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum inan kilo önemli değil hafta önemliBu hafta biri karnımda kilo vermiş odemini atmıştır dedi Dr biri de aynı kalmış haftaya doğum var dedi nasip artik
Çok şükür tabi erken fark ettik Sezeryan olduğu için benim eşimi doğuma almadılar. İnşallah senin eşini alırlar çünkü çok büyülü anlar şahit olsun o anlara Spinalden hiç korkma benide tedirgin etmişti ama hiç korktuğum gibi olmadı bir aksilik olmazsa maksimum 1 dakikalık işlem. Tarihinizi belirlediniz mi ?Şükür ki öyle kaynama olmadı tedavi olur hemencik ben bu korkularım yüzünden eşimi doğuma sokucam iste zaten iğne fobim de var o sirttan spinal olacak iğne beni çok ürkütüyor
Keselerin görünmesi lazım canım ultrasonda net belli olur... benim hep 2 kat arttı meselaKizla merhaba size danismak istedim. Regli gunumde kan verdim hcg 206 cikti. 4 gun sonra verdim 800lerde cikmasi lazim iki gunde iki katina ciksaydi o civarda bekliyodum 1665 çıkmış. Sizce bu normal mi ikiz olabilir mi çok yüksek degil mi 4 gun arayla bana mi oyle geliyo
Inan suan da bende öyleyim belki 3 saat bile yok uykum kasinmalarim var karnim harita oldu kaşıya kaşıya özlemem bence kuzum gerçekten zor cnku cennet annelerin ayakları altındadır sözünü anlamaya başladımOlsun canim benim hic sorun etme bunlari inan bir sekilde dogduktan sonra bebekler kilo aliyor bak benimkiler almadi diye ne stresler yaptim sutum nerdeyse gidecekti sonra baktimki bosuna kafama taktim aldilar kilo cok sukur sen iyi ol sagliklari gelisimleri iyi olsun geri kalan hersey halledilir duzene girer ins bendr hamileligimi ozlemiyecegim dedim cok sukur ama dunyada olmalarida ilk zamanlar cidden cok zormu bilgin olsun simdiden 3 saatlik uykuyla 2. Gunu tamamlayacagim
Amin canım inşallah teşekkür ederim üçünden de yirmişer tane yaptırdım hepsi 323 lira tuttu.Canim gozun aydin olsun masallah ins seninkilerde tez zamanda cikacak artik emmeye baslamislarsa bu arada hediyeliklerde cok guzel masallah gule gule kullan dagit canim yaptirdigin dagitmaliklar ozelikle acacak ne kadar tuttu kuzum ?
Oyle bebğim haklısın ama insan üzülüyor ister istemezKuzum inan kilo önemli değil hafta önemli
2 3 4 mart bunlardan biri dedi canm tabi daha erken dogurmazsan dediÇok şükür tabi erken fark ettik Sezeryan olduğu için benim eşimi doğuma almadılar. İnşallah senin eşini alırlar çünkü çok büyülü anlar şahit olsun o anlara Spinalden hiç korkma benide tedirgin etmişti ama hiç korktuğum gibi olmadı bir aksilik olmazsa maksimum 1 dakikalık işlem. Tarihinizi belirlediniz mi ?
Haklısın kuzum ama ne yapabiliriz ki ikizlerde son aylarda kilo alımı bayağı yavaşlıyor Benim ben 3 e yakın doğar diyordum bayağı ilerdeydi şimdi hafta ile orantılı hatta düşüşe geçer bence sancılarımın da yavaş yavaş başladığını hissediyorumOyle bebğim haklısın ama insan üzülüyor ister istemez
Canim bendr dun aksam gittm karnimda birsey toplanıyor gibiydi sık sık olmaya baslayinca gittik acilmam yoktu herhangi kanama suyum vs de gelmedi nstye bagladilar ara ara sancılar göründü sonra gece eve geldik bugün de kontrolüm vardı dr um iyi yapmışsın o hissettign sanci yine olursa gel ikizler de erken doğum olmasi yuksek bekledigimiz birsey dedi. Insallah dayanirlar ya cok küçükler ben sancimi yoksa hareket mi yorumlayamamistm ilk gebelik olunca anlamak zor ama dr um olsun riske atma riskli gebelik sonucta hissedersen gel dedi. Senin haftan nasil biz kucuguz daha ins dayanirlarKızlar sanırım benim kasılmalar başladı karnımın altı sabah bi iki kere kasıldı gündüz de belim ağrıyor uzun süreli değil kısa süreli hastaneye gideyim mi acaba??
Canim nst de sanci cikinca , bir de ikizlerde erken dogum ihtimali yuksek olunca ciger gelistirici yapiyolatCanim bendr dun aksam gittm karnimda birsey toplanıyor gibiydi sık sık olmaya baslayinca gittik acilmam yoktu herhangi kanama suyum vs de gelmedi nstye bagladilar ara ara sancılar göründü sonra gece eve geldik bugün de kontrolüm vardı dr um iyi yapmışsın o hissettign sanci yine olursa gel ikizler de erken doğum olmasi yuksek bekledigimiz birsey dedi. Insallah dayanirlar ya cok küçükler ben sancimi yoksa hareket mi yorumlayamamistm ilk gebelik olunca anlamak zor ama dr um olsun riske atma riskli gebelik sonucta hissedersen gel dedi. Senin haftan nasil biz kucuguz daha ins dayanirlar
Evet işte bnmde öyleydi 1 hafta önden gidiyorlardı snra durdularHaklısın kuzum ama ne yapabiliriz ki ikizlerde son aylarda kilo alımı bayağı yavaşlıyor Benim ben 3 e yakın doğar diyordum bayağı ilerdeydi şimdi hafta ile orantılı hatta düşüşe geçer bence sancılarımın da yavaş yavaş başladığını hissediyorum
Yok canimOzaman ikiz annelerinin betasi daha fazla artar diye bi kural yok yani
Canim bence dr a gir hiç bekleme nst ye bir gir tehlikeye atma kendini nolur nolmazHaklısın kuzum ama ne yapabiliriz ki ikizlerde son aylarda kilo alımı bayağı yavaşlıyor Benim ben 3 e yakın doğar diyordum bayağı ilerdeydi şimdi hafta ile orantılı hatta düşüşe geçer bence sancılarımın da yavaş yavaş başladığını hissediyorum
Geçmiş olsun canım benim... ya açık ve net belli benim de yalancı kasılma pazartesi randevum kötü hissedersem erken giderim şu an bi sıkıntı yok... 33+3Canim bendr dun aksam gittm karnimda birsey toplanıyor gibiydi sık sık olmaya baslayinca gittik acilmam yoktu herhangi kanama suyum vs de gelmedi nstye bagladilar ara ara sancılar göründü sonra gece eve geldik bugün de kontrolüm vardı dr um iyi yapmışsın o hissettign sanci yine olursa gel ikizler de erken doğum olmasi yuksek bekledigimiz birsey dedi. Insallah dayanirlar ya cok küçükler ben sancimi yoksa hareket mi yorumlayamamistm ilk gebelik olunca anlamak zor ama dr um olsun riske atma riskli gebelik sonucta hissedersen gel dedi. Senin haftan nasil biz kucuguz daha ins dayanirlar
Hepsi çok güzel hayirla sağlıkla kullan canm benm gerçekten ikiz anneliginin hamileleigi de doğumu da zor büyütmek nasl bilmem ama hamislik bizim zor gectiKızlar günaydın. Fikir olması açısından sizinlede paylaşıyorum kapı süsümüz ve hediyeliklerimiz. Kapı süsünü doğumdan 4 gün önce sipariş vermiştim kısmet olmadı hastanede kullanmak ama odalarında kullanacağız sonuçta
Hediyelikleri Instagram'da @laresparty diye bir sayfadan yaptırdım güvenilir ve çok da çabuk geldiler.
Kapı süsünü yine Instagram'da @dododesigntr diye bir sayfadan yaptırdım güvenilir ve çok hoş şeyler var gerçekten.
Çarşamba girmiştim kuzum benim muayene ücreti fazla maalesef altından kalkamıyoruz artık kendimi şu an iyi hissediyorum kötü olursam giderim artık napimCanim bence dr a gir hiç bekleme nst ye bir gir tehlikeye atma kendini nolur nolmaz
Ayaklarını uzatıp sol tarafına yat eğer kendini yorduysanda olur canım hiç sorma bu muayene parasi 400 olmus benm dr da yaaÇarşamba girmiştim kuzum benim muayene ücreti fazla maalesef altından kalkamıyoruz artık kendimi şu an iyi hissediyorum kötü olursam giderim artık napim